garage slopen Amstelveen

Garage slopen Amstelveen

Garage slopen achter woning

Garage slopen en het puin meteen afvoeren. De garage staat achter een woning in Amstelveen. Dat was onze opdracht afgelopen keer. De garage slopen was niet even in een vloek en een zucht gedaan. Vooral het beton dak wat er op lag heeft aardig wat tijd gekost. Voor de rest ging het slopen van de garage voorspoedig en in een mum van tijd lag ook al het vrijgekomen puin in de puincontainer.

Kalker sloopwerken kan voor u iedere garage, schuur of ander object slopen en afvoeren. Netjes, veilig en vertrouwd!

laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen woning Amstelveen

Laminaat verwijderen

Laminaat verwijderen inclusief ondervloer en plinten en afval afvoeren. Zo kregen we ons werkbriefje mee.

In een woning op de 7e verdieping in Amstelveen moesten we deze keer zo´n 60 vierkante meter laminaat verwijderen. Ook de ondervloer en plinten moesten worden verwijderd en afgevoerd. Het afvoeren van het laminaat heeft best wat tijd gekost. Zo´n 60 vierkante meter laminaat dat zijn heel wat delen! En die delen zijn best wel zwaar als je er een stuk of 15 op elkaar heb gestapeld. Dus dat was best even aansjouwen met dat laminaat.

Foto´s laminaat verwijderen

los laminaat verwijderen Amstelveen

Los laminaat verwijderen Amstelveen

Los laminaat verwijderen inclusief ondervloer

Los laminaat verwijderen inclusief afwerkplinten en ondervloer in Amstelveen, zo was de opdracht deze keer die we meekregen.

We hebben hier het laminaat, de plinten en de ondervloer verwijderd en alles per bus afgevoerd. Leuke opdracht, alleen een klein nadeel dat het allemaal op 3 hoog was. Gelukkig was er wel een lift aanwezig.

Toch zijn wij hier van 07.30 uur tot 13.30 uur bezig geweest. De meeste tijd ging dan ook zitten in het afvoeren van het laminaat.

Project foto´s