Muur laten slopen

Muur laten slopen of doorbraak maken? Zit u te denken om een open keuken te creëren of om van twee slaapkamers  één grote slaapkamer te maken? Sloopbedrijf Kalker kan u goed van dienst zijn bij het slopen van de muur die er dan uit moet. Dit kan de hele muur zijn maar natuurlijk ook slechts een gedeelte van de muur. Of het nu gaat om een betonmuur, een muur van metselwerk, een wand van gipsblokken of een muur gemaakt van een ander soort materiaal, wij slopen elke muur.

Behalve muren slopen kunnen wij u ook van dienst zijn bij het verwijderen van alle soorten wanden zoals gipswanden, ytong, houten wanden en systeemwanden. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat al het vrijgekomen puin wordt afgevoerd en de ruimte(s) netjes schoon wordt achter gelaten.

Draagmuur laten slopen

Momenteel verwijderen wij geen draagmuren meer.

Prijs muur doorbreken opvragen

Vraag vandaag nog een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan voor muur slopen en maak kennis met onze aantrekkelijke, vaste, lage, all-in tarieven. Bij ons betaalt u alleen wat overeengekomen is in de offerte, niks meer en niks minder. Onze prijzen zijn altijd inclusief manuren, materiaalkosten, reiskosten en de kosten voor het afvoeren van het afval zoals container kosten en stortkosten. Geen kleine lettertjes, geen bijkomende kosten!