Factuur betalen, welke opties heb ik?

Betaling geschiedt achteraf per bankoverschrijving.
U ontvangt van ons een factuur (op dezelfde wijze als de offerte) en die kunt u binnen 14 dagen voldoen.

Ik ga akkoord met de offerte, wat moet ik doen?

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze online accepteren. (Dit gaat via ons offerteprogramma, Moneybird.) Dit kan door te klikken op de link in de email en zo uw offerte online te bekijken. Wanneer u naar benden scrolt, ziet u een venster waarin uw e-mailadres en uw naam worden gevraagd. Vervolgens kunt u uw handtekening zetten voor akkoord.
Daarna zullen wij per e-mail contact opnemen om een datum en een tijd te bespreken. Zijn we erover uit? dan ontvangt u een bevestiging van de afspraak per e-mail. Hierin controleren we ook nog even uw werkadres en uw telefoonnummer.

Het offerte formulier is verstuurd, wat nu?

Als het goed is ontvangt u een e-mail dat uw offerteaanvraag is ontvangen. Wij gaan zo spoedig mogelijk met uw aanvraag aan de slag. Het streven is om binnen 48 uur een offerte aan te bieden. De offerte ontvangt u online. U krijgt een e-mail met een link naar uw offerte.
In de online omgeving kunt u de offerte bekijken of accepteren.
Klik hier om een offerte aan te vragen.

Hoe kom ik de prijs te weten voor mijn klus?

Om de exacte prijs te weten te komen voor uw klus kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Op het offerte formulier kunt u alles aangeven wat belangrijk is. Aan de hand van de door u verstrekte informatie en eventuele meegestuurde foto’s kunnen wij dan een scherpe prijs aanbieden.