slopen kantine verwijderen

Slopen inpandig kantoor Deventer

Slopen kantoor Deventer

Slopen kantoor en afvoeren afval in bedrijfsruimte. Hier in Deventer hebben we in een bedrijfspand dit inpandige kantoor met sanitaire ruimte moeten verwijderen en afvoeren. We zijn hier in totaal een hele dag bezig geweest met 3 man en hebben alles netjes gedemonteerd en afgevoerd en de ruimtes schoon opgeleverd.

Kalker is gespecialiseerd in het casco strippen, in oude staat terug brengen en leeg opleveren van kantoren en bedrijfsruimtes. Maar ook worden we regelmatig ingeschakeld voor het strippen van winkels, woningen, instellingen, hotels, etc.

Kosten bedrijfspand strippen

Heb je ook een bedrijfspand dat nog ontruimd moet worden vordat je deze kunt opleveren aan de verhuurder? Moeten er misschien nog een aantal zaken gesloopt of verwijderd worden? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier. Geef de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk aan, voeg een of meerdere fotos toe en verstuur je aanvraag.

Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring in het strippen van bedrijfspanden, winkels en kantoren. Dit doen wij door het hele land. Kleine kantoorruimte of compleet kantoorgebouw. Winkelruimte of compleet winkelcentrum.

duivenhok slopen

Duivenhok slopen Deventer

Duivenhok slopen

In Deventer moesten we een duivenhok slopen en het afval afvoeren. Dit duivenhok bestond uit een klein deel en een groot deel welke bovenop het dak van een schuur stond. De werkzaamheden hebben wij in 1 dag afgerond en alles netjes en bezemschoon achter gelaten.

Alle sloopwerk

Sloopbedrijf Kalker kan je goed van dienst zijn bij al het voorkomend sloopwerk. Bijvoorbeeld een verblijf van duiven slopen of een ander dierenverblijf. Of misschien zelfs wel een schuur, garage of aanbouw. Maar we doen nog veel meer sloopwerk. Eigenlijk zo´n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Een badkamer slopen, behang verwijderen of een betonvloer slopen bijvoorbeeld. Maar ook een keuken verwijderen en vloertegels verwijderen zijn enkele werkzaamheden. Voor al je sloopwerk groot of klein moet je toch echt nog steeds bij Kalker zijn!