Keuken laten verwijderen

Keuken laten verwijderenKeuken laten verwijderen om plaats te maken voor een nieuwe? Wanneer u plannen heeft voor een nieuwe keuken zal hoe dan ook eerst de oude keuken moeten worden verwijderd. Dit kunt u eventueel laten doen door het bedrijf dat de keuken levert, alhoewel niet elk bedrijf dit doet. Vaak bent u daar ook meteen een stuk duurder uit dan wanneer u ons bedrijf inschakelt.

Wij verwijderen uw keuken snel en goedkoop, inclusief apparatuur, wandtegels, afdoppen leidingen en afvoer afval. Misschien wilt u zelfs we de hele keukenmuur eruit laten breken. Dit om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Ook dit kunnen wij eventueel voor u uitvoeren.

Apparatuur in de keuken die u wilt behouden voor hergebruik of voor de verkoop zullen wij netjes en voorzichtig demonteren en ergens in de woning op een door u aangewezen plek neerzetten. De overige apparaten die u wel kwijt wilt nemen wij voor u mee.

Keuken verwijderen in één dag

Een keuken verwijderen duurt maximaal één volle werkdag maar door de regel zijn wij met een 4 a 5 uurtjes wel klaar. Uiteraard is het een en ander afhankelijk van de grootte van de keuken, de werkzaamheden enz. Maar ook of u bijvoorbeeld in een ‘gewoon’ woonhuis woont of ergens op 10 hoog. Dat laatste zal uiteraard meer tijd in beslag nemen als we alles moeten afvoeren naar de container of onze eigen bus die beneden op de parkeerplaats staat. Daarnaast neemt het vervoer per lift ook veel tijd in beslag.

Werkzaamheden keuken verwijderen

De onderstaande werkzaamheden zijn meestal van toepassing op een keuken verwijderen:

  • Keukenblok demonteren en verwijderen
  • Apparatuur demonteren en verwijderen
  • Wandtegels verwijderen
  • Keukenvloer verwijderen
  • Afdoppen leidingen
  • Afvoer afval

Ook komt het regelmatig voor dat meteen ook maar de radiator verwijderd moet worden, de geiser afgekoppeld en weg moet, de boiler afgesloten en gedemonteerd moet worden, etc. Alle bijkomende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren zodat u straks zonder zorgen de nieuwe keuken kunt (laten) plaatsen.

Prijs keuken verwijderen

Het is voor ons onmogelijk om een vaste prijs te noemen voor het verwijderen van uw keuken. Een keuken verwijderen en afvoeren begint bij ons al vanaf € 195,00 voor een simpele rechte keuken en dit kan oplopen tot wel € 700,00 voor het verwijderen van een grote U keuken met kookeiland, apparatuur, wandtegels, vloertegels, etc.

Indien wilt weten wat het kost om een keuken laten verwijderen kunt u het beste even een offerte aanvragen. Dit omdat iedere keuken weer anders is. In ieder geval wat afmetingen betreft, maar ook: is het bijvoorbeeld een simpele kleine rechte keuken of een grote U keuken? Het aantal apparaten dat aanwezig is, wel of geen wandtegels verwijderen? Misschien wilt u ook meteen de vloertegels of het vinyl laten verwijderen.

Maar wat ook een beetje belangrijk is en helemaal bij een grote keuken: waar de te verwijderen keuken zich bevindt. Is dit in een ‘gewoon’ huis op de begane grond of in een appartement op 12 hoog. Dit scheelt namelijk best wat tijd met betrekking tot het afvoeren van het afval naar beneden.

Offerte keuken verwijderen

Om de exacte prijs te weten te komen verzoeken wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Op het formulier kunt u alles aangeven wat voor ons van belang is om te weten m.b.t. het laten verwijderen van uw oude keuken. Tevens kunt u één of meerdere foto’s aan uw offerte aanvraag toevoegen.

De website KeukenLatenVerwijderen.nl is ook een website van Sloopbedrijf Kalker