Keuken en vloer verwijderen

Onze jongens waren in Zaandam bij een klant om de keuken en de vloer te verwijderen. Hier komt geen brute kracht bij kijken, maar vooral slim en en efficiënt werken.

Kijk op onze website voor meer informatie en om een offerte aan te vragen.

Keuken verwijderen

Een keuken slopen gebeurd niet met een sloophamer, maar toch is de keuken na het verwijderen vaak niet meer bruikbaar. Wilt u de keuken hergebruiken? Dan kunnen we de keuken netjes demonteren, maar dit kost meer tijd en daardoor zal de offerte ook hoger uitpakken.

Offerte aanvragen.

Houten vloer verwijderen

In de woning lag een houten vloer die verwijderd moest worden. Alle planken worden dan netjes verwijderd en afgevoerd.
Netjes werken is vaak het halve werk!

Binnenkort komen we hier weer terug om andere werkzaamheden uit te voeren, want eerst moet er een asbestinventarisatie plaatsvinden.

Keuken en muur verwijderen

We zien vaak dat mensen graag hun keuken willen vergroten of meer open willen maken. Zo ook in dit geval. De keuken moest verwijderd worden en de doorgang naar de keuken verbreden. Dit is natuurlijk geen probleem.
Met een zaag, zagen we de muur in, zodat er een nette lijn ontstaat. Daarna beginnen we met de verwijderen van de muur.
Het resultaat mag er zijn!

Badkamer en toiletruimte strippen

Vaak als mensen kiezen voor een nieuwe badkamer, dan nemen ze de toiletruimte erbij mee. Zo ook in dit geval.
We stripten de badkamer en de toiletruimte. Het toilet hebben we werkend achtergelaten, zodat de klant nog wel naar het toilet kan.

Badkamer slopen/strippen

Het komt vaak voor dat wij op maandag of dinsdag een badkamer moeten verwijderen voor Aangenaam Badkamers. Zo kunnen zij direct na ons gaan beginnen met de rest van de werkzaamheden.
Deze badkamer bevond zich op de eerste verdieping. Aangenaam Badkamers wil graag dat wij bij de klant de looppaden afdekken en dat is hier dan ook goed te zien op de foto’s.

Vaak nemen wij het puin mee, maar met deze klant werken we met containers. Het hoeft dus niet zo te zijn dat wij het afvoeren van het afval regelen. Regelt u zelf een container? Dan gooien we daar het vrijgekomen afval in.