Badkamer laten slopen: snel en goedkoop!

Badkamer laten slopenBadkamer laten slopen, omdat u plannen heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Dan rijst al snel de vraag: zelf doen of laten doen? Als zelf doen geen optie is kunt u dit natuurlijk ook laten doen door het bedrijf dat de badkamer komt installeren. Dit doet trouwens niet iedere installateur. Over het algemeen bent u daar vaak ook een heel stuk duurder uit dan wanneer u zelf op zoek gaat.

Sloopbedrijf Kalker is een bedrijf dat ruime ervaring heeft met het slopen van badkamers. Het enige dat u hoeft te doen is een offerte aanvragen voor badkamer laten slopen. Wij slopen voor particuliere en voor zakelijke klanten.

Dit aanvragen kost niets, is geheel vrijblijvend en het verplicht u verder ook tot helemaal niets.

In de afgelopen jaren zijn er al heel wat mensen voor u geweest die hun badkamer hebben laten slopen door sloopbedrijf Kalker.

Kleine en grote badkamers

Of het nu gaat om een kleine eenvoudige doucheruimte, een standaard badkamer of een grote badkamer met jacuzzi of sauna erin: wij verwijderen alle badkamers.  Tevens zorgen we voor een kale schone ruimte! Wilt u ook nog een muur wilt laten slopen om zo een grotere badkamer te creëren? Dan doen wij dit graag voor u. Een badkamer laten slopen begint bij Kalker!

Sloopbedrijf Kalker heeft alleen medewerkers in dienst met ruime ervaring in badkamers kaal maken. Zij weten hoe en op welke manier ze het beste en snelste een badkamer kunnen verwijderen.

Andere benamingen voor badkamer laten slopen zijn ook wel: badkamer strippen, badkamer kaal maken, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verwijderen, etc.

Badkamer laten slopen in één dag

Een badkamer laten slopen doen wij in één dag. ’s Morgens op tijd beginnen en meestal zijn we (bij een gemiddelde badkamer) ´s middags rond de klok van 3 helemaal klaar met het slopen van de badkamer. Soms komt het zelfs voor dat we al eerder klaar kunnen zijn. Dan ligt het afval in onze bus met aanhanger of in de meegebrachte container en is de ruimte netjes schoon geveegd. In principe kan er meteen de volgende dag al een begin worden gemaakt met de installatie van de nieuwe badkamer. Let wel op, in sommige gevallen moet u eerst de muren laten stuken en/of leidingwerk laten omleggen.
Lijmresten verwijderen zit niet in de prijs inbegrepen. Wij kunnen wel lijmresten verwijderen, maar dit kan as besproken worden, nadat de tegels zijn verwijderd.

Werkzaamheden badkamer laten slopen

Badkamer slopenVoor ons is een badkamer laten slopen bijna dagelijks werk geworden, al is uiteraard niet iedere badkamer hetzelfde. Maar meestal gaat het om de (voor ons) standaard werkzaamheden zoals:

 • Douche, douchecabine verwijderen
 • Ligbad, hoekbad verwijderen
 • Wastafel, spiegel verwijderen
 • Badkamer meubel verwijderen
 • Toilet verwijderen
 • Wandtegels verwijderen
 • Vloertegels verwijderen
 • Graniet vloer verwijderen
 • Afdoppen leidingen
 • Afvoer vrijgekomen afval

Werkwijze slopen badkamer

Uw badkamer laten slopen bij Kalker gaat ongeveer zo:

We beginnen met het verwijderen van het sanitair en alle elementen zoals de wastafel, spiegel, badkamer meubel enz. Ook eventuele andere aanwezige zaken zullen worden verwijderd. Wanneer dit allemaal netjes is gedemonteerd en verwijderd zullen we beginnen met het verwijderen van het ligbad en/of douche cabine.

Wanneer ook deze zaken zijn verwijderd kunnen we beginnen met het verwijderen van de wandtegels. Meteen daarna eventueel ook de vloertegels. Indien gewenst kunnen we ook nog even de betonvloer slopen. Ondertussen wordt al het vrijgekomen afval afgevoerd naar de gereedstaande container. Of naar onze bus zodat we tijdens het werk altijd een schone en veilige werkomgeving blijven houden.

Prijs badkamer laten slopen

Kosten badkamer laten slopen: omdat natuurlijk niet iedere badkamer hetzelfde is kunnen we hier helaas geen prijs noemen. Wij slopen een badkamer al vanaf € 450,00 en dit kan oplopen tot ca € 990,00. Wanneer u een offerte aanvraagt voor een badkamer laten slopen dan kunt u via ons offerte formulier alles aangeven. Alles wat wij moeten weten om een juiste (en laagste) prijs te kunnen bepalen. Ook kunt u daar eventueel een of meerdere foto’s toevoegen. Gegarandeerd binnen 48 uur de vrijblijvende offerte in uw mailbox. Wij zijn bijna altijd goedkoper dan de meeste andere sloopbedrijven!

Veel gestelde vragen m.b.t. badkamer laten slopen

 • Badkamer slopen
Expand All | Collapse All
 • 1. Hoe lang duurt een badkamer slopen?
   

  Hoe lang duurt een badkamer slopen is afhankelijk van de afmetingen een halve tot een volle dag. Een gemiddelde badkamer slopen wij in 4 a 5 uur tijd. Daarna moet alles nog opgeruimd en schoon geveegd worden en zijn we aan het begin en soms aan het eind van de middag helemaal klaar. Een badkamer laten slopen duurt dus nooit langer dan één dag. Meer info over badkamer slopen vindt u hier op deze pagina.

 • 2. Wat kost een badkamer slopen?
   

  Wij krijgen dagelijks offerteaanvragen voor het verwijderen van een badkamer. De prijs is natuurlijk afhankelijk van een aantal zaken. Zo willen we altijd het vloeroppervlak weten, of er een bad aanwezig is, op welke verdieping de badkamer zich bevindt en of de tegels gezet of gelijmd zijn.
  Een gemiddelde badkamer van circa 6 m² koste €550,- exclusief btw, afvoeren en voorrijkosten. Bent u toch benieuwd wat het kost om uw badkamer te laten slopen, vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan. Offerte aanvragen.

 • 3. Kunnen jullie ook mijn muur slopen?
   

  Ja hoor, geen enkel probleem. Wij slopen en verwijderen muren op een veilige en vakkundige wijze. Het slopen van draagmuren kunnen wij niet in alle gevallen verzorgen. U zal dan een ander bedrijf moeten zoeken dat een stalen balk kan plaatsen ter ondersteuning.
  Wilt u weten of we in uw geval kunnen helpen? Stuur ons dan een bericht of vraag een offerte aan. Probeer daarbij zoveel mogelijk informatie te geven.

 • 4. Doppen jullie ook de leidingen af?
   

  Jazeker doen wij dit! Dit zit standaard bij onze werkzaamheden inbegrepen. Uw waterleidingen en/of gasleiding wordt op een vakkundige en veilige wijze afgedopt. Let wel op, wij persen geen gasleidingen af.

 • 5. Kunnen jullie ook mijn badkamer vloer slopen?
   

  Ja hoor, geen enkel probleem. Wij kunnen iedere vloer slopen en verwijderen. Vaak gaat het om de cement dekvloer of de betonvloer. Maar ook een graniet vloer bijvoorbeeld kunnen wij volledig voor u verwijderen.

 • 6. Wandtegels verwijderen doen jullie ook?
   

  Jazeker doen wij dat. Sloopbedrijf Kalker kan voor u alle wandtegels verwijderen. Ook als het een dubbele laag wandtegels betreft en/of de wandtegels in cement zijn gezet. Het verwijderen van de wandtegels doen wij overigens met onze elektrische breekhamers.

 • 7. Hoe zit het met afdekken en/of afplakken?
   

  Wij dekken/plakken niet standaard af. Dit is iets wat voor de klant zelf gemakkelijk zelf te doen is. ook weet de klant vaak het best wat zij het meest willen beschermen. Wilt u toch graag dat wij voor u afplakken, dan kan dit ook, maar geeft dit wel duidelijk aan tijdens uw offerteaanvraag.
  Voor het afplakken/afdekken vragen wij een vergoeding, deze komt dan los op de offerte te staan.

 • 8. Werken jullie met arbeidsmigranten?
   

  Een vraag die nog vaak gesteld wordt.
  Nee, wij werken met Nederlandse jongens en werken ook niet met tijdelijke uitzendkrachten. Voordeel is dat wij precies weten wat wij aan onze jongens hebben en daardoor onze beloftes en service waar kunnen maken.

De website www.BadkamerLatenSlopen.nl is ook een onderdeel van Sloopbedrijf Kalker

[kkstarratings]