strippen winkelruimte

Strippen winkelruimte Apeldoorn

Strippen winkelruimte

Strippen winkelruimte op een winkelcentrum. In Apeldoorn moesten we deze voormalige bloemenwinkel strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Deze werkzaamheden zijn in één volle dag uitgevoerd.

Demonteren / verwijderen:
tegelvloer, enkele laag
– systeemplafond, inclusief ophangsysteem
– koelcel
– keuken
– airco installatie
– warmte muur

Strippen winkel snel en netjes

Sloopbedrijf Kalker kan ook uw winkelruimte strippen wanneer u gaat verhuizen of als de winkel gaat sluiten. Wij voeren alle sloop-, afbraak-, demontage- en ontruimings werkzaamheden uit. Denk ook aan afappen, demonteren en afvoeren van installaties. Maar ook het afvoeren van bedrijfsafval. Een offerte aanvragen voor het strippen van een winkelruimte is gratis en geheel vrijblijvend. Net als afspraken ter bezichtiging van de werkzaamheden.

winkel casco strippen

Winkel casco strippen Utrecht

Winkel casco strippen

Winkel casco strippen en vrijgekomen afval afvoeren middels containers. Dit was onze opdracht voor vandaag en we zijn daar meteen aan de slag gegaan met onze sloopploeg. Dit winkelpand had een totaaloppervlak van ca 700 m2.

We moesten de gehele winkel volledig casco strippen en hebben hier dan ook diverse sloopwerken verricht. Zo moesten bijvoorbeeld alle (dubbele) gipsplafonds worden verwijderd. Maar ook alle vloeren inclusief balklagen worden verwijderd en ook enkele wanden moesten eerst worden verwijderd. Als laatste moest ook al het elektra tot aan de meterkast worden verwijderd.

Foto´s winkel casco strippen