keuken verwijderen afvoeren

Keuken verwijderen Amstelveen

Keuken verwijderen wastafel demonteren

In Amstelveen moesten we in navolging op het laminaat verwijderen vorige week, nu de keuken verwijderen. Het ging hier om een rechte keuken van ca 400 cm.

Ook moesten we nog even een wastafel verwijderen in de badkamer en ook daar de leidingen afdoppen.

We hebben hier de kastjes verwijderd, het keukenblok inclusief aanrechtblad en hebben de leidingen netjes afgedopt. Het ging allemaal voorspoedig en het enige nadeel was dat het appartement op 3 hoog was en er een eindje naar de lift moest worden gesjouwd met het afval. we zijn hier ´s morgens rond half 8 begonnen en waren tegen half 2 ´s middags helemaal klaar en lag het afval ook in de bus.

Project foto´s

behang verwijderen kwakel

Behang verwijderen Kwakel

Behang verwijderen Kwakel

Behang verwijderen Kwakel, hele woonhuis. Zo luidde deze keer onze opdracht en we vertrokken vol goede moed richting…euh.. de Kwakel zeg je?? Eerst maar eens even kijken waar dat ligt…
Uit de hele woning behang verwijderen in het plaatsje De Kwakel. De woonkamer, de gang en hal en de slaapkamers. Het verwijderen van dit papierbehang hebben wij grotendeels op de ouderwetse manier gedaan: met een emmer water, een spons en plamuurmes.

Daarnaast hebben we een behang afweekmiddel gebruikt om het allemaal net iets even te vergemakkelijken. Op sommige kamers hebben we gebruik gemaakt van onze behang afstomers.

De muren moesten glad worden opgeleverd en afval afgevoerd. Wij hebben hier een hele volle dag aan gewerkt en in de avond waren we dan ook eindelijk klaar en konden we naar huis.

De werkzaamheden

  • Behang woonkamer verwijderen
  • Behang keuken verwijderen
  • Behang slaapkamers verwijderen
  • Behang gang en hal verwijderen
  • Glad opleveren en afvoer afval

Project foto´s