Stacaravan slopen

Stacaravan slopen

Stacaravan slopen op een camping. Een klus die we regelmatig uitvoeren. Vooral na het kampeerseizoen zijn er een boel caravans die gesloopt moeten worden, omdat mensen stoppen met de vaste plaats.
Ook kan het zo zijn dat juist de camping ermee stopt of nieuwe plannen heeft.

Sloopbedrijf Kalker staat ook bekend als Caravansloopbedrijf en heeft dan ook jaren van ervaring met het slopen van stacaravans.
Het slopen gebeurd bij ons met de hand. Ideaal voor de plekken waar geen vrachtwagen kan komen of voor caravans die zijn uitgebouwd of in een slechte staat verkeren.
De caravan wordt ter plekke in stukken gezaagd en afgevoerd.

Wilt u de volledige kavel schoon laten maken door Sloopbedrijf Kalker? Dan vragen we u ook om foto’s en afmetingen aan te leveren van een eventueel terras/berging/tuin. Dit zijn belangrijke zaken voor het opstellen van een correcte offerte.
Ook is het van belang dat we weten of de caravan vrij van inboedel is of niet. Wel inboedel aanwezig? Graag zien we dan een opsomming van welke spullen er nog aanwezig zijn.

Offerte aanvragen voor stacaravan slopen? https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Toercaravan afvoeren

Toercaravan afvoeren

Toercaravan afvoeren van een camping langs de kust. Een mooie klus voor Sloopbedrijf Kalker.
Stacaravans slopen doen wij regelmatig. Vaak zijn deze uitgebouwd of in een slechte staat, waardoor het niet meer mogelijk is om de stacaravan te verkopen of te laten verplaatsen doormiddel van een vrachtwagen. Soms is de camping ook niet begaanbaar voor vrachtverkeer.
In dit geval ging het om een toercaravan die gebruikt werd als stacaravan en dus al een geruime tijd op dezelfde locatie stond. De caravan was niet meer goed om achter de bus te haken, dus we moesten hem opladen. Maar voordat we hem konden opladen, moest eerst de voortent gesloopt worden.

Heeft u een sta- of toercaravan die gesloopt of afgevoerd moet worden en wilt u weten wat daarvan de kosten zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over een toercaravan afvoeren of stacaravan slopen? Kijk ook eens op http://www.caravansloopbedrijf.nl