Betonvloer slopen? Snel en goedkoop!

Betonvloer slopenBetonvloer laten slopen? U kunt het natuurlijk zelf proberen maar het slopen van een betonnen vloer is en blijft een zware klus. Niet iedere betonvloer laat zich namelijk  met een simpele handmoker in stukken slaan. Daar is vaak veel kracht, uithoudingsvermogen en vooral het juiste gereedschap bij nodig.

Breekhamer betonvloer slopen

Vaak is hiervoor het juiste gereedschap nodig in de vorm van elektrische breekhamers met daarin een scherpe punt of platte beitel afhankelijk van de soort vloer. Sloopbedrijf Kalker beschikt over diverse soorten breekhamers. Een lichte breekhamer voor dunne vloeren tot een zware (35 kg) breekhamer voor de dikke en vaak gewapende betonvloeren. Daarnaast zijn er nog een aantal ´tussen soorten´ breekhamers. We hebben in ieder geval alles in huis om elke betonvloer te kunnen slopen.

Voor de afvoer van het vrijgekomen puin gebruiken wij een puinschep, kruiwagens en een kleine of grote puincontainer. En natuurlijk niet te vergeten een aantal sterke mannen om het puin af te voeren naar de container buiten.

Een betonvloer slopen is en blijft een zware klus. Een klus die u het best kunt uitbesteden aan een sloopbedrijf met ervaring in het beton hakken.

Betonvloer slopen buiten of binnen

Wij slopen zoals gezegd iedere betonvloer. Het maakt daarbij ook niets uit of deze binnen in de woonkamer, de badkamer, in de tuin of ergens op een camping ligt. Zolang er stroom aanwezig is waar we gebruik van kunnen maken slopen wij ook dar uw betonvloer. Mocht er onverhoopt geen stroom aanwezig zijn, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Laat het even weten in uw offerte aanvraag en wij zullen dan een aggregaat meenemen. Dit zodat we de betonvloer toch kunnen slopen met onze breekhamers.

Prijs betonvloer laten slopen

De prijs voor het laten slopen van een betonvloer lopen uiteen van 13,00 tot wel 35,00 euro per m2. Het is voor ons dan ook onmogelijk om hier een vaste vierkante meter prijs te noemen voor het slopen van de betonvloer in uw specifieke geval. U zult begrijpen dat niet iedere betonvloer het zelfde is wat betreft afmetingen en dikte. Ook belangrijk is om te weten of er wapening aanwezig is en het soort beton dat gebruikt is.

Wij begrijpen dat u dit niet weet en hier wellicht ook geen verstand van hebt. Daarom is het belangrijk om een aantal foto´s mee te sturen. Vaak kunnen we dan wel zien waar we mee te maken hebben.

Blauw beton slopen

Vooral in de wat oudere woningen werd vroeger vaak ook beton met pek en teer of ook wel blauw beton gebruikt. Dit spul is echt keihard en laat zich zeer moeilijk verwijderen. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten slopen van een betonvloer dan kunt u via ons offerte formulier dit allemaal aangeven.

Betonvloer laten slopen

Betonvloer slopen woning
Betonplaat slopen tuin
Blauw beton slopen
Betonvloer laten slopen
Betonnen vloer slopen
Gewapende betonvloer slopen
Gewapend beton slopen
Prijs betonvloer slopen
Dekvloer slopen
Fundering slopen
Afvoer vrijgekomen afval

Offerte betonvloer laten slopen

Maak gebruik van ons offerte formulier om een vrijblijvende offerte voor betonvloer laten slopen aan te vragen. Het aanvragen van een offerte kost niks en het verplicht u ook tot niets. Daarnaast zijn alonze offertes voorzien van een vaste prijs. Inclusief manuren, reiskosten, materiaalkosten en de kosten voor de afvoer van het puin. Een vast bedrag en u weet altijd vooraf al wat de hele klus in totaal gaat kosten.

Geef ons zoveel mogelijk informatie over de te slopen betonvloer of betonplaat en voeg als het even kan één of meerdere foto´s aan uw offerte aanvraag toe. Aan de hand daarvan kunnen wij dan de juiste (en zeer scherpe) prijs bepalen. Ook kunt u tijdens het aanvragen van een offerte / prijsopgaaf via het formulier eventueel één of meerdere foto’s toevoegen.

Gegarandeerd altijd binnen 24 uur de offerte in uw mailbox!

[kkstarratings]