Professioneel badkamer slopen in Nieuwegein

Professioneel badkamer slopen, januari 2023

Professioneel badkamer slopen voor een ander bedrijf is dat we op een wekelijkse basis doen. We werken namelijk veel samen met Aangenaam Badkamers uit Houten.
Voor hen strippen we badkamers bij particulieren, zodat zij de particulier kunnen voorzien van een gloednieuwe badkamer.

Het slopen van een badkamer is een vak apart. Er komt een systeem bij kijken van het demonteren van het sanitair, afdoppen van de leidingen, het verwijderen van een eventueel bad en badombouw, het verwijderen van wandtegels en het verwijderen van vloertegels. In sommige gevallen verwijderen we ook de dekvloer.

Voordat we beginnen plakken we de looppaden af met een zelfkleven lies om de vloeren te beschermen. Dit is niet standaard wanneer u een offerte aanvraagt, maar kan wel aangevraagd worden.

Benieuwd wat een badkamer slopen in uw geval zou kosten? Vraag gratis en vrijblijvend HIER uw offerte aan.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op http://www.badkamerlatenslopen.nl

Keuken slopen

Keuken slopen

Keuken slopen, keuken verwijderen, keuken demonteren.
De woordkeuze maakt dat men soms een ander idee heeft bij de werkzaamheden.
Wij noemen het eigenlijk nooit het slopen van een keuken. Men denkt dan namelijk dat we met hamers de hele keuken kort en klein komen slaan. Dat is natuurlijk niet het geval.
Bij demonteren denkt men dat de keuken nog bruikbaar is, ook dat is niet het geval. (Dit kan wel! Vraag naar de mogelijkheden!) Daarom spreken wij vrijwel altijd over het verwijderen van de oude keuken.

Meer weten? Vraag hier uw offerte aan of bekijk ons andere website.

Keuken laten verwijderen

Keuken laten verwijderen

Keuken laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker.
Met enige regelmaat verwijderen wij keukens bij particulieren thuis. Het brengt voor de klant vele voordelen met zich mee.
Binnen enkele uren is de keuken volledig verwijderd, inclusief wandtegels en/of spatwand. Ook doppen wij de waterleidingen af en voeren al het vrijgekomen afval netjes af.
De ruimte is dan klaar, zodat de installateur en de stukadoor aan de slag kunnen.

Offerte aanvragen? Dat doet u gemakkelijk via ons online offerteformulier.

Keuken laten verwijderen is tevens een website van Sloopbedrijf Kalker.

Keuken demonteren

Keuken demonteren

Keuken demonteren voor een particuliere klant in Nootdorp.
Na de aanschaf van een nieuwe keuken, moet er ook nagedacht worden over het verwijderen van de oude keuken. Sommige klanten kiezen ervoor dit zelf te toen, maar een groot deel van de menen schakelen hierbij een professional in.
Het is handig een professioneel sloopbedrijf in te huren, zodat ook direct de leidingen kunnen worden afgedopt, de tegels netjes verwijderd en de ouder keuken netjes wordt afgevoerd.

Hou met de planning van het slopen en het plaatsen van de nieuwe keuken ook rekening met een stukadoor en een installateur die ook hun kunsten nog moeten uitvoeren. Vaak moeten er leidingen verlegd worden, extra stopcontact of oude elektra/leidingen vervangen worden en daarna zal de stukadoor de muur weer netjes glad moeten strijken.
Plan dus niet het verwijderen en het plaatsen te kort op elkaar!

Moten wij uw keuken demonteren? Vraag dan een gratis offerte aan via onze website. Klink hier.

Dekvloer slopen

Dekvloer slopen

Dekvloer slopen in een woning.
Soms komt het voor dat ook de dekvloer verwijderd moet worden. Wanneer bijvoorbeeld de vloerverwarming vervangen moet worden en deze in de dekvloer is gestort, dan zal ook de dekvloer verwijderd moeten worden.
Een dekvloer is een laag zandcement van ongeveer 5 cm, dat bovenop de betonvloer wordt gelegd. Een betonvloer is namelijk nooit helemaal recht, een dekvloer hoort dat wel te zijn!
Bij deze klus hebben we ook de plavuizen verwijderd die op de dekvloer lagen. Alles bij elkaar was het een mooie klus.

Weten wat een dekvloer slopen kost? Klik HIER voor ons online offerteformulier en ontvang zo snel mogelijk een passende offerte.

Badkamer laten slopen

Badkamer laten slopen

Badkamer laten slopen door een professioneel sloopbedrijf? Dan bent u bij Sloopbedrijf Kalker aan het juist adres. Wij slopen wekelijks badkamers voor particuliere klant en zakelijke klanten.

Natuurlijk begint het slopen van een badkamer met het opstellen van een passende offerte. Op onze website vindt u een duidelijk offerteformulier die precies vraagt wat wij willen weten voor het opstellen van een passende offerte.
Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar;
– Oppervlakte van de badkamer
– Hoeveel lagen tegels zijn er aanwezig
– Is er een bad aanwezig
– Op welke verdieping is de badkamer (Is er een lift aanwezig)
– Moeten wij het afval afvoeren
– Wilt u dat wij looppaden afdekken met stucloop
– Moeten er nog andere zaken worden verwijderd, zoals een muurtje, het plafond of de dekvloer

Hoe completer de informatie, hoe beter! Het liefst zien we er zelfs nog een paar foto’s van de huidige situatie.

Badkamer laten slopen door Kalker? Meer informatie is ook te vinden op http://www.badkamerlatenslopen.nl

plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen, 50 m²

Plavuizen verwijderen in een woning in Leusden voor een particuliere klant. Het ging hier om zo’n 50m².
Het verwijderen van plavuizen is een klus met vele gezichten. Het kan vlot gaan, maar het kan ook ontzetten tegen zitten. In dit geval waren de tegels gelijmd en dat is vaak al positief. De tegel laat dan makkelijker los en er is minder kan op schade aan de dekvloer.

Een mooie klus met een net resultaat. Weten wat dit voor u zou kosten? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl

Showroom badkamer strippen

Showroom badkamer strippen

We waren dit keer bij Paul Roescher op bezoek. Dit is een zakelijke klant die badkamers en sanitair verkoopt. We moesten hier een showroom badkamer strippen.
In de showroom in Apeldoorn stond deze badkamer, die volledig gestript moest worden. Het sanitair is allemaal nieuw, dus wordt voorzichtig gedemonteerd voor verkoop in de koopjeshoek.
Verder verwijderen wij alle wandtegels en vloertegels.

In een showroom worden meerdere malen per jaar nieuwe badkamers geïnstalleerd, zodat de klanten allerlei ideeën kunnen opdoen. De muren zijn van gipsplaten gemaakt en dat zorgt ervoor dat de gipsplaten vaak ook verwijderd moeten worden. De gipsplaten beschadigen namelijk ernstig als we daar de tegels vanaf halen.
Met deze klant hebben we besproken dat wij ook nieuwe gipsplaten plaatsen en vervolgens de gipsplaten behangen, zo kunnen zij snel verder met het maken van een mooie nieuwe showroom badkamer.

Zakelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel/mail of vul een offerteformulier in. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

http://www.paulroescher.nl

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen,

Keuken verwijderen voor een particuliere klant.
Keukens zijn er in alle vormen en maten. Voor ons zijn alle maten en vormen geen enkel probleem om te verwijderen.
In dit geval hadden we een stuk recht en een eiland met daaraan een muurtje. Ook het muurtje hebben we verwijderd voor de klant. Zoals te zien is op de foto’s bleef er een mooie open ruimte over voor en nieuwe keuken die nog ging komen.

Weten wat een keuken laten verwijderen kost in uw geval? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Badkamer volledig strippen

Badkamer volledig strippen, 6m²

Badkamer volledig strippen voor een zakelijke klant.
Regelmatig zijn wij te vinden in de omgeving van Utrecht voor het strippen van badkamers voor een zakelijke klant.

Wanneer wij voor hen een badkamer volledig strippen, dan is het afplakken van de looppaden een standaard procedure. Dit hebben wij zo afgesproken met de klant.
Wanneer wij een offerte opstellen is het afdekken en afplakken geen standaard kopje op de offerte. Veel mensen plakken namelijk het liefst zelf af.
Wij gebruiken hiervoor zelfklevend vlies. Dit werkt makkelijk en snel, maar is wel wat duurder dan het standaard stucloop.
Ook is het niet altijd nodig om af te plakken. Denk bijvoorbeeld aan een woning die volledig gerenoveerd gaat worden. Dan is het zonde van het geld om te gaan afplakken als alles nog vervangen gaat worden.

Wilt u wel dat wij afplakken voordat we beginnen? Geeft dit dat duidelijk aan bij uw offerte aanvraag. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Nog meer weten over badkamers strippen? Kijk ook eens op http://www.badkamerlatenslopen.nl