Vloerbedekking verwijderen

vloerbedekking verwijderenVloerbedekking verwijderen zelf doen of toch maar liever laten doen door een bedrijf dat hier ervaring mee heeft en over het juiste gereedschap beschikt? U kunt er natuurlijk zelf mee aan de slag gaan maar het is en blijft toch best een zware klus, vooral wanneer de vloerbedekking gelijmd blijkt te zijn.

Of het is haast niet los te krijgen en overal blijven stukken zitten. Op het internet lees je allerlei verhalen over hoe je gelijmd tapijt kunt verwijderen en iedere website heeft wel een ander advies. Van de vloer goed nat maken tot het gebruik van een afbijtmiddel. Laat het gewoon over aan een bedrijf dat hier verstand van heeft en bespaar u zelf veel ellende.

Kalker heeft ruime ervaring in het verwijderen van alle voorkomende soorten vloerbedekking zoals tapijt, laminaat, marmoleum, pvc vloeren, parket, hardhouten vloeren, etc. Daarnaast beschikken wij over gereedschap en apparatuur waarmee we de meest voorkomende vloerbedekkingen kunnen verwijderen.

Ook wanneer de vloerbedekking geheel gelijmd is op de ondergrond kunnen wij u goed van dienst zijn.

Tapijt verwijderen uit woningen en bedrijven

Wij verwijderen uw oude tapijt uit uw woning of appartement en zorgen ervoor dat alles netjes wordt verwijderd, opgeruimd en aangeveegd. Daarnaast verwijderen wij ook alle voorkomende soorten vloerbedekking uit kantoren, winkels, scholen, instellingen, showrooms, hotels, restaurants, etc. Wij doen dit snel, professioneel en tegen een zeer concurrerende prijs. Inclusief afvoer van het vrijgekomen afval.

Laminaat verwijderen

Behalve vloerbedekking kunnen wij ook uw laminaat verwijderen. Wij verwijderen alle soorten laminaat, los gelegd of gelijmd. Inclusief ondervloer, plintjes en afvoer afval.

Pvc vloer verwijderen

Ook voor het verwijderen van een pvc vloer bent u bij Kalker aan het juiste adres. Wij verwijderen iedere pvc vloer uit uw woning, appartement, kantoor, winkel of andere ruimte. Inclusief schoon opleveren ruimtes en afvoer afval.

Grintvloer verwijderen

Een grintvloer verwijderen kunt u het veste over laten aan een bedrijf dat hier ervaring mee heeft. Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring met het verwijderen van alle voorkomende grintvloeren.

Houten vloer verwijderen

Ook een houten vloer verwijderen is iets wat wij als sloopbedrijf regelmatig doen. Vaak gaat het dan om hardhouten vloeren die zwevend zijn gelegd of parketvloeren die volledig zijn gelijmd. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn en zullen wij uw houten vloer verwijderen en afvoeren.

Meest voorkomende werkzaamheden

  • tapijt verwijderen
  • ondertapijt verwijderen
  • ondervloer verwijderen
  • hardhout verwijderen
  • vinyl verwijderen
  • pvc vloer verwijderen
  • plinten verwijderen
  • laminaat verwijderen
  • parket verwijderen
  • Afvoer vrijgekomen afval

Wat kost vloerbedekking verwijderen

Prijs vloerbedekking laten verwijderen: omdat natuurlijk niet iedere situatie hetzelfde is kunnen we hier helaas geen vaste prijs of vierkante meter prijs noemen. Uiteraard hangt het een en ander af van hoe de vloerbedekking is gelegd en welke soort het gaat. Maar ook of het enkele laag of dubbele laag betreft, etc.

Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten verwijderen van vloerbedekking dan kunt u via ons offerte formulier dit allemaal aangeven en kunnen wij aan de hand daarvan een juiste (en zeer scherpe) prijs bepalen. Ook kunt u tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte / prijsopgaaf via het offerte formulier eventueel een of meerdere foto’s toevoegen.

Gegarandeerd binnen 24 uur de offerte in uw mailbox. Wij zijn toch goedkoper dan andere, professionele sloopbedrijven.