badkamer slopen

Badkamer en toilet slopen Akersloot

Badkamer en toilet slopen

Badkamer slopen inclusief vloer, toilet verwijderen, parketvloer en tapijt verwijderen in een woning. Dit was in opdracht van DERENO.

We hebben hier diverse sloopwerken verricht waaronder onderstaande lijst:

 • Badkamer slopen
  – slopen / strippen badkamer
  – verwijderen douche, koof, toilet
  – wandtegels verwijderen, enkele laag
  – verwijderen betonvloer incl. vloertegels
  – afdoppen leidingen
 • Parket verwijderen
  – verwijderen lamelparketvloer, verlijmd
 • Tapijt verwijderen van trap

En uiteraard hebben we ook hier al het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimtes netjes bezemschoon achter gelaten.

Foto´s badkamer en toilet

woning casco strippen

Woning casco strippen Soest

Woning casco strippen in Soest

Afgelopen week moesten we in Soest een woning casco strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Sloopbedrijf Kalker heeft ook hier weer allerlei sloopwerk uitgevoerd waaronder deze:

Foto´s woning casco strippen

parket verwijderen enschede

Parket verwijderen Enschede

Parket verwijderen Enschede woonhuis

Parket verwijderen Enschede was ditmaal de opdracht. Fijn, lekker dichtbij huis deze keer en we gingen vol goede moed naar het adres.

In het altijd mooie Enschede moesten wij deze vloer van parket verwijderen en nog enkele vloertegels in de gang en hal. Deze parketvloer verwijderen hebben wij gedaan met onze elektrische breekhamer met daarin een platte scherpe beitel. Hiermee proberen we onder het parket te komen waardoor deze los trilt of zodat we de vloer kunnen losbreken van de ondervloer.

De ene parketvloer laat zich makkelijker verwijderen dan de andere. Dit is met de wat oudere vloeren helemaal het geval omdat er vroeger diverse lijmsoorten werden gebruikt. Vaak werd alles dubbel zo goed gespijkerd, dubbel gelijmd en dubbel vastgemaakt. Het moest natuurlijk wel jaren mee kunnen en een parketvloer was toen, en nu nog steeds niet trouwens, echt goedkoop.

Het parket verwijderen in Enschede ging redelijk alhoewel het parket wel verlijmd lag. De vloertegels verwijderen uit de gang en de hal was gelukkig ook goed te doen. Net achter in de middag haden we dan ook alles verwijderd, opgeruimd en schoon aangeveegd. Klein stukje rijden en mooi op tijd thuis!