Kosten keuken verwijderen en afvoeren?

De prijs voor het verwijderen en afvoeren van uw oude keuken is afhankelijk van de afmetingen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de wandtegels ook verwijderd moeten worden en zoja hoeveel m2? Vloertegels ook verwijderen? Apparatuur demonteren en afvoeren? Wij verwijderen een simpele rechte keuken al vanaf 215,00 euro en dit kan oplopen tot ca 600,00 en hoger voor een grotere uitgebreide keuken met kookeiland, wandtegels, vloertegels, etc. Het afdoppen van de leidingen zit overigens altijd standaard bij de werkzaamheden inbegrepen. Om de exacte prijs te weten kunt u het beste even een offerte aanvragen. U ontvangt een paar uur later onze scherpste prijs!

Wandtegels verwijderen doen jullie ook?

Jazeker doen wij dat. Sloopbedrijf Kalker kan voor u alle wandtegels verwijderen. Ook als het een dubbele laag wandtegels betreft en/of de wandtegels in cement zijn gezet. Het verwijderen van de wandtegels doen wij overigens met onze elektrische breekhamers.

Hoe gaan jullie mijn keuken verwijderen?

Bij een keuken verwijderen komt vrijwel altijd dezelfde werkwijze om de hoek kijken. Zo beginnen we met het verwijderen van de plankjes uit de kasten, de laden, en de bovenkastjes. Dan gaat het wáter eraf en beginnen we met het keukenblok al dan niet inclusief demonteren apparatuur. Dan doppen we de leidingen af en kunnen we indien gewenst, beginnen met het verwijderen van de wandtegels.

Doppen jullie ook de leidingen af?

Jazeker doen wij dit! Dit zit standaard bij onze werkzaamheden inbegrepen. Uw waterleidingen en/of gasleiding wordt op een vakkundige en veilige wijze afgedopt.

Kunnen jullie ook mijn muur slopen?

Ja hoor, geen enkel probleem. Wij slopen en verwijderen muren op een veilige en vakkundige wijze. Ook voor het laten slopen van een draagmuur bent u bij Sloopbedrijf Kalker aan het juiste adres.