Wat kost behang verwijderen?

De kosten voor het verwijderen van behang lopen ver uiteen. Dit is omdat het nogal een verschil maakt met welk soort behang we te maken hebben, het aantal vierkante meters en het aantal lagen behang. Daanaast is het ook van belang om te weten of het behang geverfd of gesausd is en of we de gaatjes en scheurtjes moeten dichten cq repareren. Behang verwijderen begint al bij 2,15 per m2 en kan oplopen tot 16,50 per m2 voor zeer moeilijk behang. Wilt u weten wat de exacte prijs voor het verwijderen van behang in uw geval zal zijn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het offerte formulier.

Op welke manier verwijderen jullie het behang?

Hoe wij het behang gaan verwijderen is afhankelijk van het soort behang. Soms werkt het sneller met een emmer wáter, spons en plamuurmes dan met een stoom apparaat die telkens bijgevuld en opgewarmd moet worden. Als het behang geverfd is of als het een behangsoort betreft zoals vinylbehang dan moeten we het behang eerst voorbehandelen met een prikroller. Dit omdat anders het vocht niet achter het behang komt en de lijm dus niet los laat.

Smeren jullie ook de gaatjes dicht?

Ja hoor, als u dit wilt en aangeeft op het offerte formulier dan zorgen wij ervoor dat alle gaatjes worden gedicht en eventuele kleine scheurtjes worden gerepareerd. Uw muren of wanden worden behangvrij, strak en glad opgeleverd.

Glasvezel behang verwijderen doen jullie ook?

Jazeker, ook voor het verwijderen van glasvezelbehang kunt u bij sloopbedrijf Kalker uitstekend terecht. Wij hebben ruime ervaring met het verwijderen van glasvezel behang in woningen, kantoren, winkels, showrooms, hotels, etc.