Werken jullie met arbeidsmigranten?

Een vraag die nog vaak gesteld wordt.
Nee, wij werken met Nederlandse jongens en werken ook niet met tijdelijke uitzendkrachten. Voordeel is dat wij precies weten wat wij aan onze jongens hebben en daardoor onze beloftes en service waar kunnen maken.

Hoe zit het met afdekken en/of afplakken?

Wij dekken/plakken niet standaard af. Dit is iets wat voor de klant zelf gemakkelijk zelf te doen is. ook weet de klant vaak het best wat zij het meest willen beschermen. Wilt u toch graag dat wij voor u afplakken, dan kan dit ook, maar geeft dit wel duidelijk aan tijdens uw offerteaanvraag.
Voor het afplakken/afdekken vragen wij een vergoeding, deze komt dan los op de offerte te staan.

Kosten keuken verwijderen en afvoeren?

De prijs voor het verwijderen van een keuken en het afvoeren daarvan is per situatie anders. We kijken naar de afmetingen, type werkblad, aanwezigheid van wandtegels en op welke verdieping de keuken staat. Wanneer een keuken niet op de begane grond staat, moeten we veelal minimaal twee mensen naar de klus sturen.
Wilt u weten wat het verwijderen van uw keuken kost? Vraag een offerte aan! Klink hier om een offerte aan te vragen.

De prijs voor het verwijderen en afvoeren van uw oude keuken is afhankelijk van de afmetingen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de wandtegels ook verwijderd moeten worden en zoja hoeveel m2? Vloertegels ook verwijderen? Apparatuur demonteren en afvoeren?

Factuur betalen, welke opties heb ik?

Betaling geschiedt achteraf per bankoverschrijving.
U ontvangt van ons een factuur (op dezelfde wijze als de offerte) en die kunt u binnen 14 dagen voldoen.

Ik ga akkoord met de offerte, wat moet ik doen?

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze online accepteren. (Dit gaat via ons offerteprogramma, Moneybird.) Dit kan door te klikken op de link in de email en zo uw offerte online te bekijken. Wanneer u naar benden scrolt, ziet u een venster waarin uw e-mailadres en uw naam worden gevraagd. Vervolgens kunt u uw handtekening zetten voor akkoord.
Daarna zullen wij per e-mail contact opnemen om een datum en een tijd te bespreken. Zijn we erover uit? dan ontvangt u een bevestiging van de afspraak per e-mail. Hierin controleren we ook nog even uw werkadres en uw telefoonnummer.

Het offerte formulier is verstuurd, wat nu?

Als het goed is ontvangt u een e-mail dat uw offerteaanvraag is ontvangen. Wij gaan zo spoedig mogelijk met uw aanvraag aan de slag. Het streven is om binnen 48 uur een offerte aan te bieden. De offerte ontvangt u online. U krijgt een e-mail met een link naar uw offerte.
In de online omgeving kunt u de offerte bekijken of accepteren.
Klik hier om een offerte aan te vragen.

Hoe kom ik de prijs te weten voor mijn klus?

Om de exacte prijs te weten te komen voor uw klus kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Op het offerte formulier kunt u alles aangeven wat belangrijk is. Aan de hand van de door u verstrekte informatie en eventuele meegestuurde foto’s kunnen wij dan een scherpe prijs aanbieden.

Wat kost een parketvloer laten verwijderen?

De prijs voor het laten verwijderen van uw (gelijmde) parketvloer ligt ergens tussen de 14,50 en 18,00 per m2. Een en ander is afhankelijk van de legwijze en de gebruikte lijm. Vaak is het parket op spaanplaat gelijmd en soms ook gespijkerd. Dit spaanplaat is dan weer volledig gelijmd (en soms ook gespijkerd) op de vloer eronder. Het verwijderen van parket is geen eenvoudige klus en vergt veel inspanning, kracht en tijd.

Wandtegels verwijderen doen jullie ook?

Jazeker doen wij dat. Sloopbedrijf Kalker kan voor u alle wandtegels verwijderen. Ook als het een dubbele laag wandtegels betreft en/of de wandtegels in cement zijn gezet. Het verwijderen van de wandtegels doen wij overigens met onze elektrische breekhamers.