Werken jullie met arbeidsmigranten?

Een vraag die nog vaak gesteld wordt.
Nee, wij werken met Nederlandse jongens en werken ook niet met tijdelijke uitzendkrachten. Voordeel is dat wij precies weten wat wij aan onze jongens hebben en daardoor onze beloftes en service waar kunnen maken.

Hoe zit het met afdekken en/of afplakken?

Wij dekken/plakken niet standaard af. Dit is iets wat voor de klant zelf gemakkelijk zelf te doen is. ook weet de klant vaak het best wat zij het meest willen beschermen. Wilt u toch graag dat wij voor u afplakken, dan kan dit ook, maar geeft dit wel duidelijk aan tijdens uw offerteaanvraag.
Voor het afplakken/afdekken vragen wij een vergoeding, deze komt dan los op de offerte te staan.

Kosten keuken verwijderen en afvoeren?

De prijs voor het verwijderen van een keuken en het afvoeren daarvan is per situatie anders. We kijken naar de afmetingen, type werkblad, aanwezigheid van wandtegels en op welke verdieping de keuken staat. Wanneer een keuken niet op de begane grond staat, moeten we veelal minimaal twee mensen naar de klus sturen.
Wilt u weten wat het verwijderen van uw keuken kost? Vraag een offerte aan! Klink hier om een offerte aan te vragen.

De prijs voor het verwijderen en afvoeren van uw oude keuken is afhankelijk van de afmetingen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de wandtegels ook verwijderd moeten worden en zoja hoeveel m2? Vloertegels ook verwijderen? Apparatuur demonteren en afvoeren?

Wandtegels verwijderen doen jullie ook?

Jazeker doen wij dat. Sloopbedrijf Kalker kan voor u alle wandtegels verwijderen. Ook als het een dubbele laag wandtegels betreft en/of de wandtegels in cement zijn gezet. Het verwijderen van de wandtegels doen wij overigens met onze elektrische breekhamers.

Hoe gaan jullie mijn keuken verwijderen?

Bij een keuken verwijderen komt vrijwel altijd dezelfde werkwijze om de hoek kijken. Zo beginnen we met het verwijderen van de plankjes uit de kasten, de laden, en de bovenkastjes. Dan gaat het wáter eraf en beginnen we met het keukenblok al dan niet inclusief demonteren apparatuur. Dan doppen we de leidingen af en kunnen we indien gewenst, beginnen met het verwijderen van de wandtegels.

Doppen jullie ook de leidingen af?

Jazeker doen wij dit! Dit zit standaard bij onze werkzaamheden inbegrepen. Uw waterleidingen en/of gasleiding wordt op een vakkundige en veilige wijze afgedopt. Let wel op, wij persen geen gasleidingen af.

Kunnen jullie ook mijn muur slopen?

Ja hoor, geen enkel probleem. Wij slopen en verwijderen muren op een veilige en vakkundige wijze. Het slopen van draagmuren kunnen wij niet in alle gevallen verzorgen. U zal dan een ander bedrijf moeten zoeken dat een stalen balk kan plaatsen ter ondersteuning.
Wilt u weten of we in uw geval kunnen helpen? Stuur ons dan een bericht of vraag een offerte aan. Probeer daarbij zoveel mogelijk informatie te geven.