Plavuizen verwijderen Rotterdam

Onder de rook van Rotterdam hebben we in een woning deze tegelvloer moeten verwijderen. Het ging hier om een totaal vloeroppervlak van 80 m2 en de plavuizen lagen gelijmd op de vloer eronder.

Alle werkzaamheden zoals het verwijderen van de plavuizen, opruimen, aanvegen en afvoer afval zijn in één dag gedaan.

Plavuizen verwijderen

 

egaliseren

Tegelvloer verwijderen Gouda

In Gouda moesten we een tegelvloer verwijderen en daarna de vloer ook egaliseren.

Het betrof hier een ‘normale’ woning waarbij de werkzaamheden op de begane grond moesten worden uitgevoerd. Totaal aantal vierkante meters aan vloeroppervlak: 43 m2.

Het verwijderen en afvoeren van de plavuizen, stofzuigen van de vloer en het egaliseren van de hele vloer is hier in één dag gedaan.

 

 

vloer egaliseren

Vloer egaliseren Zuidland

In de woonplaats Zuidland hebben we een houten vloer van een mooie gladde laag egaline voorzien.

De totale oppervlakte van deze vloer was 55 m2

egaliseren vloer

vloertegels verwijderen egaliseren

Plavuizen verwijderen egaliseren Almere

Plavuizen verwijderen egaliseren vloer

Plavuizen verwijderen egaliseren vloer in een woonhuis in Almere. Dat was de opdracht die we meekregen afgelopen week.

In Almere hebben wij deze tegelvloer verwijderd en daarna de hele vloer geëgaliseerd. Uiteraard hebben we ook hier al het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimtes netjes en schoon achter gelaten.

Wil jij ook de vloertegels laten verwijderen en meteen de vloer laten egaliseren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor plavuizen verwijderen en/of egaliseren van jouw vloer!

Tegelvloer verwijderen

Plavuizen verwijderen of een tegelvloer verwijderen is voor veel mensen geen klus om even zelf te doen. In sommige gevallen laten de vloertegels redelijk snel los maar in veel gevallen zitten de vloertegels aardig vast en zijn ze er alleen uit te krijgen met een breekhamer met daarin een platte beitel en mankracht.

Een beetje breekhamer weegt al gauw zo´n 13 – 20 kilogram en afhankelijk van de vloer bepalen we welke breekhamer er nodig is om alle tegels zonder al te veel problemen en schade aan de vloer eronder eruit te krijgen. Alle losgebroken vloertegels worden met een kruiwagen naar de container buiten gebracht en als alles weg is kijken we de hele vloer nog even na of er niets is blijven zitten en als dat het geval is halen we dat ook nog even weg.

Vloer egaliseren na plavuizen verwijderen

Afhankelijk van de tijd kunnen we eventueel meteen beginnen met het egaliseren van de vloer. Om er voor te zorgen dat de egaline zich goed hecht aan de vloer gebruiken we eerst een primer. Hiermee smeren we de hele vloer in zodat de egaline zich goed hecht aan de betonvloer of cementdekvloer eronder. Daarna kan er begonnen worden met egaliseren van de vloer.

Als wij klaar zijn heb je een spiegel gladde vloer terug die vrijwel meteen geschikt is voor nieuwe vloertegels. Of laminaat, tapijt, pvc, grint of nog iets anders. De egaline moet wel even een kleine 24 uur drogen voordat er weer over heen kan worden gelopen.

Plavuizenvloer verwijderen Rockanje

Plavuizenvloer verwijderen

Plavuizenvloer verwijderen, dekvloer slopen en het afval afvoeren. In Rockanje moesten we de plavuizen en ook meteen de dekvloer verwijderen. Er zal een nieuwe dekvloer worden aangebracht waarna er vloerverwarming in gelegd kan worden en er daarna weer nieuwe bekleding op kan.

Zoals altijd hebben we ook hier al het puin opgeruimd en afgevoerd per container en de ruimtes bezemschoon opgeleverd.

Heb je ook een plavuizenvloer in je woonkamer, gang, keuken, hal of ergens anders liggen waar je vanaf wilt? Sloopbedrijf Kalker kan alle soorten vloertegels verwijderen. Verwijderen lijmresten, schuren vloer en egaliseren vloer. Dit verwijderen doen wij met onze krachtige breekhamers met daarin een scherpe platte beitel die we onder de tegel zetten. Natuurlijk proberen we om zoveel mogelijk overlast in de vorm van stof en lawaai te beperken maar de overlast helemaal tot nul beperken lukt ons nog niet.

verwijderen plavuizen verwijderen

Verwijderen plavuizen in Warffum

Verwijderen plavuizen hoge Noorden

Verwijderen plavuizen, afvoer afval en schoon vegen ruimtes in Warffum. Dit was de opdracht die we mee kregen vanochtend vroeg. Vandaar dat we meteen snapten waarom we een 3 kwartier eerder moesten vertrekken.. Warffum?? Klonk als ver weg en dat was het ook.

Eindelijk aangekomen in het toch best wel mooie Groningse Warffum moesten we deze plavuizen vloer verwijderen. Natuurlijk zouden we ook meteen het afval afvoeren. Verwijderen van de plavuizen vloer ging redelijk snel en dit kwam mede doordat de vloertegels gelijmd waren aangebracht. Al met al toch even een paar uurtjes flink doorgewerkt en de vloer was ´s middags dan ook weer mooi kaal en vlak.

Verwijderen van je plavuizen en overige vloertegels laat je over aan Sloopbedrijf Kalker!

Slopen vuurwerkopslag

Vuurwerkopslag slopen

Vuurwerkopslag slopen en al het achter gebleven inventaris opruimen en afvoeren. Dit was de opdracht die we meekregen.

De vuurwerkopslag stond in Utrecht en we hebben hier diverse muren en vloeren moeten slopen. Eerst hebben we ook alle achter gebleven spullen opgeruimd en afgevoerd. Hier zaten een flink aantal deuren, kozijnen en overig inventaris bij.

plavuizen verwijderen en egaliseren

Plavuizen verwijderen woning Soest

Plavuizen verwijderen woning

In een woning in Soest moesten we de plavuizen verwijderen en de ruimtes netjes en bezemschoon opleveren. Het ging hier om een enkele laag plavuizen en in totaal om zo´n 95 m2 en de plavuizen waren gelijmd op de ondervloer. Ook was er vloerverwarming aanwezig welke ook verwijderd moest worden.

Plavuizen verwijderen doen wij met behulp van elektrische breekhamers met daarin een scherpe platte beitel. Hiermee trillen we tegels los van de ondervloer en bij erg vastzittende tegels breken we deze er met de breekhamer uit. Hoe wij uw plavuizen verwijderen kunt u hier op onze andere website lezen.

Prijs plavuizen verwijderen

Wilt u ook uw plavuizen of tegelvloer laten verwijderen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor plavuizen verwijderen en maak kennis met onze vaste, lage, aantrekkelijke all-in tarieven!

badkamer slopen Hoofddorp

Sloopwerk woning Hoofddorp

Sloopwerk woning

In Hoofddorp moesten we in een woning divers sloopwerk uitvoeren. Zo moesten we onder andere een dubbele badkamer slopen en geheel kaal maken en een toilet slopen. Daarnaast moest we ook het tapijt verwijderen uit 3 slaapkamers. Maar we hebben nog meer gedaan aan sloopwerk in deze woning.

Bij sloopwerk woning kunt u denken aan werkzaamheden die wij ook hier hebben gedaan:

  • Slopen / strippen dubbele badkamer, totaal 13 m2
  • Verwijderen wastafels, kranen, ligbad, douche, radiator
  • Verwijderen wandtegels, enkele laag, ca 40 m2
  • Verwijderen vloertegels, enkele laag, 13 m2
  • Slopen tussen muur
  • Slopen / strippen toiletruimte: verwijderen wandtegels, toilet en fontein
  • Afdoppen leidingen
  • Verwijderen vloerbedekking, gelijmd, 3 slaapkamers
  • Afvoer afval

Het vrijgekomen afval hebben we middels een grote 10m3 container en onze eigen bedrijfsbus afgevoerd.

Foto´s sloopwerk woning

laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen woning Amstelveen

Laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen inclusief ondervloer en plinten en afval afvoeren. Zo kregen we ons werkbriefje mee.

In een woning op de 7e verdieping in Amstelveen moesten we deze keer zo´n 60 vierkante meter laminaat verwijderen. Ook de ondervloer en plinten moesten worden verwijderd en afgevoerd. Het afvoeren van het laminaat heeft best wat tijd gekost. Zo´n 60 vierkante meter laminaat dat zijn heel wat delen! En die delen zijn best wel zwaar als je er een stuk of 15 op elkaar heb gestapeld. Dus dat was best even aansjouwen met dat laminaat.

Foto´s laminaat verwijderen