Caravan laten slopen

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
De te slopen stacaravan op een camping.

Caravan laten slopen, kunt u het misschien zelf doen of toch liever laten doen? Als zelf doen geen optie is kunt u dit natuurlijk ook laten doen.

Bijvoorbeeld door de eigenaar of beheerder van de camping. Alhoewel dit niet iedere camping doet, dat zult u moeten overleggen. Vaak bent u daar een stuk duurder uit dan wanneer u zelf op zoek gaat naar een bedrijf. Een sloopbedrijf dat ervaring heeft met het slopen van caravans.

Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring in het slopen van stacaravans, chalets en vakantie verblijven. Kalker kan u dus goed van dienst zijn wanneer uw stacaravan weg moet.

Vaak blijft het niet bij een caravan slopen alleen en moet de hele plaats schoon en leeg opgeleverd worden. Denk aan de aanwezigheid van een aanbouw, schuur, terras, planten, struiken, etc. Wij zorgen ervoor dat alles wordt verwijderd en afgevoerd en dat de plaats leeg en schoon wordt opgeleverd.

Werkzaamheden caravan slopen

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na verwijderen aluminium stacaravan.

Voor ons is het slopen van een caravan bijna dagelijks werk geworden en dan vooral buiten het camping seizoen. De drukste maanden voor caravan slopen zijn die van September t/m Februari omdat de meeste campings dan gesloten zijn. De meest voorkomende werkzaamheden:

  • Inboedel afvoeren
  • Schuur slopen
  • Aanbouw slopen
  • Terras verwijderen
  • Tegels verwijderen
  • Struiken, planten verwijderen
  • Hekwerk verwijderen
  • Afvoer vrijgekomen afval

Caravan slopen, meer afval dan u denkt!

Bij het slopen van een gemiddelde stacaravan met aanbouw, schuur en terras komt vaak meer afval af dan u zou verwachten. De caravan is vaak voorzien van dubbele wanden met daartussen isolatie en het zelfde geldt voor de vloer. Ook ligt er vaak dakbedekking op de caravan dat afzonderlijk moet worden afgevoerd. Wij nemen meestal een grote container mee en een grote bus met aanhanger waarmee we het afval ook afvoeren. Ligt er bijvoorbeeld een groot terras en/of een breed en lang tegelpad? Dan zullen we voor dit puin ook een container mee moeten nemen.

Prijs caravan laten slopen

Prijs caravan laten slopen weten? Omdat natuurlijk niet iedere caravan hetzelfde is qua afmetingen en bijkomende werkzaamheden kunnen we hier helaas geen prijs noemen.

Wanneer u een offerte aanvraagt voor het laten slopen van uw caravan dan kunt u via ons offerte formulier alles aangeven wat wij moeten weten. Zo kunnen we een juiste (en laagste) prijs bepalen. Ook kunt u daar eventueel een of meerdere foto’s toevoegen.

Gegarandeerd binnen 48 uur de vrijblijvende offerte in uw mailbox.

Wij zijn altijd goedkoper dan andere bedrijven!

Zoekwoorden: Houten chalet slopen, aluminium caravan slopen, dubbele stacaravan slopen, chalet slopen, aluminium stacaravan slopen, stacaravan afvoeren.