balkon slopen

Balkon slopen Eefde

Balkon slopen en afval afvoeren.

In Eefde hebben we dit balkon netjes en zorgvuldig gesloopt en verwijderd. Ook hebben we het afval afgevoerd en alles weer netjes achter gelaten.

balkon slopen

egaliseren

Tegelvloer verwijderen Gouda

In Gouda moesten we een tegelvloer verwijderen en daarna de vloer ook egaliseren.

Het betrof hier een ‘normale’ woning waarbij de werkzaamheden op de begane grond moesten worden uitgevoerd. Totaal aantal vierkante meters aan vloeroppervlak: 43 m2.

Het verwijderen en afvoeren van de plavuizen, stofzuigen van de vloer en het egaliseren van de hele vloer is hier in één dag gedaan.

 

 

strippen winkelruimte

Strippen winkelruimte Apeldoorn

Strippen winkelruimte

Strippen winkelruimte op een winkelcentrum. In Apeldoorn moesten we deze voormalige bloemenwinkel strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Deze werkzaamheden zijn in één volle dag uitgevoerd.

Demonteren / verwijderen:
tegelvloer, enkele laag
– systeemplafond, inclusief ophangsysteem
– koelcel
– keuken
– airco installatie
– warmte muur

Strippen winkel snel en netjes

Sloopbedrijf Kalker kan ook uw winkelruimte strippen wanneer u gaat verhuizen of als de winkel gaat sluiten. Wij voeren alle sloop-, afbraak-, demontage- en ontruimings werkzaamheden uit. Denk ook aan afappen, demonteren en afvoeren van installaties. Maar ook het afvoeren van bedrijfsafval. Een offerte aanvragen voor het strippen van een winkelruimte is gratis en geheel vrijblijvend. Net als afspraken ter bezichtiging van de werkzaamheden.

badkamer toilet slopen

Toilet en badkamer slopen Utrecht

Toilet en badkamer slopen

Toilet slopen en een badkamer slopen inclusief granitovloer en al het vrijgekomen afval afvoeren. Dit was de opdracht die we vandaag meekregen. We hebben hier alle voorkomende sloopwerken verricht die bij het slopen van een badkamer en het strippen van een toiletruimte komen kijken:

 • Badkamer slopen
  Slopen / strippen badkamer:
  – sanitair verwijderen wastafel, kranen, douche, radiator
  – verwijderen wandtegels, enkele laag
  – verwijderen vloertegels, enkele laag
  – afdoppen leidingen
 • Toiletruimte strippen
  Slopen / strippen toiletruimte:
  – verwijderen WC met hoog wandreservoir, fonteintje en kraan
  – verwijderen vloertegels
  – verwijderen houten lambrisering
  – fdoppen leidingen
 • Afvoer afval

Foto´s toilet badkamer slopen

Prijs toilet en/of badkamer slopen

Wat de kosten voor het slopen van een toilet of badkamer in uw specifieke geval zijn kunnen wij hier helaas niet vertellen. De prijs is mede afhankelijk van de afmetingen van de badkamer, wel of geen wandtegels verwijderen, hetzelfde geldt voor de vloertegels, wel of niet afval afvoeren, etc. Wij raden u dan ook aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen en om ons van zoveel mogelijk informatie te voorzien.

Een aantal foto´s aan uw offerte aanvraag toevoegen is geen overbodige luxe en het helpt ons enorm om u een juiste en de best mogelijke prijs te kunnen geven. U betaalt bij Kalker nooit teveel voor het laten slopen van uw badkamer of voor welk ander sloopwerk dan ook. Onze offertes zijn daarbij ook nog eens altijd gratis en geheel vrijblijvend en krijgt u altijd razendsnel antwoord op al uw vragen.

amsterdam woning casco strippen

Woning strippen in Amsterdam

Woning strippen tot casco

Woning strippen in Amsterdam en afval afvoeren was de opdracht. In de Heemstedestraat moesten we deze woning casco strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. We hebben hier diverse sloopwerken uitgevoerd waaronder dit onderstaande lijstje:

 • Slopen strippen badkamer inclusief granitovloer
 • Slopen schouw (dragend)
 • Verwijderen plafonds gehele woning
 • Slopen enkele wanden (gasbeton) tbv open ruimte
 • Verwijderen wandtegels keuken
 • Stuk muur verwijderen
 • Radiatoren en leidingen verwijderen
 • Afval afvoeren
 • Bezemschoon opleveren

Foto´s woning strippen

los laminaat verwijderen Amstelveen

Los laminaat verwijderen Amstelveen

Los laminaat verwijderen inclusief ondervloer

Los laminaat verwijderen inclusief afwerkplinten en ondervloer in Amstelveen, zo was de opdracht deze keer die we meekregen.

We hebben hier het laminaat, de plinten en de ondervloer verwijderd en alles per bus afgevoerd. Leuke opdracht, alleen een klein nadeel dat het allemaal op 3 hoog was. Gelukkig was er wel een lift aanwezig.

Toch zijn wij hier van 07.30 uur tot 13.30 uur bezig geweest. De meeste tijd ging dan ook zitten in het afvoeren van het laminaat.

Project foto´s

caravan slopen belgie

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen Belgie en aanbouw verwijderen

Caravan slopen Belgie inclusief aanbouw verwijderen, terras en tegels verwijderen. Zo luidde de opdracht die wij meekregen afgelopen week. De caravan stond op een camping in Belgie en moest geheel verwijderd worden en de plaats schoon opgeleverd worden. We hebben hier zo´n 2 dagen werk aan gehad en de plaats helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Wij zijn een caravan sloopbedrijf dat werkt in heel Nederland en Belgie.

Project fotos

verbouwing bowling centrum

Stalen spanten verwijderen

Stalen spanten verwijderen 7 meter hoogte

Stalen spanten verwijderen, muur slopen en alles afvoeren en bezemschoon opleveren. dat was deze keer de opdracht.

In een bowling centrum in Utrecht moesten we deze keer op 7 meter hoogte alle stalen spanten demonteren en verwijderen plus enkele staalconstructies waar de airco in had gestaan. Ook moesten we hier een compleet trappenhuis met stalen trappen demonteren en afvoeren. Al dit ijzer hebben we netjes afgevoerd en de ruimtes schoon achter gelaten.

In Oktober gaan we hier verder met de tweede fase waarbij de gehele bowlingbaan zelf wordt gestript.

De werkzaamheden

 • Spanten demonteren en verwijderen
 • Staalconstructies verwijderen
 • Stalen trap verwijderen
 • Trappenhuis verwijderen
 • Stenen muur slopen
 • Puin afvoeren
 • Afval afvoeren
 • Bezemschoon opleveren

Project foto’s

plavuizen laten verwijderen

Plavuizen verwijderen Lelystad

Plavuizen verwijderen uit een woning

Plavuizen verwijderen en de vloer schoon opleveren, dat was de opdracht die wij meekregen.  De plavuizen lagen gelijmd op de betonnen ondervloer en waren aanwezig in de woonkamer en gang, het totaal oppervlak was 56 m². We zijn hier nog geen volle dag bezig geweest en hebben alle plavuizen verwijderd, het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimte(s) bezemschoon opgeleverd.

De werkzaamheden

De plavuizen lagen verlijmd op de vloer en het verwijderen ervan was dan ook goed te doen. Wel moesten we wat voorzichtiger zijn dan anders want in de vloer lagen flexibele leidingen die niet beschadigd mochten raken. Met onze breekhamers en daarin een scherpe platte beitel hebben we de plavuizen losgebroken van de ondervloer. Rond een uur of 3 waren de plavuizen allemaal verwijderd en waren de ruimtes weer schoon en leeg.

 • Vloertegels verwijderen 56 m²
 • Afvoer vrijgekomen afval
 • Bezemschoon opleveren

Project foto’s

Prijs plavuizen verwijderen

Wat kost plavuizen verwijderen? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld aan de telefoon. Om een juiste prijs te kunnen bepalen hebben we uiteraard eerst meer informatie nodig. Het ligt voor de hand dat de totale oppervlakte er te doet maar ook zaken als: hoe zijn de plavuizen gelegd, in cement of gelijmd op de ondergrond? Is het een enkele laag of ligt er nog een laag onder? Ligt er vloerverwarming in de vloer en zoja moeten we deze ook verwijderen ook wilt u de vloerverwarming graag behouden? En de dekvloer, verwijderen? Zoja, hoe dik is deze en hoe is deze weer gelegd op de betonvloer eronder?

U leest het, er is eerst meer informatie nodig om een goede prijs te kunnen bepalen. Kunt u op alle bovenstaande vragen een helder antwoord geven dan is het opmaken van de offerte zo gebeurd. Weet u echter het antwoord niet op alle vragen dan zullen wij een aantal stelposten moeten opnemen. Deze zullen we apart in de offerte vermelden.

Wilt u weten wat plavuizen verwijderen in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan een offerte aan via ons uitgebreide offerte formulier waarin u antwoord kunt geven op alle vragen zoals hierboven omschreven en op nog meer vragen die wij van belang achten voor het opmaken van een juiste offerte.

badkamer laten slopen

Badkamer slopen Diemen

Badkamer slopen Diemen

Badkamer slopen en ruimte kaal en bezemschoon opleveren, dat was onze opdracht. Een badkamer strippen is voor ons bijna dagelijkse kost en we zijn daar inmiddels ook best wel bedreven in. Hoewel de ene badkamer de andere niet is, is het over het algemeen allemaal best te doen wanneer je over het juiste gereedschap beschikt en weet waar je mee bezig bent. Deze badkamer slopen heeft dan ook nog geen hele dag geduurd. In de middag was de hele badkamer kaal, waren de leidingen afgedopt en lag het afval in onze bus.

Weten wat een badkamer slopen in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze aantrekkelijke all in tarieven. Wij slopen badkamers door het hele land.

Werkzaamheden badkamer slopen

 • Wastafel verwijderen
 • Ligbad verwijderen
 • Douche verwijderen
 • Wandtegels verwijderen
 • Vloertegels verwijderen
 • Leidingen afdoppen
 • Afvoer afval
 • Bezemschoon

Foto’s badkamer slopen Diemen