woning strippen casco

Huis strippen in Maarssen

Huis strippen tot casco

Huis strippen tot op het casco en afval afvoeren in Maarssen. Zo luidde onze opdracht voor deze klus in Maarssen bij Utrecht.

We hebben hier wederom divers sloopwerk uitgevoerd waaronder onderstaande lijst:

 1. Slopen Nehobo vloer 55 m2, inclusief plavuizen, enkele laag, in cement gelegd
 2. Verwijderen tapijt trap en serre
 3. Slopen ombouw haard
 4. Demonteren / verwijderen hoek-keuken, inclusief afdoppen leidingen
 5. Strippen bijkeuken
 6. Toilet strippen begane grond, verwijderen wandtegels, sanitair, afdoppen leidingen
 7. Verwijderen vloerbedekking 1e en 2e etage
 8. Casco strippen badkamer: verwijderen sanitair, wand en vloertegels, afdoppen leidingen
 9. Toilet strippen 1e verdieping: verwijderen wandtegels, sanitair, afdoppen leidingen
 10. Complete ombouw open haard verwijderen
 11. Verwijderen plafond zolder in kamers
 12. Demonteren / verwijderen radiatoren begane grond
 13. Serre achterkant verwijderen
 14. Afvoer afval

Zoals u ziet zijn het een flink aantal werkzaamheden. Het slopen is in alle gevallen redelijk meegevallen, we hebben wel eens erger mee gemaakt. Alles verliep eigenlijk van een leien dakje alhoewel de vloer nog wel even een dingetje bleek te zijn. Maar goed, het is gelukkig allemaal weer goed gekomen en net zoals altijd hebben we ook deze klus weer volbracht naar de wens van de klant!

We zijn hier een aantal dagen bezig geweest met 3 / 4 man. Een paar lange dagen er tussen hebben er voor gezorgd dat we alle werkzaamheden naar tevredenheid hebben kunnen uitvoeren.

Wat kost een huis strippen

Wilt u ook uw woning, kantoor, winkel of bedrijfspand laten strippen en casco laten opleveren? Bij sloopbedrijf Kalker bent u aan het juiste adres! Vraag vandaag nog die gratis en vrijblijvende offerte aan en bespaar flink geld op uw verbouwing of renovatie!

Waarom kunt u het beste bij ons terecht voor het strippen van uw huis, bedrijf, kantoor of winkelruimte? Omdat wij ruime ervaring hebben in het deels of compleet strippen van ruimtes en gebouwen. Omdat wij zeer snel werken waardoor de oplevering binnen een zo kort mogelijke termijn plaats kan vinden. En in de laatste en misschien wel de belangrijkste plaats: omdat wij altijd veel goedkoper zijn dan onze collega sloopbedrijven! Laat daarom het slopen en strippen dus over aan een sloopbedrijf dat al dit bovenstaande kan waar maken!

Slopen vuurwerkopslag

Vuurwerkopslag slopen

Vuurwerkopslag slopen en al het achter gebleven inventaris opruimen en afvoeren. Dit was de opdracht die we meekregen.

De vuurwerkopslag stond in Utrecht en we hebben hier diverse muren en vloeren moeten slopen. Eerst hebben we ook alle achter gebleven spullen opgeruimd en afgevoerd. Hier zaten een flink aantal deuren, kozijnen en overig inventaris bij.

kunststof afval afvoeren

Bedrijfsafval afvoeren, terrein opschonen

Bedrijfsafval afvoeren

Bedrijfsafval afvoeren wat in bigbags zit en tevens het gehele terrein bezemschoon opleveren. Zo luidde de opdracht die we afgelopen week meekregen.

Op een bedrijventerrein in Utrecht moesten we bedrijfsafval afvoeren omdat het bedrijf niet meer bestond. En omdat het bedrijfspand weer in de verhuur ging moest dit zo snel mogelijk gebeuren. Zo moesten we ook deze bigbags met kunststof afval afvoeren. Het ging hier om een flink aantal bigbags met bedrijfsafval met een totaal gewicht van zo´n 130.000 kilo.

Ook moesten er een flink aantal pallets worden verwijderd en afgevoerd. Het hele terrein van zo´n 1000 m2 moest geheel bezemschoon worden opgeleverd. Met behulp van een heftruck hebben we de bigbags één voor één in een grote afvalcontainer leeg gegooid. We zijn hier een aantal dagen flink bezig geweest en hebben uiteraard het hele terrein conform de wens van de opdrachtgever leeg en schoon opgeleverd.

 

kantoorpand casco strippen

Kantoorpand strippen Utrecht

Kantoorpand strippen

Kantoorpand strippen tot casco, afvoer van het vrijgekomen afval en alles in en rondom het pand bezemschoon opleveren. Dit was de opdracht die wij vanmorgen meekregen. Met een bus vol gereedschap en overig materiaal gingen we op pand. Onderweg nog een aantal medewerkers in laten stappen tot het hele sloopteam compleet was.

Kantoorpand strippen Utrecht

In hartje centrum van Utrecht (Hekelsteeg) moesten we dit kantoorpand van 3 verdiepingen geheel van beneden tot aan de zolder casco strippen en bezemschoon opleveren. Dit kantoorpand zal worden omgebouwd tot woonruimte. Het afvoeren van het afval hebben we via de smalle steeg met onze bus en aanhanger moeten doen wegens gebrek aan ruimte voor een container.

Foto´s kantoorpand strippen

gallerij flat strippen

Flat gallerij strippen Utrecht

Flat gallerij strippen

We moesten deze week een flat gallerij strippen in Utrecht. Het ging hier om 4 etages en we hebben hier de volgende werkzaamheden moeten verrichten:

Uiteraard hebben we ook hier al het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimtes netjes en schoon achter gelaten.

Foto´s flat gallerij strippen

woning strippen

Bovenwoning strippen Utrecht

Bovenwoning strippen

In Utrecht moesten we een kleine bovenwoning strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Alhoewel het een kleine bovenwoning betrof kwam er ontzettend veel afval vrij. We hebben hier ruim 80 m3 afval afgevoerd.

Sloopwerk bovenwoning strippen

Foto´s bovenwoning strippen

badkamer toilet slopen

Toilet en badkamer slopen Utrecht

Toilet en badkamer slopen

Toilet slopen en een badkamer slopen inclusief granitovloer en al het vrijgekomen afval afvoeren. Dit was de opdracht die we vandaag meekregen. We hebben hier alle voorkomende sloopwerken verricht die bij het slopen van een badkamer en het strippen van een toiletruimte komen kijken:

 • Badkamer slopen
  Slopen / strippen badkamer:
  – sanitair verwijderen wastafel, kranen, douche, radiator
  – verwijderen wandtegels, enkele laag
  – verwijderen vloertegels, enkele laag
  – afdoppen leidingen
 • Toiletruimte strippen
  Slopen / strippen toiletruimte:
  – verwijderen WC met hoog wandreservoir, fonteintje en kraan
  – verwijderen vloertegels
  – verwijderen houten lambrisering
  – fdoppen leidingen
 • Afvoer afval

Foto´s toilet badkamer slopen

Prijs toilet en/of badkamer slopen

Wat de kosten voor het slopen van een toilet of badkamer in uw specifieke geval zijn kunnen wij hier helaas niet vertellen. De prijs is mede afhankelijk van de afmetingen van de badkamer, wel of geen wandtegels verwijderen, hetzelfde geldt voor de vloertegels, wel of niet afval afvoeren, etc. Wij raden u dan ook aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om ons van zoveel mogelijk informatie te voorzien.

Een aantal foto´s aan uw offerte aanvraag toevoegen is geen overbodige luxe en het helpt ons enorm om u een juiste en de best mogelijke prijs te kunnen geven. U betaalt bij Kalker nooit teveel voor het laten slopen van uw badkamer of voor welk ander sloopwerk dan ook. Onze offertes zijn daarbij ook nog eens altijd gratis en geheel vrijblijvend en krijgt u altijd razendsnel antwoord op al uw vragen.

bison bowling utrecht

Bowlingcentrum casco strippen

Bowlingbaan slopen

In Utrecht moesten we deze keer een aparte maar leuke klus doen. We moesten namelijk de bowlingbaan van bowlingcentrum Bison casco strippen. We hebben hier verschillende sloopwerken moeten uitvoeren waaronder het verwijderen van de hele inrichting en het slopen van de banen. Daarnaast moesten er wanden worden verwijderd en ook de plafonds moesten er uit.

Foto´s bowlingbaan slopen

keuken verwijderen utrecht

Woning strippen tot casco Utrecht

Woning strippen in Utrecht

Woning strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Dit en al onze sloopwerkzaamheden stonden op het briefje vermeld vanmorgen om 6 uur toen we aanwezig waren op de zaak.

De klus was in Utrecht en daar moesten we dus een woning strippen tot casco en het vrijgekomen afval afvoeren. Zoals u ook op de fotos kunt zien hebben we ook hier divers sloopwerk uitgevoerd. Sloopwerk zoals de badkamer slopen, keuken verwijderen, tapijt verwijderen, plafonds verwijderen, schoorsteen slopen, etc.

Foto´s woning strippen Utrecht

woning strippen utrecht

Woning strippen Utrecht

Woning strippen Utrecht

Woning strippen Utrecht en het vrijgekomen afval afvoeren. Dat was onze opdracht vanochtend. De woning die we moesten strippen stond dus in Utrecht en met een kleine 3 kwartier waren we er al. Op de lijst die we mee hadden gekregen stonden diverse werkzaamheden voor ons opgesteld.

We moesten hier in Utrecht allerlei sloopwerk uitvoeren waaronder de badkamer slopen en helemaal casco strippen, de keuken verwijderen inclusief wandtegels en een toiletruimte casco strippen. Al het vrijgekomen afval afvoeren en de ruimtes leeg en bezemschoon opleveren.

Foto´s woning strippen Utrecht