Diverse Sloopwerkzaamheden

Diverse sloopwerkzaamheden

Diverse sloopwerkzaamheden in een woning in Hengelo.
Voor een particuliere klant zijn we aan de slag gewest in een net aangekochte woning. De leisteenvloer, de dekvloer inclusief vloerverwarming en een keukenmuur moesten verwijderd worden.
Leisteen kan een pittige klus zijn, want deze kunnen erg vast zitten op de dekvloer. We zien dan vaak beschadigingen aan de dekvloer, wanneer we een leisteenvloer moeten verwijderen. Dit geldt voornamelijk voor leisteen dat is cement is gezet!
In dit geval moest ook de dekvloer verwijderd worden met de daarin liggende dekvloer. In zo’n geval kunnen de heren iets ruwer te werk gaan en zal de prijs van het verwijderen van de plavuizen iets goedkoper worden.


Let wel op, dat als wij de dekvloer verwijderen er ook een nieuwe dekvloer gestort zal moeten worden. Dit een een specialistisch klusje, dus neem dit mee in de berekeningen en bouwbudget.

Meer weten over diverse sloopwerkzaamheden zoals; keuken verwijderen, badkamer slopen en plavuizen verwijderen? Of toch direct een offerte aanvragen?

Draagmuur slopen

Draagmuur slopen, circa 120 cm

Draagmuur slopen en een sparing dichtmaken.
Sloopbedrijf Kalker is van vele markten thuis. Bij deze particuliere klant hebben we een deel van de draagmuur verwijderd, een balk geplaatst en daarnaast een deuropening dichtgezet.

Een muur verwijderen vraagt om een stukje precisie. Er moet goed gekeken worden naar de constructie van de woning en of het hierbij gaat om een muur met een dragende functie of niet.
Het verwijderen van een hout skeletmuur brengt een stuk minder vraagstukken met zich mee.

Deze klant had ook nog een extra verzoek, namelijk het dichtzetten van een deuropening. Gelukkig zijn onze mannen van vele markten thuis en hebben ook de klant hierbij geholpen.

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met het slopen van een muur of eventueel het dichtzetten van een deuropening. Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website.
https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Geen muur maar een keuken laten verwijderen? Kijk dan voor extra informatie op: http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken verwijderen en muur zagen

Keuken verwijderen en muur zagen en circe 50 cm verwijderen

Een keuken verwijderen en vervolgens de muur zagen en verwijderen. Op de plek van de hoge inbouwkast, moest de nis verbreed worden, voor het plaatsen van de nieuwe keuken.

Voor een particuliere klant in Oss gingen we aan de slag met het verwijderen van de keuken. Het ging hierbij om een hoekkeuken, met wandtegels en een aparte ingebouwde hoge kast.
Als wij een keuken verwijderen dan denken we standaard aan een aantal zaken:
– Het verwijderen van de aanwezige keukenkastjes
– Het verwijderen van wandtegels of/en een spatwand
– Het verwijderen van aanwezige apparatuur
– Het eventueel verwijderen van een koof van de afzuiging
– Het afdoppen van de waterleidingen
– Het afvoeren van het vrijgekomen afval en de apparaten

Bent u nou benieuwd naar de prijzen van het verwijderen van een keuken? Er zijn veel zaken die invloed hebben op de offerte. Weten wat het zou kosten in uw geval? Vraag dan gratis en vrijblijvend vandaag nog een offerte aan via onze website. www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over het verwijderen van een keuken? Kan dan ook eens op onze andere website: http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Badkamer slopen in appartementencomplex

Badkamer slopen, 5m²

Voor een particuliere klant gingen we aan het werk in een appartementencomplex. We gingen een badkamer slopen en een muur verwijderen.

Het werken in een appartement vraagt soms wat extra tijd. Zo moeten soms de looppaden afdekken met stucloop, om vuil zoveel mogelijk te beperken in de openbare ruimtes. We moeten immers met het puin door het complex, om het af te voeren.
De badkamer was in dit geval zo’n 5 m² en dat is een gemiddeld formaat. Het slopen van een badkamer neemt gemiddeld aan halve dag in beslag. Er zijn verschillende zaken van invloed. We zien bijvoorbeeld vaak badkamers die dubbel betegeld zijn en waarvan de onderste laag in cement zijn gezet. Dit zorgt voor vertraging in de sloopwerkzaamheden.

Wilt u weten van een badkamer slopen in uw geval kost? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Voor meer informatie kunt u ook terecht op: www.badkamerlatenslopen.nl

100 m² parket, behang en keuken verwijderen

Vandaag reisden we af naar Arnhem om in een woning diverse sloopwerkzaamheden uit te voeren.
De keuken, het behang en de parketvloer moesten verwijderd worden.
In dit geval is het handig om te beginnen met het verwijderen van de keuken, zo is er meer ruimte voor het verwijderen van de parketvloer.
Indien mogelijk begint een andere medewerker vast op een andere locatie met andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van behang.

Keuken en muur verwijderen

We zien vaak dat mensen graag hun keuken willen vergroten of meer open willen maken. Zo ook in dit geval. De keuken moest verwijderd worden en de doorgang naar de keuken verbreden. Dit is natuurlijk geen probleem.
Met een zaag, zagen we de muur in, zodat er een nette lijn ontstaat. Daarna beginnen we met de verwijderen van de muur.
Het resultaat mag er zijn!

Muur zagen en verwijderen

In een appartement moest er een muur doorgebroken worden. Er was reeds een raam aanwezig, dus het ging om een stuk van de muur.
Zoals te zien op de foto’s beginnen we met het meten en aftekenen van de zaaglijnen. We gebruiken hier een laser voor, zodat de lijnen mooi recht worden gezet.
Deze muur moest van twee kanten worden ingezaagd, daarna konden de jongens de muur gaan slopen met een elektrische breekhamer.
De zaag die we gebruiken is een waterzaag. Het water zorgt ervoor dat het minder stof vrijkomt.

muur slopen

Muur slopen in Ridderkerk

Muur slopen in Ridderkerk

Kalkzandsteen muur slopen en afval afvoeren in Ridderkerk. Dit was onze opdracht die we meekregen van Florek Vastgoedonderhoud. Omdat er in het pand mensen aan het werk waren moesten wij onze werkzaamheden zonder overlast en stof uitvoeren. Daarom hebben we een wand van plastic opgehangen om zoveel mogelijk stofoverlast te voorkomen.

De kalkzandsteen muur hebben we verder dan ook zonder al te veel moeite en noemenswaardigheden in een dag verwijderd.

Het vrijgekomen puin hebben we afgevoerd middels een door ons geplaatste container. Daarna hebben we de ruimtes netjes en schoon opgeleverd. Dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever en de mensen die daar aan het werk waren.

Een muur of een wand laten verwijderen laat je het beste over aan een bedrijf met ervaring. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw muur op een professionele wijze wordt verwijderd. Sloopbedrijf Kalker verwijderd iedere muur in je woning of zoals hier in een bedrijfspand. Draagmuur verwijderen, lange wand verwijderen, ytong blokken, gipsblok of andere wand. Slopen zonder al te veel overlast en alles netjes schoon achterlaten. Dit is de manier waarop wij werken en hoe wij uw ruimtes na die tijd weer achter laten, zoals het hoort!

Slopen vuurwerkopslag

Vuurwerkopslag slopen

Vuurwerkopslag slopen en al het achter gebleven inventaris opruimen en afvoeren. Dit was de opdracht die we meekregen.

De vuurwerkopslag stond in Utrecht en we hebben hier diverse muren en vloeren moeten slopen. Eerst hebben we ook alle achter gebleven spullen opgeruimd en afgevoerd. Hier zaten een flink aantal deuren, kozijnen en overig inventaris bij.

wand slopen

Wand slopen Barendrecht

Wand slopen en afval afvoeren

Lange hoge wand slopen in bedrijfshal Barendrecht en afval afvoeren, zo luidde de opdracht voor vandaag.

In een bedrijfshal moesten we deze wand slopen en het vrijgekomen afval afvoeren. De wand bestond uit hout en gipsplaat en ertussen zat isolatie materiaal. Ook de deuren en het kozijn moesten we verwijderen. Een muur laten slopen of een wand laten verwijderen? Vraag een offerte aan!

Project foto´s