Overkapping met schuur verwijderen

We krijgen regelmatig de aanvraag voor het slopen van schuren in de tuin. Dit is dan ook iets wat we vaker hebben gedaan.
Het kan gaan om houten schuren, maar ook schuren die zijn gemetseld of uit betonplaten betstaat.
Als u wilt weten wat het in uw geval kost om uw schuur te slopen, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.
https://sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen/

schuur slopen

Schuur slopen Arnhem

Schuur slopen en tegels verwijderen

Schuur slopen en tegels verwijderen uit de tuin, dat was de opdracht. In Arnhem moesten we een tuin kaal maken. De opdracht was: schuurtje slopen en grindtegels verwijderen. We zijn hier bijna een hele dag bezig geweest en hebben dan ook wel even flink moeten sjouwen met die zware tegels. Gelukkig kon de puincontainer mooi dichtbij staan dus dat scheelde weer een extra stuk lopen.

Het schuurtje was van hout en had een dak van golfplaten. Dat hebben we meegenomen in onze eigen bus en zelf weggebracht naar de afvalverwerker. Waarom niet erbij in de container? Nou om die reden dat een container met alleen puin goedkoper is dan een container met gemengd sloopafval. Het prijsverschil is al gauw € 175,00 op een 10 kuub container. Wij weten wel hoe u geld kunt besparen!

Werkzaamheden

  • Aangebouwd schuurtje slopen
  • Tegels verwijderen
  • Tuin glad maken
  • Afval en puin afvoeren

Project Foto’s