winkelpand casco strippen

Winkelpand casco strippen Amsterdam

Winkelpand casco strippen

Winkelpand casco strippen in Ámsterdam. Verwijderen kasten, voorzetwanden en plafonds en vrijgekomen afval afvoeren. Dit was de opdracht die we deze keer meekregen. Afvoer afval moest met onze eigen aanhanger gebeuren omdat er geen container voor de deur geplaatst mocht worden in deze winkelstraat.

In Amsterdam aan de Ferdinand Bolstraat moesten we deze winkel casco strippen en het geheel leeg en bezemschoon opleveren. We hebben hier diverse sloop en verwijder werkzaamheden verricht. Denk an het verwijderen van alle kasten, voorzet wanden en de plafonds. Daarnaast hebben we al het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimtes netjes en bezemschoon achter gelaten.

 

winkel casco strippen

Winkel casco strippen Utrecht

Winkel casco strippen

Winkel casco strippen en vrijgekomen afval afvoeren middels containers. Dit was onze opdracht voor vandaag en we zijn daar meteen aan de slag gegaan met onze sloopploeg. Dit winkelpand had een totaaloppervlak van ca 700 m2.

We moesten de gehele winkel volledig casco strippen en hebben hier dan ook diverse sloopwerken verricht. Zo moesten bijvoorbeeld alle (dubbele) gipsplafonds worden verwijderd. Maar ook alle vloeren inclusief balklagen worden verwijderd en ook enkele wanden moesten eerst worden verwijderd. Als laatste moest ook al het elektra tot aan de meterkast worden verwijderd.

Foto´s winkel casco strippen