stacaravan slopen camping de jutberg

Stacaravan slopen camping de Jutberg

Stacaravan slopen camping. Op camping de Jutberg in Laag Soeren moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. Inclusief verwijderen en afvoeren van terras en overige tegels.

We zijn hier een volle dag mee bezig geweest en hebben alles netjes leeg en schoon opgeleverd. Vraag een offerte aan als u uw caravan ook wilt laten slopen en afvoeren.

Project foto´s

caravans slopen

Caravans slopen Rijsbergen

Caravans slopen en afvoeren

Caravans slopen doen wij regelmatig aan het eind van de zomer tot eind Februari ongeveer. Zo ook op camping ´t Oekeltje waar we de afgelopen weken weer een aantal stacaravans en een chalet moesten slopen. We hebben hier in totaal 3 stacaravans gesloopt en 1 grote chalet. Later zijn er nog wat bijgekomen namelijk nog een caravan en een chalet slopen op dezelfde camping.

Al het afval is door ons afgevoerd middels containers en de plaatsen zijn leeg, schoon en glad opgeleverd.

Stacaravan laten slopen

Wil je ook je stacaravan, toercaravan of chalet laten slopen en afvoeren? Ieder jaar aan het eind van het camping seizoen krijgen wij elke maand t/m eind Februari tientallen aanvragen binnen van mensen die hun caravan willen laten slopen. Wij slopen stacaravans en chalets op iedere camping door het hele land. Kijk ook eens op www.caravansloopbedrijf.nl

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen en de plaats helemaal leeg en schoon opleveren. Dat was onze opdracht deze Maandagochtend. De stacaravan slopen, van hout, ca 800×300 cm was wat afmetingen betreft nog een keer te doen. Ook moesten we behalve de caravan ook de aanbouw plus het schuurtje slopen en alles verwijderen.

We zijn hier 2 volle dagen mee bezig geweest en hebben de plaats weer helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Foto´s stacaravan slopen Rijssen

caravan slopen belgie

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen Belgie en aanbouw verwijderen

Caravan slopen Belgie inclusief aanbouw verwijderen, terras en tegels verwijderen. Zo luidde de opdracht die wij meekregen afgelopen week. De caravan stond op een camping in Belgie en moest geheel verwijderd worden en de plaats schoon opgeleverd worden. We hebben hier zo´n 2 dagen werk aan gehad en de plaats helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Wij zijn een caravan sloopbedrijf dat werkt in heel Nederland en Belgie.

Project fotos

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Markelo

Stacaravan slopen en afval afvoeren

Stacaravan slopen op een camping. Dat was de opdracht die wij vandaag meekregen. Op een camping in Markelo moesten we deze enorme stacaravan slopen en al het afval afvoeren

Wat een caravan was dit…

De caravan was in de loop der jaren flink uitgebouwd en het totaal oppervlak was wel net zoveel als 2 en een halve stacaravan. Extra werkzaamheden: slopen kippenhok, verwijderen schuttingen, afvoeren inboedel, etc.

Ook kon de container niet naast de caravan staan ivm enkele bomen die in de weg stonden. We hebben dus eerst al het afval op onze aanhanger geladen. Met een volle aanhanger naar de container gereden die een stuk verderop stond. In platas van een tot anderhalve dag werk hebben we hier in totaal 4 volle dagen werk aan gehad. Dit vanwege de omvang en de hoeveelheid afval dat hierbij vrij kwam.

Ook hebben we zo´n 40 m2 terras met stoeptegels moeten verwijderen.

Uiteindelijk hebben we natuurlijk toch de gehele stacaravan gesloopt en al het afval verwijderd en netjes afgevoerd naar de containers. de plaats is helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Foto´s stacaravan slopen