Volwaardig allround sloopbedrijf

Sloopbedrijf Kalker is actief in de sloopbranche sinds 2010. Enkele jaren daarvoor begonnen als eenmansbedrijf dat zich bezig hield met de sloop, demontage en recycling van oud ijzer en metalen. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig sloopbedrijf voor particulier én bedrijf met een landelijke dekking.

Verwijderen van plavuizen, een badkamer of een caravan slopen; wij doen het altijd vakkundig, snel én goedkoper dan andere sloopbedrijven! Bekijk en vergelijk onze offerte maar en oordeel zelf!

Wij hebben ons de laatste jaren met name gespecialiseerd in het ontmantelen, casco strippen en verhuur klaar opleveren van bedrijfsmatig onroerend goed zoals kantoren, winkels, bedrijfspanden, horeca,of anders.

Meer dan 250 opdrachten per jaar!

Sloopbedrijf Kalker heeft jaarlijks meer dan 250 kleine en grote opdrachten te realiseren. Dit betekent dat we jaarlijks maar liefst minimaal 250 referenties hebben die het kunnen door vertellen. Onze grootste toeloop van nieuwe klanten, komen voort uit bestaande klanten die het verder vertellen.

Dit betekent toch alleen maar dat we tevreden klanten maken.

Onze missie

Sloopbedrijf Kalker heeft als familiebedrijf een stevige missie. Wij zijn echte slopers die houden van het vak. Elk project, groot of klein, naar uw volle tevredenheid afronden. Dit tegen een zo scherp mogelijke prijs is onze missie.

Maar het is uiteraard veel meer dan dat…

Ervaren medewerkers
Klantgerichtheid
Eerlijke prijzen
Meedenken
Snelheid
Netjes

Onze service

Omdat we een familiebedrijf zijn, durven we te stellen dat elke klant een naam heeft, en absoluut geen nummer is. U als klant heeft één vast contactpersoon, van offerte aanvraag tot eindfactuur. Dit maakt de communicatie erg eenvoudig en flexibel.

Klantentevredenheid was jaren geleden al en is nu nog steeds het kernwoord van ons sloopbedrijf. Dit wordt bereikt door elk proces binnen de sloop, afbraak, demontage of afvoer van het afval met de nodige precisie uit te voeren.

De behoeften van onze klanten in kaart brengen, is de eerste stap hiervan. Daarvoor hebben wij één vaste medewerker die u 7 dagen per week te woord staat via email, facebook messenger of whatsapp. Deze medewerker maakt voor u ook de offerte op, voert overleg met u voor en tijdens de werkzaamheden en stelt tevens de eindfactuur op wanneer het werk gedaan is.

Onze kwaliteit

Een vast team van ervaren medewerkers zorgt ervoor dat we goed op elkaar zijn ingespeeld, zodat we snel en efficiënt kunnen werken en hoge kwaliteit leveren. De klant-tevredenheid is zeer groot; veruit de meeste klanten vragen ons weer opnieuw wanneer ze een nieuwe klus voor een kleine of grote verbouwing hebben.

Ook worden we regelmatig aangeraden bij hun vrienden, familie en kennissen. Mensen die van plan zijn om te gaan verbouwen of een huis willen kopen om daarin het een en ander aan te pakken. Niet alleen onze hoge kwaliteitsstandaard zorgt voor de vele herhalingsopdrachten, maar ook het goede en prettige contact tussen ons, de opdrachtgever en de aannemer of architect.

Dat vinden niet alleen wij, maar dat is ook wat we terughoren van onze klanten.

Onze prijs

Onze prijs kwaliteit verhouding is dé meest gunstige van de totale sloopmarkt! Wij zijn geen grote keten met een groot fancy kantoor of honderden medewerkers. Ook hebben we geen dure secretaresse of een luxe sportauto. Dit zijn in onze ogen, overbodige zaken die altijd doorberekend moeten worden naar de klant toe.

Kalker heeft dus weinig tot vrijwel geen overheadkosten waardoor onze kosten beperkt blijven en wij voor u als klant scherpe prijzen kunnen hanteren. Dit in vergelijking met andere soortgelijke sloopbedrijven die vaak veel duurder moeten zijn om hun kosten te kunnen dekken. Uiteraard kunnen we dit voordeel met u als klant delen. De uitspraak “klant is koning” is de interne slogan, logisch toch!

Offerte sloopbedrijf Kalker

Onze medewerker zit 7 dagen per week voor u klaar om uw offerte aanvraag in behandeling te nemen. U ontvangt dan ook meestal direct dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte van ons terug op het door u opgegeven emailadres.

Wanneer het enorm druk is lukt dit niet altijd maar wij garanderen dat u ALTIJD binnen 48 uur een vrijblijvende offerte ontvangt. Onze offertes zijn zoals gezegd geheel vrijblijvend en verplichten u verder tot niets.

Daarnaast zijn al onze offertes voorzien van een vaste, lage prijs inclusief alle kosten. Behalve de uren die we aan het werk zijn, zijn dit dus ook de materiaalkosten, onze reiskosten en eventuele andere kosten zoals het afvoeren van het afval en de daarbij horende stortkosten.