Professioneel badkamer slopen in Nieuwegein

Professioneel badkamer slopen, januari 2023

Professioneel badkamer slopen voor een ander bedrijf is dat we op een wekelijkse basis doen. We werken namelijk veel samen met Aangenaam Badkamers uit Houten.
Voor hen strippen we badkamers bij particulieren, zodat zij de particulier kunnen voorzien van een gloednieuwe badkamer.

Het slopen van een badkamer is een vak apart. Er komt een systeem bij kijken van het demonteren van het sanitair, afdoppen van de leidingen, het verwijderen van een eventueel bad en badombouw, het verwijderen van wandtegels en het verwijderen van vloertegels. In sommige gevallen verwijderen we ook de dekvloer.

Voordat we beginnen plakken we de looppaden af met een zelfkleven lies om de vloeren te beschermen. Dit is niet standaard wanneer u een offerte aanvraagt, maar kan wel aangevraagd worden.

Benieuwd wat een badkamer slopen in uw geval zou kosten? Vraag gratis en vrijblijvend HIER uw offerte aan.

Voor meer informatie kunt u ook terecht op http://www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer laten slopen

Badkamer laten slopen

Badkamer laten slopen door een professioneel sloopbedrijf? Dan bent u bij Sloopbedrijf Kalker aan het juist adres. Wij slopen wekelijks badkamers voor particuliere klant en zakelijke klanten.

Natuurlijk begint het slopen van een badkamer met het opstellen van een passende offerte. Op onze website vindt u een duidelijk offerteformulier die precies vraagt wat wij willen weten voor het opstellen van een passende offerte.
Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd naar;
– Oppervlakte van de badkamer
– Hoeveel lagen tegels zijn er aanwezig
– Is er een bad aanwezig
– Op welke verdieping is de badkamer (Is er een lift aanwezig)
– Moeten wij het afval afvoeren
– Wilt u dat wij looppaden afdekken met stucloop
– Moeten er nog andere zaken worden verwijderd, zoals een muurtje, het plafond of de dekvloer

Hoe completer de informatie, hoe beter! Het liefst zien we er zelfs nog een paar foto’s van de huidige situatie.

Badkamer laten slopen door Kalker? Meer informatie is ook te vinden op http://www.badkamerlatenslopen.nl

Showroom badkamer strippen

Showroom badkamer strippen

We waren dit keer bij Paul Roescher op bezoek. Dit is een zakelijke klant die badkamers en sanitair verkoopt. We moesten hier een showroom badkamer strippen.
In de showroom in Apeldoorn stond deze badkamer, die volledig gestript moest worden. Het sanitair is allemaal nieuw, dus wordt voorzichtig gedemonteerd voor verkoop in de koopjeshoek.
Verder verwijderen wij alle wandtegels en vloertegels.

In een showroom worden meerdere malen per jaar nieuwe badkamers geïnstalleerd, zodat de klanten allerlei ideeën kunnen opdoen. De muren zijn van gipsplaten gemaakt en dat zorgt ervoor dat de gipsplaten vaak ook verwijderd moeten worden. De gipsplaten beschadigen namelijk ernstig als we daar de tegels vanaf halen.
Met deze klant hebben we besproken dat wij ook nieuwe gipsplaten plaatsen en vervolgens de gipsplaten behangen, zo kunnen zij snel verder met het maken van een mooie nieuwe showroom badkamer.

Zakelijk weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel/mail of vul een offerteformulier in. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

http://www.paulroescher.nl

Badkamer volledig strippen

Badkamer volledig strippen, 6m²

Badkamer volledig strippen voor een zakelijke klant.
Regelmatig zijn wij te vinden in de omgeving van Utrecht voor het strippen van badkamers voor een zakelijke klant.

Wanneer wij voor hen een badkamer volledig strippen, dan is het afplakken van de looppaden een standaard procedure. Dit hebben wij zo afgesproken met de klant.
Wanneer wij een offerte opstellen is het afdekken en afplakken geen standaard kopje op de offerte. Veel mensen plakken namelijk het liefst zelf af.
Wij gebruiken hiervoor zelfklevend vlies. Dit werkt makkelijk en snel, maar is wel wat duurder dan het standaard stucloop.
Ook is het niet altijd nodig om af te plakken. Denk bijvoorbeeld aan een woning die volledig gerenoveerd gaat worden. Dan is het zonde van het geld om te gaan afplakken als alles nog vervangen gaat worden.

Wilt u wel dat wij afplakken voordat we beginnen? Geeft dit dat duidelijk aan bij uw offerte aanvraag. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Nog meer weten over badkamers strippen? Kijk ook eens op http://www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer slopen

Badkamer slopen voor zakelijke klant

Badkamer slopen voor een zakelijke klant.
Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor andere bedrijven, zoals badkamer installateurs, tegelzetters en klusbedrijven. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden maakt dat geen verschil. We houden onze service en goede kwaliteit in het vizier.
In dit geval hebben we een badkamer gesloopt in Odijk voor een badkamerinstallateur. Wij zijn dan de eerste partij die aan het werk gaan in de woning van de klant. Over het algemeen is dit altijd op een maandag, zo kunnen de overige werkzaamheden direct op de dinsdag starten.

Bij het badkamer slopen zijn een aantal vaste punten die we uitvoeren;
– eventueel afdekken van looppaden met stucloop
– verwijderen van het aanwezige sanitair (douche, toilet, bad)
– eventueel verwijderen van een badombouw
– eventueel verwijderen van een radiator
– verwijderen van vloertegels
– verwijderen van wandtegels
– afdoppen van waterleidingen
– eventueel aftappen en vullen van het cv-systeem

Wilt u ons zakelijk of particulier inhuren voor het slopen van uw badkamer? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via deze link: https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Liever de keuken laten verwijderen door ons? Kijk dan ook eens op: http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Badkamer slopen

Badkamer slopen, 5m²

Badkamer slopen voor een zakelijke klant.
We gaan regelmatig aan het werk voor zakelijke klanten. Zo voeren we regelmatig sloopwerkzaamheden uit in badkamers die vernieuwd gaan worden.
Wij zijn dan de eerste partij die aan het werk gaat in zo’n badkamer. We verwijderen dan alle wand- en vloertegels, al het sanitair, doppen de leidingen af en brengen het puin naar een gereedstaande container.
Na ons zal de installateur / loodgieter komen om het leidingwerk en elektra te controleren en te vervangen. Vaak is dit dusdanig oud dat het volledig wordt vervangen. Denk bijvoorbeeld aan koperen leidingen die nog met soldeerkoppelingen aan elkaar zit. De klant wil immers geen lekkage na het plaatsen van een nieuwe badkamer.

Bent u een zakelijke partij en wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via ons offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Op zoek naar verdere informatie over het slopen van een badkamer? Kijk ook eens op: http://www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer slopen in Capelle aan den IJssel. We voeren het vrijgekomen afval af.

Badkamer slopen en 2 toiletruimtes

Voor een particuliere klant gingen we aan de slag met het slopen van twee toiletruimtes en de badkamer. Bij één van de toiletruimtes hebben we de toiletpot weer werkend achtergelaten, zodat de klant en de aannemer nog wel naar het toilet kon gaan.

De vloeren zijn afgedekt met stucloop, zo proberen we beschadigingen aan de vloer te voorkomen tijdens het heen en weer lopen met materialen het het puin.
Het afdekken van de vloeren/looppaden is niet standaard , maar kan als extra optie gekozen worden bij het aanvragen van een offerte.

Bent u nou benieuwd wat het kost om uw badkamer te laten slopen / strippen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Voor extra informatie over ‘badkamer slopen’ kunt u ook onze informatiepagina bekijken. http://www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer slopen verwijderen strippen

Badkamer slopen voor badkamerspecialist, 6 m²

Vrijwel elke maandag zijn wij op pad voor Aangenaam Badkamers. Wij slopen voor hen de complete badkamer, zodat zij de badkamer weer volledig kunnen opbouwen.
Onder de werkzaamheden vallen;
– Afplakken van de looppaden
– Het verwijderen van het aanwezige sanitair
– Het afdoppen van de waterleidingen
– Het verwijderen van de wand- en vloertegels
– In sommige gevallen verwijderen we de dekvloer
– Het afvoeren van het afval naar een gereedstaande container

Bent u benieuwd wat dit in uw geval zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan via onze website. https://sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen/

Meer informatie over badkamer slopen? http://www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer slopen in appartementencomplex

Badkamer slopen, 5m²

Voor een particuliere klant gingen we aan het werk in een appartementencomplex. We gingen een badkamer slopen en een muur verwijderen.

Het werken in een appartement vraagt soms wat extra tijd. Zo moeten soms de looppaden afdekken met stucloop, om vuil zoveel mogelijk te beperken in de openbare ruimtes. We moeten immers met het puin door het complex, om het af te voeren.
De badkamer was in dit geval zo’n 5 m² en dat is een gemiddeld formaat. Het slopen van een badkamer neemt gemiddeld aan halve dag in beslag. Er zijn verschillende zaken van invloed. We zien bijvoorbeeld vaak badkamers die dubbel betegeld zijn en waarvan de onderste laag in cement zijn gezet. Dit zorgt voor vertraging in de sloopwerkzaamheden.

Wilt u weten van een badkamer slopen in uw geval kost? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Voor meer informatie kunt u ook terecht op: www.badkamerlatenslopen.nl

Badkamer en toilet strippen

Badkamer en toilet strippen, circa 6 m²

Zoals u wellicht al heeft ontdekt, hebben wij veel ervaring met het strippen van badkamers en toiletruimtes.
We proberen altijd zo schoon mogelijk te werken, zodat de klant niet het hele huis onder de stof heeft. Het afplakken van looppaden met stucloop is een extra optie en kan aangegeven worden bij het aanvragen van de offerte.

Geheel stofvrij is niet mogelijk helaas. Het verwijderen van de tegels van de muren en vloeren levert nou eenmaal een hoop stof op. Wilt u die stof nog meer beperken? Dan kunt u het best uw woning daarop voorbereiden door de deuren die wij niet hoeven te gebruiken, af te plakken met tape, zodat stof niet door de kieren naar andere ruimtes kan gaan.

Weten wat deze werkzaamheden zouden kosten in uw geval? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Badkamer en toilet strippen voor een particulier. Nog meer informatie? http://www.badkamerlatenslopen.nl