Factuur betalen, welke opties heb ik?

Kalker biedt u een aantal verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen via mobiel pinnen (5% korting) en ook kunt u het verschuldigde bedrag betalen via een bankoverschrijving binnen 14 dagen. Daarnaast hebben we nog de optie contant betalen na afloop. U betaalt dan meteen contant na afloop van de werkzaamheden. Bij een contante betaling onvangt u een korting van 10%. U ontvangt altijd een factuur, ongeacht keuze betaalwijze. U kunt uw betalingsvoorkeur meteen op het offerte formulier aangeven en de eventuele korting zal dan meteen toegepast worden.

Ik ga akkoord met de offerte, wat moet ik doen?

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze online accepteren. Dit kan door te klikken op de link in de email en zo uw offerte online te bekijken. Bovenaan ziet u dan 2 knoppen staan: 1 voor offerte accepteren en 1 voor offerte afwijzen. Klik op de knop Accepteren en u krijgt per omgaande een bevestiging toegestuurd. In deze bevestiging staan tevens de datum en het tijdstip van uitvoering vermeld.

Het offerte formulier is verstuurd, wat nu?

Zodra wij uw aanvraag hebben binnen gekregen gaan we hier meteen dezelfde dag mee aan de slag. Soms duurt dat even een paar uur ivm de drukte maar u krijgt hoe dan ook dezelfde dag nog antwoord van ons. De offerte sturen wij u per email toe op het door u opgegeven emailadres. In deze email staat een link en zodra u daar op klikt kunt u de offerte online bekijken. Daarnaast wordt de offerte ook als (pdf) bijlage meegestuurd.

Hoe kom ik de prijs te weten voor mijn klus?

Om de exacte prijs te weten te komen voor uw klus kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Op het offerte formulier kunt u alles aangeven wat belangrijk is. Aan de hand van de door u verstrekte informatie en eventuele meegestuurde fotos kunnen wij dan een scherpe prijs opmaken.