bedrijfsruimte strippen casco

Bedrijfsruimte strippen Amsterdam

Bedrijfsruimte strippen Amsterdam en in oorspronkelijke staat terug brengen. Omdat het bedrijf ging verhuizen hebben we in opdracht van Clinium hun oude bedrijfspand moeten strippen. De bedrijfsruimte moest weer in oorspronkelijke staat worden opgeleverd aan de verhuurder.

In de loop der tijd is er van alles aangebracht in deze bedrijfsruimte. Bij aanvang van de huur periode was het bedrijfspand helemaal kaal en leeg. Er zijn wanden geplaatst, luchtbehandeling aangebracht en vloerbedekking gelegd. Maar ook verlaagde plafonds, verlichting ingebouwd en opgehangen, etc. Een bedrijfsruimte strippen is voor ons dan ook iedere keer weer anders.

Bedrijfsruimte strippen wat is dat?

Een bedrijfsruimte strippen houdt eigenlijk in dat alles wat er zelf is in hebt gebouw of geïnstalleerd er weer uit moet. We hebben hier dan ook diverse werkzaamheden moeten uitvoeren. Denk aan verwijderen van alle vloerbedekking, verwijderen keuken, demonteren en verwijderen van alle installaties.

Verwijderen van de verlaagde systeemplafonds inclusief luchtroosters, verlichting en ophang systeem. Maar ook verwijderen van elektra en databekabeling waren onderdeel van de werkzaamheden. Tevens moest er op het dak nog een installatie gedemonteerd en verwijderd worden.

Omdat het gehuurde pand binnen een gestelde termijn opgeleverd moest zijn hebben we een flink aantal uurtjes gemaakt. We zijn hier enkele weken, 6 dagen per week en soms wel dagen van 12/14 uur enorm druk geweest. Uiteindelijk hebben we alle werkzaamheden in zijn geheel afgerond. Het vrijgekomen afval is middels grote 40 m3 containers en onze eigen bus met aanhanger afgevoerd.

Bedrijfsruimte leeg en schoon

Een ander deel van het afval met onze eigen grote aanhanger afgevoerd. In totaal zijn er 2x 40 m3 containers, 1x 12 m3 container en ongeveer 10.500 kg aan bouw en sloopafval uitgekomen. Daarnaast ook nog een paar ton aan ijzer en metalen afkomstig van installaties en leidingen. Dit ijzer en metalen hebben we zelf afgevoerd naar een metaal recycling bedrijf in de regio.

Bedrijfsruimte strippen offerte

Gaat uw bedrijf verhuizen en moet het gehuurde pand weer in oorspronkelijke staat worden opgeleverd ? Omdat wij precies weten wat er verlangd wordt van de verhuurder en zorgen voor een correcte oplevering. Kantoor, winkel of bedrijfspand, klein of groot. Een offerte aanvragen is bij Kalker geheel vrijblijvend. Net als een afspraak ter bezichting van de werkzaamheden.

Omdat wij een haast unieke werkwijze hebben bent u bij Kalker veel minder kwijt dan bij onze collega´s! Een besparing van zo´n 20% tot soms wel 40% zijn geen uitzonderingen. Vergelijk onze offerte maar eens met die van andere soortgelijke bedrijven!

 

Winkelruimte strippen Amsterdam

Winkelruimte strippen

Winkel casco strippen, afvoeren afval en leeg en schoon opleveren in Amsterdam. Dat was onze opdracht.

In Amsterdam moesten we voor een  van onze vaste opdrachtgevers in de van Baerlestraat deze winkel casco strippen en verhuurklaar opleveren aan de verhuurder. We hebben hier diverse werkzaamheden uitgevoerd waaronder het verwijderen van de plafonds en verlichting, verwijderen vloeren, verwijderen voorzetwanden, etc.

Snel ontruimd en weer opgeleverd

Sloopbedrijf Kalker is gespecialiseerd in het casco strippen en verhuurklaar opleveren van allerlei onroerend goed zoals winkels, kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, instellingen, scholen, hotels, cafe´s, woningen, etc. Wij werken voor makelaars, beleggers, VvE´s, vastgoed eigenaren, verhuurders en huurders. Een vast team van medewerkers staat klaar om zo snel mogelijk, doch op een verantwoorde wijze uw pand te ontruimen en terug te brengen in de oorspronkelijke staat.

Werkdagen van 12 tot 15 uur zijn zeker niet zeldzaam bij ons en ook zijn wij indien nodig volledig inzetbaar om buiten de reguliere werktijden te werken om zoveel mogelijk de overlast te beperken. Bijvoorbeeld voor medehuurders in het gebouw. Tevens werken wij ook in de weekenden en in alle vakanties. Bespaar nog een maand huur en laat Kalker snel uw ruimte ontrumen, strippen en bezemschoon opleveren aan de verhuurder.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het strippen, verhuurklaar opleveren en in oorspronkelijke staat terug brengen van winkel, kantoor, bedrijfsruimte of ander onroerend goed en bespaar veel geld!

 

casco strippen winkelpand scheer en foppen

Casco strippen winkelpand Doetinchem

Casco strippen winkelpand

Casco strippen winkelpand voormalige Scheer & Foppen in Doetinchem. Het betrof hier een winkelpand van een kleine 200 vierkante meter welke volledig tot op het casco moest worden gestript.

We hebben hier divers sloopwerk uitgevoerd waaronder het verwijderen van achtergebleven inventaris, verwijderen systeemplafond, verwijderen tapijt, etc.

Foto´s casco strippen winkelpand

bedrijfspand strippen

Bedrijfspand strippen Rijswijk

Bedrijfspand strippen tot casco

Bedrijfspand strippen tot caso en garage strippen in Rijswijk was de opdracht deze keer.

In Rijswijk moesten we een bedrijfspand strippen tot casco en ook de bijhorende garage moesten we strippen. De totale oppervlakte van het bedrijfspand was 100 m2 en de garage had ook een oppervlak van 100 m2. We hebben hier diverse sloopwerken moeten uitvoeren.

Sloopwerk bedrijfspand strippen tot casco

 • Tapijt verwijderen
 • Inbouwkasten verwijderen
 • Keuken verwijderen
 • Systeemplafond verwijderen
 • Gipsplafond verwijderen
 • Afdoppen leidingen
 • Afvoer afval

Bedrijfspand strippen foto´s

 

casco strippen winkel

Casco strippen winkelpand V&D Hengelo

Casco strippen winkelruimte Hengelo

In hartje Hengelo moesten we dit grote pand van voormalig V&D casco strippen. Het pand heeft een totaal oppervlak van 4100 m2 en bestond uit 3 verdiepingen inclusief een grote kelder die helemaal vol stond. We hebben hier diverse werkzaamheden verricht en uiteraard ook al het vrijgekomen afval middels containers en onze eigen bussen / vrachtwagen.

In totaal zijn we hier ongeveer 10 dagen druk geweest en hebben het hele pand dan ook netjes en schoon op kunnen leveren aan de opdrachtgever.

De werkzaamheden

Hieronder een kleine opsomming van de werkzaamheden die er zijn verricht:

 • Vloerbedekking verwijderen
 • Systeemplafond verwijderen
 • Systeemwanden verwijderen
 • Verlichting verwijderen
 • Inventaris verwijderen
 • Vloer en wandtegels verwijderen
 • Afvoer vrijgekomen afval

Project foto’s