Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf

Stacaravan slopen op een camping

Eind juli mochten wij deze stacaravan slopen voor onze klant. De klant had een nieuwe stacaravan gekocht, dus de overige zaken op de kavel bleven behouden. We zien namelijk ook vaak dat de gehele kavel ontruimt dient te worden, omdat de klant stopt met het recreëren op de camping. Ook kan het zijn dat de camping stopt of dat men de kavel wil gaan gebruiken voor bebouwing.
Het slopen van een stacaravan doen wij altijd met de hand, er komt dus geen kraan aan te pas. De stacaravan wordt in delen gezaagd en zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd.
Het slopen van een aluminium stacaravan is voor ons het makkelijkst en zal dan ook goedkoper zijn dan het slopen van een stacaravan/chalet van kunststof of hout. Ook maakt het een groot verschil op de offerte of de omliggende zaken op de kavel verwijderd moeten worden of niet. Zo is het verwijderen van een groot terras een tijdrovende klus.
Soms zien we ook stacaravans die nog vol zitten met inboedel en/of inventaris. De afvalkosten zijn momenteel hoog, dus we adviseren vaak om zelf zoveel mogelijk spullen te doneren of weg te halen. Zo bespaart u een hoop op de afvalkosten.
Wilt u weten wat het kost om uw stacaravan te slopen? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan op onze website.
Vergeet niet om voldoende foto’s mee te sturen, de afmetingen en duidelijk te beschrijven wat er allemaal verwijderd moet worden indien de kavel leeg moet. Vergeet niet het aantal m² van eventuele terrassen te vermelden. Dit zijn zaken die invloed hebben op de offerte.
Klink hier om een offerte aan te vragen!

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Interieur van de te slopen stacaravan.
Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
De te slopen stacaravan op een camping.
Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na het verwijderen van de aluminium stacaravan
Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na verwijderen aluminium stacaravan.
stacaravan slopen camping de jutberg

Stacaravan slopen camping de Jutberg

Stacaravan slopen camping. Op camping de Jutberg in Laag Soeren moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. Inclusief verwijderen en afvoeren van terras en overige tegels.

We zijn hier een volle dag mee bezig geweest en hebben alles netjes leeg en schoon opgeleverd. Vraag een offerte aan als u uw caravan ook wilt laten slopen en afvoeren.

Project foto´s

caravan slopen belgie

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen Belgie en aanbouw verwijderen

Caravan slopen Belgie inclusief aanbouw verwijderen, terras en tegels verwijderen. Zo luidde de opdracht die wij meekregen afgelopen week. De caravan stond op een camping in Belgie en moest geheel verwijderd worden en de plaats schoon opgeleverd worden. We hebben hier zo´n 2 dagen werk aan gehad en de plaats helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Wij zijn een caravan sloopbedrijf dat werkt in heel Nederland en Belgie.

Project fotos