Keuken en vloer verwijderen

Onze jongens waren in Zaandam bij een klant om de keuken en de vloer te verwijderen. Hier komt geen brute kracht bij kijken, maar vooral slim en en efficiënt werken.

Kijk op onze website voor meer informatie en om een offerte aan te vragen.

Keuken verwijderen

Een keuken slopen gebeurd niet met een sloophamer, maar toch is de keuken na het verwijderen vaak niet meer bruikbaar. Wilt u de keuken hergebruiken? Dan kunnen we de keuken netjes demonteren, maar dit kost meer tijd en daardoor zal de offerte ook hoger uitpakken.

Offerte aanvragen.

Houten vloer verwijderen

In de woning lag een houten vloer die verwijderd moest worden. Alle planken worden dan netjes verwijderd en afgevoerd.
Netjes werken is vaak het halve werk!

Binnenkort komen we hier weer terug om andere werkzaamheden uit te voeren, want eerst moet er een asbestinventarisatie plaatsvinden.

Keuken en muur verwijderen

We zien vaak dat mensen graag hun keuken willen vergroten of meer open willen maken. Zo ook in dit geval. De keuken moest verwijderd worden en de doorgang naar de keuken verbreden. Dit is natuurlijk geen probleem.
Met een zaag, zagen we de muur in, zodat er een nette lijn ontstaat. Daarna beginnen we met de verwijderen van de muur.
Het resultaat mag er zijn!

Badkamer en toiletruimte strippen

Vaak als mensen kiezen voor een nieuwe badkamer, dan nemen ze de toiletruimte erbij mee. Zo ook in dit geval.
We stripten de badkamer en de toiletruimte. Het toilet hebben we werkend achtergelaten, zodat de klant nog wel naar het toilet kan.

Keuken demonteren

Een spoedklus!
Soms komt het voor dat iemand met spoed onze hulp nodig heeft. Dit kan door verschillende omstandigheden zo zijn. We maken bijvoorbeeld vaak mee dat mensen zelf al begonnen zijn, mar dat het niet lukt. Of door omstandigheden kan de klant niet meer zelf de werkzaamheden kan uitvoeren.
Maar helaas komt het ook wel eens voor dat een ander bedrijf de klant laat zitten.
We proberen in alle gevallen mee te denken en een plekje te zoeken in onze planning. Lukt dat niet, dan proberen we zo goed mogelijk advies te geven.