Werken jullie met arbeidsmigranten?

Een vraag die nog vaak gesteld wordt.
Nee, wij werken met Nederlandse jongens en werken ook niet met tijdelijke uitzendkrachten. Voordeel is dat wij precies weten wat wij aan onze jongens hebben en daardoor onze beloftes en service waar kunnen maken.

Hoe zit het met afdekken en/of afplakken?

Wij dekken/plakken niet standaard af. Dit is iets wat voor de klant zelf gemakkelijk zelf te doen is. ook weet de klant vaak het best wat zij het meest willen beschermen. Wilt u toch graag dat wij voor u afplakken, dan kan dit ook, maar geeft dit wel duidelijk aan tijdens uw offerteaanvraag.
Voor het afplakken/afdekken vragen wij een vergoeding, deze komt dan los op de offerte te staan.

Wandtegels verwijderen doen jullie ook?

Jazeker doen wij dat. Sloopbedrijf Kalker kan voor u alle wandtegels verwijderen. Ook als het een dubbele laag wandtegels betreft en/of de wandtegels in cement zijn gezet. Het verwijderen van de wandtegels doen wij overigens met onze elektrische breekhamers.

Kunnen jullie ook mijn badkamer vloer slopen?

Ja hoor, geen enkel probleem. Wij kunnen iedere vloer slopen en verwijderen. Vaak gaat het om de cement dekvloer of de betonvloer. Maar ook een graniet vloer bijvoorbeeld kunnen wij volledig voor u verwijderen.

Doppen jullie ook de leidingen af?

Jazeker doen wij dit! Dit zit standaard bij onze werkzaamheden inbegrepen. Uw waterleidingen en/of gasleiding wordt op een vakkundige en veilige wijze afgedopt. Let wel op, wij persen geen gasleidingen af.

Kunnen jullie ook mijn muur slopen?

Ja hoor, geen enkel probleem. Wij slopen en verwijderen muren op een veilige en vakkundige wijze. Het slopen van draagmuren kunnen wij niet in alle gevallen verzorgen. U zal dan een ander bedrijf moeten zoeken dat een stalen balk kan plaatsen ter ondersteuning.
Wilt u weten of we in uw geval kunnen helpen? Stuur ons dan een bericht of vraag een offerte aan. Probeer daarbij zoveel mogelijk informatie te geven.

Wat kost een badkamer slopen?

Wij krijgen dagelijks offerteaanvragen voor het verwijderen van een badkamer. De prijs is natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. Zo willen we altijd het vloeroppervlak weten, of er een bad aanwezig is, op welke verdieping de badkamer zich bevindt en of de tegels gezet of gelijmd zijn.
Een gemiddelde badkamer van circa 6 m² koste €550,- exclusief btw, afvoeren en voorrijkosten. Bent u toch benieuwd wat het kost om uw badkamer te laten slopen, vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan. Offerte aanvragen.

Hoe lang duurt een badkamer slopen?

Hoe lang duurt een badkamer slopen is afhankelijk van de afmetingen een halve tot een volle dag. Een gemiddelde badkamer slopen wij in 4 a 5 uur tijd. Daarna moet alles nog opgeruimd en schoon geveegd worden en zijn we aan het begin en soms aan het eind van de middag helemaal klaar. Een badkamer laten slopen duurt dus nooit langer dan één dag. Meer info over badkamer slopen vindt u hier op deze pagina.