Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf

Stacaravan slopen op een camping

Eind juli mochten wij deze stacaravan slopen voor onze klant. De klant had een nieuwe stacaravan gekocht, dus de overige zaken op de kavel bleven behouden. We zien namelijk ook vaak dat de gehele kavel ontruimt dient te worden, omdat de klant stopt met het recreëren op de camping. Ook kan het zijn dat de camping stopt of dat men de kavel wil gaan gebruiken voor bebouwing.
Het slopen van een stacaravan doen wij altijd met de hand, er komt dus geen kraan aan te pas. De stacaravan wordt in delen gezaagd en zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd.
Het slopen van een aluminium stacaravan is voor ons het makkelijkst en zal dan ook goedkoper zijn dan het slopen van een stacaravan/chalet van kunststof of hout. Ook maakt het een groot verschil op de offerte of de omliggende zaken op de kavel verwijderd moeten worden of niet. Zo is het verwijderen van een groot terras een tijdrovende klus.
Soms zien we ook stacaravans die nog vol zitten met inboedel en/of inventaris. De afvalkosten zijn momenteel hoog, dus we adviseren vaak om zelf zoveel mogelijk spullen te doneren of weg te halen. Zo bespaart u een hoop op de afvalkosten.
Wilt u weten wat het kost om uw stacaravan te slopen? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan op onze website.
Vergeet niet om voldoende foto’s mee te sturen, de afmetingen en duidelijk te beschrijven wat er allemaal verwijderd moet worden indien de kavel leeg moet. Vergeet niet het aantal m² van eventuele terrassen te vermelden. Dit zijn zaken die invloed hebben op de offerte.
Klink hier om een offerte aan te vragen!

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Interieur van de te slopen stacaravan.
Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
De te slopen stacaravan op een camping.
Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na het verwijderen van de aluminium stacaravan
Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na verwijderen aluminium stacaravan.
kantoorruimte systeemwanden verwijderen

Systeemwanden demonteren Enschede

Systeemwanden demonteren en verwijderen balie, afvoer afval. Met deze boodschap gingen we op pad naar Enschede. We moesten zijn bij het Patheon.

We hebben hier de systeemwanden moeten demonteren en verwijderen inclusief het isolatiemateriaal wat er allemaal tussen zat. Ook stond er nog wat aan los spul dat afgevoerd moest worden waaronder een balie.

opslagruimte ontruimen bedrijfsruimte

Ontruimen opslagruimte en afvoeren afval

Ontruimen opslagruimte

Ontruimen en afvoeren van al het afval was de opdracht van deze Dinsdag. In opdracht van Florek moesten we deze opslagruimte geheel leeg maken, het afval afvoeren en alles bezemschoon opleveren.

Ontruimen van winkels, kantoren en bedrijfspanden

Sloopbedrijf Kalker wordt regelmatig ingeschakeld voor het ont- en opruimen van een kantoor, winkel of bedrijfspand. Vaak gebeurd dit wegens waterschade, inbraakschade of omdat de huurder failliet is en niets meer van zich laat horen. Als verhuurder ben je er dan mar mooi klaar mee. Wie ruimt die rotzooi op zodat het snel weer de verhuur in kan? Hier komt Kalker goed van pas! Snel en netjes alles afvoeren en weer in oude staat terug brengen van bedrijfsmatig onroerend goed is onze specialiteit!

Wil je ook snel weer je kantoor, winkel of bedrijfspand ontruimd en helemaal leeg hebben? Wil je weer snel verhuren? Schakel dan sloopbedrijf Kalker in en maak de advertentie voor de verhuur maar alvast klaar! Vraag vandaag nog geheel gratis een offerte aan via ons offerte formulier en maak kennis met onze vaste, lage, all-in prijzen  voor het strippen en ontruimen van woningen en panden.

ontruimen wegens waterschade

Ontruimen winkel wegens waterschade

Ontruimen winkel, afvoeren afval en veegschoon opleveren. In Middelharnis moesten we in opdracht van een makelaar dit winkelpand ontruimen wegens waterschade. We hebben hier diverse werkzaamheden verricht waaronder het afvoeren van allerlei spullen die nat waren geworden, plafond verwijderen en het afvoeren van al het overige afval.

Sloopbedrijf Kalker is dé specialist op het gebied van strippen en in oude staat terug brengen van bedrijfsruimtes, kantoren, winkels, etc. Maar ook een compleet kantoorgebouw, appartementen complex of bedrijfsverzamelgebouw gaan wij niet uit de weg. Wij weten als geen ander dat tijd geld is en voor je het weet is er weer een maand voorbij en zit je weer met een extra maand huur. Wij zorgen ervoor dat iedere ruimte, gebouw of complex snel, efficiënt en binnen de tijdsplanning wordt opgleverd.

winkelruimte casco strippen

Winkelruimte casco strippen Roermond

Winkelruimte casco strippen

Winkelruimte casco strippen, dak schoonmaken en verhuurklaar opleveren. De opdracht die we deze keer meekregen.

In Roermond moesten we deze winkelruimte geheel casco strippen en leeg en schoon opleveren. Dit winkelpand in het centrum van Roermond en met een totaal oppervlak van zo´n 115 m2 hebben wij in enkele dagen geheel casco gestript. Sloopbedrijf Kalker is dé specialist als het aankomt op casco strippen, klaar voor verhuur opleveren en in oude staat terug brengen van kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Wij zijn werkzaam door het hele land!

Strippen winkel, kantoor of bedrijfspand

Wij weten als geen ander dat tijd geld is en daarom zulen we zo snel en efficiënt mogelijk uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte helemaal strippen en volledig naar de eisen van de verhuurder opleveren. Verwijderen, demonteren, slopen en afvoeren, dat is wat we doen! Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze vaste, lage all-in tarieven voor casco strippen!

woning strippen

Bovenwoning strippen Utrecht

Bovenwoning strippen

In Utrecht moesten we een kleine bovenwoning strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Alhoewel het een kleine bovenwoning betrof kwam er ontzettend veel afval vrij. We hebben hier ruim 80 m3 afval afgevoerd.

Sloopwerk bovenwoning strippen

Foto´s bovenwoning strippen

winkelpand strippen

Winkelpand strippen Amsterdam

Voormalig winkelpand strippen tot casco

Winkelpand strippen en geheel schoon en casco opleveren. Zo luidde onze opdracht deze keer.

In Amsterdam moesten we een winkelpand strippen en al het vrijgekomen afval afvoeren. We hebben hier diverse werkzaamheden verricht waaronder:

 • plafond verwijderen
 • voorzetwanden verwijderen
 • vloeren verwijderen
 • afdoppen leidingen
 • afvoer vrijgekomen afval

Project foto´s

bedrijfspand strippen

Bedrijfshal ontruimen en strippen

Ontruimen en strippen bedrijfshal

Ontruimen en strippen bedrijfspand in Weesp. Dat was de opdracht deze keer. Het betrof een voormalige bedrijfshal waar allemaal oude achtergebleven spullen lagen en stonden.
Er stond een oude kapotte heftruck, er lagen 2 boten, allemaal papier rommel, etc.

Ook moest er een wand worden gesloopt van gipsblokken.

Zoals altijd hebben we ook hier alles netjes opgeruimd en het vrijgekomen afval afgevoerd middels containers en onze eigen bus en vrachtwagen.

De werkzaamheden

 • Bedrijfshal ontruimen
 • Slopen wanden
 • Verwijderen installaties
 • Afvoer vrijgekomen afval
 • Bezemschoon opleveren

Project foto’s

Wat is een bedrijfspandpand strippen?

Een bedrijfspand strippen houdt in dat we alles weghalen wat er niet in stond toen u het huurde. Vaak moet dit omdat dit in uw huurcontract staat. Wij zijn gespecialiseerd in het casco strippen van allerlei zakelijk onroerend goed zoals bedrijfspanden, kantoorruimtes en gebouwen, winkels en winkelcentra, scholen, instellingen, fabrieken, etc.
Wij ontruimen snel, professioneel en altijd goedkoper!

schuur slopen

Schuur slopen Arnhem

Schuur slopen en tegels verwijderen

Schuur slopen en tegels verwijderen uit de tuin, dat was de opdracht. In Arnhem moesten we een tuin kaal maken. De opdracht was: schuurtje slopen en grindtegels verwijderen. We zijn hier bijna een hele dag bezig geweest en hebben dan ook wel even flink moeten sjouwen met die zware tegels. Gelukkig kon de puincontainer mooi dichtbij staan dus dat scheelde weer een extra stuk lopen.

Het schuurtje was van hout en had een dak van golfplaten. Dat hebben we meegenomen in onze eigen bus en zelf weggebracht naar de afvalverwerker. Waarom niet erbij in de container? Nou om die reden dat een container met alleen puin goedkoper is dan een container met gemengd sloopafval. Het prijsverschil is al gauw € 175,00 op een 10 kuub container. Wij weten wel hoe u geld kunt besparen!

Werkzaamheden

 • Aangebouwd schuurtje slopen
 • Tegels verwijderen
 • Tuin glad maken
 • Afval en puin afvoeren

Project Foto’s