kantoorruimte systeemwanden verwijderen

Systeemwanden demonteren Enschede

Systeemwanden demonteren en verwijderen balie, afvoer afval. Met deze boodschap gingen we op pad naar Enschede. We moesten zijn bij het Patheon.

We hebben hier de systeemwanden moeten demonteren en verwijderen inclusief het isolatiemateriaal wat er allemaal tussen zat. Ook stond er nog wat aan los spul dat afgevoerd moest worden waaronder een balie.

strippen winkel retailsloop

Strippen winkel The Sting Enschede

Strippen winkel ruimte

Strippen winkel en leeg opleveren. In Enschede moesten we deze keer assisteren bij het strippen van een winkelruimte van ca 500 m2. Een sloopbedrijf uit Oisterwijk had onze hulp ingeschakeld in de vorm van 4 slopers met eigen gereedschap.

Wij zijn hier zo´n anderhalve dag aan het werk geweest en hebben diverse demontage en sloopwerkzaamheden verricht.

casco strippen kartbaan enschede

Casco strippen Go Planet kartbaan Enschede

Casco strippen kartbaan

Casco strippen voormalige kartbaan. In Enschede moesten we deze keer een complete kartbaan casco strippen. We zijn hiereen flink aantal dagen mee bezig geweest en hebben alles eruit gesloopt en verwijderd wat er weer uit moest. Boven de kartbaan zaten nog twee restaurants die we ook helemaal casco hebben gestript. Ook hier hebben we al het vrijgekomen afval middels containers en onze eigen aanhanger afgevoerd.

In totaal zijn we hier een flink aantal dagen aan het werk geweest. Zoals je op de fotos kan zien stonden er dan ook heel veel spullen. Ook waren er allerlei dingen ingebouwd, aangebouwd en geinstalleerd en dat moest er dus allemaal uit. Uiteindelijk is er één grote, lege ruimte tevoorschijn gekomen.

Terwijl wij hier aan het werk waren is er op een avond / nacht ook nog ingebroken. Tijdens de inbraak zijn er heel veel spullen gestolen van de eigenaar van het pand en ook van ons waaronder steiger onderdelen.

Fotos sloopwerk casco strippen

Specialist in casco strippen

Sloopbedrijf Kalker heeft zich de laatste jaren gespecialisseerd in het ontmantelen, casco strippen en in oude staat terug brengen van winkels, kantoren en bedrijfspanden. Snel en efficiënt, flexibel en kunnen bijvoorbeeld ook buiten de reguliere werktijden en in de vakanties ingezet worden. En als laatste: Kalker hanteert nog aantrekkelijke prijzen! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het casco strippen van je bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte en maak kennis met onze vaste, lage, all-in tarieven! Wij zijn werkzaam door het hele land!

Meer sloopwerk

Daarnaast kunnen wij je ook van dienst zijn bij andere werkzaamheden in je kantoor, winkel of bedrijfspand. Denk dan bijvoorbeeld aan tapijt verwijderen, vloertegels verwijderen, systeemplafond verwijderen, systeemwanden verwijderen, etc. Voor alle werkzaamheden die ook maar enigzins met sloop, afbraak, demontage of verwijderen te maken hebben moet je dus gewoon bij Kalker zijn! Van een stuk tapijt verwijderen tot het geheel strippen van een groot kantoorgebouw, wij draaien onze hand er niet meer voor om.

parket verwijderen enschede

Parket verwijderen Enschede

Parket verwijderen Enschede woonhuis

Parket verwijderen Enschede was ditmaal de opdracht. Fijn, lekker dichtbij huis deze keer en we gingen vol goede moed naar het adres.

In het altijd mooie Enschede moesten wij deze vloer van parket verwijderen en nog enkele vloertegels in de gang en hal. Deze parketvloer verwijderen hebben wij gedaan met onze elektrische breekhamer met daarin een platte scherpe beitel. Hiermee proberen we onder het parket te komen waardoor deze los trilt of zodat we de vloer kunnen losbreken van de ondervloer.

De ene parketvloer laat zich makkelijker verwijderen dan de andere. Dit is met de wat oudere vloeren helemaal het geval omdat er vroeger diverse lijmsoorten werden gebruikt. Vaak werd alles dubbel zo goed gespijkerd, dubbel gelijmd en dubbel vastgemaakt. Het moest natuurlijk wel jaren mee kunnen en een parketvloer was toen, en nu nog steeds niet trouwens, echt goedkoop.

Het parket verwijderen in Enschede ging redelijk alhoewel het parket wel verlijmd lag. De vloertegels verwijderen uit de gang en de hal was gelukkig ook goed te doen. Net achter in de middag haden we dan ook alles verwijderd, opgeruimd en schoon aangeveegd. Klein stukje rijden en mooi op tijd thuis!