Kosten keuken verwijderen en afvoeren?

De prijs voor het verwijderen en afvoeren van uw oude keuken is afhankelijk van de afmetingen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de wandtegels ook verwijderd moeten worden en zoja hoeveel m2? Vloertegels ook verwijderen? Apparatuur demonteren en afvoeren? Wij verwijderen een simpele rechte keuken al vanaf 215,00 euro en dit kan oplopen tot ca 600,00 en hoger voor een grotere uitgebreide keuken met kookeiland, wandtegels, vloertegels, etc. Het afdoppen van de leidingen zit overigens altijd standaard bij de werkzaamheden inbegrepen. Om de exacte prijs te weten kunt u het beste even een offerte aanvragen. U ontvangt een paar uur later onze scherpste prijs!

Factuur betalen, welke opties heb ik?

Kalker biedt u een aantal verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen via mobiel pinnen (5% korting) en ook kunt u het verschuldigde bedrag betalen via een bankoverschrijving binnen 14 dagen. Daarnaast hebben we nog de optie contant betalen na afloop. U betaalt dan meteen contant na afloop van de werkzaamheden. Bij een contante betaling onvangt u een korting van 10%. U ontvangt altijd een factuur, ongeacht keuze betaalwijze. U kunt uw betalingsvoorkeur meteen op het offerte formulier aangeven en de eventuele korting zal dan meteen toegepast worden.

Ik ga akkoord met de offerte, wat moet ik doen?

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte kunt u deze online accepteren. Dit kan door te klikken op de link in de email en zo uw offerte online te bekijken. Bovenaan ziet u dan 2 knoppen staan: 1 voor offerte accepteren en 1 voor offerte afwijzen. Klik op de knop Accepteren en u krijgt per omgaande een bevestiging toegestuurd. In deze bevestiging staan tevens de datum en het tijdstip van uitvoering vermeld.

Het offerte formulier is verstuurd, wat nu?

Zodra wij uw aanvraag hebben binnen gekregen gaan we hier meteen dezelfde dag mee aan de slag. Soms duurt dat even een paar uur ivm de drukte maar u krijgt hoe dan ook dezelfde dag nog antwoord van ons. De offerte sturen wij u per email toe op het door u opgegeven emailadres. In deze email staat een link en zodra u daar op klikt kunt u de offerte online bekijken. Daarnaast wordt de offerte ook als (pdf) bijlage meegestuurd.

Hoe kom ik de prijs te weten voor mijn klus?

Om de exacte prijs te weten te komen voor uw klus kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Op het offerte formulier kunt u alles aangeven wat belangrijk is. Aan de hand van de door u verstrekte informatie en eventuele meegestuurde fotos kunnen wij dan een scherpe prijs opmaken.

Wat kost een parketvloer laten verwijderen?

De prijs voor het laten verwijderen van uw (gelijmde) parketvloer ligt ergens tussen de 14,50 en 18,00 per m2. Een en ander is afhankelijk van de legwijze en de gebruikte lijm. Vaak is het parket op spaanplaat gelijmd en soms ook gespijkerd. Dit spaanplaat is dan weer volledig gelijmd (en soms ook gespijkerd) op de vloer eronder. Het verwijderen van parket is geen eenvoudige klus en vergt veel inspanning, kracht en tijd.

Wandtegels verwijderen doen jullie ook?

Jazeker doen wij dat. Sloopbedrijf Kalker kan voor u alle wandtegels verwijderen. Ook als het een dubbele laag wandtegels betreft en/of de wandtegels in cement zijn gezet. Het verwijderen van de wandtegels doen wij overigens met onze elektrische breekhamers.

Wat is blauw beton?

Blauw beton bestaat eigenlijk niet. Een groot bestanddeel van beton is cement. Er zijn 2 soorten cement, namelijk Portland en Hoogoven cement. De donkere blauwe kleur van binnen is in 80 procent van de gevallen van het Hoogoven cement. Dit is dus het toevoegings middel dat gebruikt is om beton te maken. Dit blauw beton is echter keihard en kost veel meer moeite en tijd om te breken.

Wikipedia zegt hierover:

Hoogovencement is een type cement met een andere samenstelling dan portlandcement; bij de klinker wordt hoogovenslak gemengd, een afvalproduct van de ijzerproductie in een hoogoven. Een dergelijk cement bevat uiteraard geen ijzerverbindingen meer. Zo’n 47% van de Belgische cementproductie is hoogovencement.

Hoogovencement reageert doorgaans trager dan portlandcement; bij heel hoge temperaturen juist sneller. Van deze eigenschap wordt onder andere bij tunnelbekisting gebruikgemaakt. Door de verse beton op een maximale temperatuur te brengen van 65° Celsius en de rijpheid te meten, kan het beton in bijvoorbeeld 1 nacht tijd voldoende sterk zijn om te ontkisten. Bij lage temperaturen (winter) heeft het sneller bindende portlandcement de voorkeur; bij hogere temperaturen (zomer) verkiest men vaak hoogovencement. Het toevoegen van extra portlandcement CEM I 52,5 R heeft het voordeel dat een snelle aanvangssterkte en daarmee hogere begin temperatuurontwikkeling in de verse beton plaatsvindt, waardoor verharding ook bij koudere omstandigheden kan ‘opstarten’.

Beton met hoogovencement heeft een felblauwe kleur direct na ontkisten. Portlandcement heeft een grijze kleur. De blauwe kleur verdwijnt naarmate het oppervlak langer aan de buitenlucht bloot staat. Tevens blijft de blauwe kleur bestaan als het betonoppervlak zich onder water bevindt.

Heeft u een vloer van blauw beton en wilt u deze laten slopen? Vraag een offerte aan!

 

Kan ik ook mijn betonvloer laten slopen?

Een betonvloer slopen is geen enkel probleem. Wij slopen uw betonvloer dik of dun en al dan niet van wapening voorzien. Het slopen van de betonvloer doen wij overigens met zware breekhamers. Hoe dikker en harder de betonvloer, hoe zwaarder onze breekhamer. Daarnaast kunnen wij ook een puincontainer verzorgen om het puin af te voeren.