plavuizen laten verwijderen

Plavuizen verwijderen Lelystad

Plavuizen verwijderen uit een woning

Plavuizen verwijderen en de vloer schoon opleveren, dat was de opdracht die wij meekregen.  De plavuizen lagen gelijmd op de betonnen ondervloer en waren aanwezig in de woonkamer en gang, het totaal oppervlak was 56 m². We zijn hier nog geen volle dag bezig geweest en hebben alle plavuizen verwijderd, het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimte(s) bezemschoon opgeleverd.

De werkzaamheden

De plavuizen lagen verlijmd op de vloer en het verwijderen ervan was dan ook goed te doen. Wel moesten we wat voorzichtiger zijn dan anders want in de vloer lagen flexibele leidingen die niet beschadigd mochten raken. Met onze breekhamers en daarin een scherpe platte beitel hebben we de plavuizen losgebroken van de ondervloer. Rond een uur of 3 waren de plavuizen allemaal verwijderd en waren de ruimtes weer schoon en leeg.

  • Vloertegels verwijderen 56 m²
  • Afvoer vrijgekomen afval
  • Bezemschoon opleveren

Project foto’s

Prijs plavuizen verwijderen

Wat kost plavuizen verwijderen? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld aan de telefoon. Om een juiste prijs te kunnen bepalen hebben we uiteraard eerst meer informatie nodig. Het ligt voor de hand dat de totale oppervlakte er te doet maar ook zaken als: hoe zijn de plavuizen gelegd, in cement of gelijmd op de ondergrond? Is het een enkele laag of ligt er nog een laag onder? Ligt er vloerverwarming in de vloer en zoja moeten we deze ook verwijderen ook wilt u de vloerverwarming graag behouden? En de dekvloer, verwijderen? Zoja, hoe dik is deze en hoe is deze weer gelegd op de betonvloer eronder?

U leest het, er is eerst meer informatie nodig om een goede prijs te kunnen bepalen. Kunt u op alle bovenstaande vragen een helder antwoord geven dan is het opmaken van de offerte zo gebeurd. Weet u echter het antwoord niet op alle vragen dan zullen wij een aantal stelposten moeten opnemen. Deze zullen we apart in de offerte vermelden.

Wilt u weten wat plavuizen verwijderen in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via ons uitgebreide offerte formulier waarin u antwoord kunt geven op alle vragen zoals hierboven omschreven en op nog meer vragen die wij van belang achten voor het opmaken van een juiste offerte.