Badkamer slopen in Capelle aan den IJssel. We voeren het vrijgekomen afval af.

Badkamer slopen en 2 toiletruimtes

Voor een particuliere klant gingen we aan de slag met het slopen van twee toiletruimtes en de badkamer. Bij één van de toiletruimtes hebben we de toiletpot weer werkend achtergelaten, zodat de klant en de aannemer nog wel naar het toilet kon gaan.

De vloeren zijn afgedekt met stucloop, zo proberen we beschadigingen aan de vloer te voorkomen tijdens het heen en weer lopen met materialen het het puin.
Het afdekken van de vloeren/looppaden is niet standaard , maar kan als extra optie gekozen worden bij het aanvragen van een offerte.

Bent u nou benieuwd wat het kost om uw badkamer te laten slopen / strippen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Voor extra informatie over ‘badkamer slopen’ kunt u ook onze informatiepagina bekijken. http://www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer slopen verwijderen strippen

Badkamer slopen voor badkamerspecialist, 6 m²

Vrijwel elke maandag zijn wij op pad voor Aangenaam Badkamers. Wij slopen voor hen de complete badkamer, zodat zij de badkamer weer volledig kunnen opbouwen.
Onder de werkzaamheden vallen;
– Afplakken van de looppaden
– Het verwijderen van het aanwezige sanitair
– Het afdoppen van de waterleidingen
– Het verwijderen van de wand- en vloertegels
– In sommige gevallen verwijderen we de dekvloer
– Het afvoeren van het afval naar een gereedstaande container

Bent u benieuwd wat dit in uw geval zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan via onze website. https://sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen/

Meer informatie over badkamer slopen? http://www.badkamerlatenslopen.nl

Tapijt, wand- en vloertegels verwijderen

Veel klanten vragen onze hulp bij het verwijderen van hun afwerkwerkvloer. Denk hierbij aan plavuizen, parket, laminaat, PVC of tapijt.
Ditmaal werd onze hulp gevraagd bij het verwijderen van tapijt in een woning en het verwijderen van wand- en vloertegels in de keuken.
Bij de vloertegels hebben we tevens de lijmresten verwijderd. Dit is niet iets wat wij standaard doen. Vaak is het een kostbare klus, vanwege de tijd die erin gaat zitten. Meestal raden we aan om de vloer te egaliseren. In dit geval ging het om een klein aantal vierkant meters en was egaliseren geen optie.
Onze heren zorgen voor een bezemschone oplevering en hebben ook hier het afval netjes afgevoerd in een onze extra grote aanhangers.

Wilt u weten wat tapijt verwijderen in uw geval zou kosten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen/

Schuur slopen langs de waterkant

Voor een particuliere klant moesten we een schuur slopen langs de waterkant. Het ging hierbij om een houten schuur, die vervolgens ook afgevoerd moest worden.
De schuur werd netjes gedemonteerd, zodat we zo min mogelijk splinterafval zouden creëren.
Het afval dat vrijkwam bij de sloop moest een lange afstand overbruggen naar de gereedstaande aanhanger. Het schuurtje was namelijk niet bereikbaar met de werkbus.

We verwijderen regelmatig schuren en garages bij particulieren. Wilt u nou weten wat het kost om uw schuur of garage te laten verwijderen? Vraag dan snel een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen/

Badkamer strippen

Een badkamer strippen in Leidschendam. Deze badkamer bevond zich in een appartementencomplex. Dat betekent dat we goed moeten plannen hoe we het afval gaan afvoeren.
Het puin wordt verdeeld over kruiwagens en emmers, waarmee we de lift in kunnen en mogen. Beneden voor het complex wacht onze bus met aanhanger om het puin in af te voeren.
Door zelf het puin af te voeren, hebben we niet te maken met wachttijden van containerbedrijven en zijn we een stuk flexibeler met betrekking tot het bezethouden van plaatsen/blokkeren van de ingang.

Badkamer strippen

Aangenaam badkamers is voor ons een vaste klant. Wij slopen vrijwel elke maandag voor hen een badkamer in de regio van Utrecht.
Dit keer waren we in Nieuwegein om een badkamer te strippen, zodat Aangenaam Badkamers de badkamer weer kon gaan opbouwen tot iets moois.

Keuken en plavuizen verwijderen

Wederom waren wij in onze buurstad, Enschede. Deze keer moest de keuken worden verwijderd en een aantal m² plavuizen.
Op de foto’s is goed te zien dat wij altijd ons best doen om de vloer die behouden blijft te beschermen tegen beschadigingen. Het blad was in dit geval van steen en kan om die reden niet in één stuk gedemonteerd worden. Het blad zal met de voorhamer kapot worden geslagen en in stukken worden afgevoerd.
De plavuizen in de keuken en in de hal moesten ook verwijderd worden. Op de foto’s is goed te zien dat deze plavuizen gelijmd waren. Dit is terug te zien aan de lijm die met een lijmkam is aangebracht op de vloer. Gelijmde plavuizen laten makkelijker los en op die reden ook goedkoper om te laten verwijderen.

Keuken verwijderen

Vandaag waren we in de buurt. We hebben de opdracht gekregen om een keuken te verwijderen in Enschede.
Veel mensen denken dat we hier met sloophamers en lompe kracht te werk gaan, maar dat is helemaal niet zo. De keuken wordt grotendeels gedemonteerd, maar om de snelheid er wel in te houden, zal de keuken nadien niet meer bruikbaar zijn.
We kunnen ook de keuken demonteren op zo’n manier dat deze wel weer bruikbaar is. Wilt u dit? Geef dit dan duidelijk aan bij uw offerteaanvraag. Onze collega’s zullen namelijk langer de tijd nodig hebben en dit heeft invloed op de offerte.

Terras verwijderen op een campingplaats

Op een camping in Ermelo hebben we een terras van ruim 100m² verwijderen voor de klant. Het was een flinke klus, maar gelukkig hadden we er goed weer bij.
Helaas konden we geen containers gebruiken om de tegels af te voeren, dus hebben we gebruik gemaakt van onze extra grote aanhangers. We konden daarmee pendelen tussen de camping en de dichtstbijzijnde puinbreker.

Badkamer slopen

Badkamer slopen/strippen

Wij komen zo ongeveer in heel Nederland om allerlei sloopwerkzaamheden uit te voeren. Ditmaal zijn onze jongens naar het noorden gereden voor het strippen van een badkamer.
Het gaat hier om een badkamer van circa 6m².
We verwijderen al het aanwezige sanitair, doppen de leidingen af en verwijderen de wand- en vloertegels.
De klant wilde ook de koof achter het toilet verwijderd hebben.