Stacaravan slopen

Stacaravan slopen

Stacaravan slopen op een camping. Een klus die we regelmatig uitvoeren. Vooral na het kampeerseizoen zijn er een boel caravans die gesloopt moeten worden, omdat mensen stoppen met de vaste plaats.
Ook kan het zo zijn dat juist de camping ermee stopt of nieuwe plannen heeft.

Sloopbedrijf Kalker staat ook bekend als Caravansloopbedrijf en heeft dan ook jaren van ervaring met het slopen van stacaravans.
Het slopen gebeurd bij ons met de hand. Ideaal voor de plekken waar geen vrachtwagen kan komen of voor caravans die zijn uitgebouwd of in een slechte staat verkeren.
De caravan wordt ter plekke in stukken gezaagd en afgevoerd.

Wilt u de volledige kavel schoon laten maken door Sloopbedrijf Kalker? Dan vragen we u ook om foto’s en afmetingen aan te leveren van een eventueel terras/berging/tuin. Dit zijn belangrijke zaken voor het opstellen van een correcte offerte.
Ook is het van belang dat we weten of de caravan vrij van inboedel is of niet. Wel inboedel aanwezig? Graag zien we dan een opsomming van welke spullen er nog aanwezig zijn.

Offerte aanvragen voor stacaravan slopen? https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Toercaravan afvoeren

Toercaravan afvoeren

Toercaravan afvoeren van een camping langs de kust. Een mooie klus voor Sloopbedrijf Kalker.
Stacaravans slopen doen wij regelmatig. Vaak zijn deze uitgebouwd of in een slechte staat, waardoor het niet meer mogelijk is om de stacaravan te verkopen of te laten verplaatsen doormiddel van een vrachtwagen. Soms is de camping ook niet begaanbaar voor vrachtverkeer.
In dit geval ging het om een toercaravan die gebruikt werd als stacaravan en dus al een geruime tijd op dezelfde locatie stond. De caravan was niet meer goed om achter de bus te haken, dus we moesten hem opladen. Maar voordat we hem konden opladen, moest eerst de voortent gesloopt worden.

Heeft u een sta- of toercaravan die gesloopt of afgevoerd moet worden en wilt u weten wat daarvan de kosten zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over een toercaravan afvoeren of stacaravan slopen? Kijk ook eens op http://www.caravansloopbedrijf.nl

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf

Stacaravan slopen op een camping

Eind juli mochten wij deze stacaravan slopen voor onze klant. De klant had een nieuwe stacaravan gekocht, dus de overige zaken op de kavel bleven behouden. We zien namelijk ook vaak dat de gehele kavel ontruimt dient te worden, omdat de klant stopt met het recreëren op de camping. Ook kan het zijn dat de camping stopt of dat men de kavel wil gaan gebruiken voor bebouwing.
Het slopen van een stacaravan doen wij altijd met de hand, er komt dus geen kraan aan te pas. De stacaravan wordt in delen gezaagd en zoveel mogelijk gescheiden afgevoerd.
Het slopen van een aluminium stacaravan is voor ons het makkelijkst en zal dan ook goedkoper zijn dan het slopen van een stacaravan/chalet van kunststof of hout. Ook maakt het een groot verschil op de offerte of de omliggende zaken op de kavel verwijderd moeten worden of niet. Zo is het verwijderen van een groot terras een tijdrovende klus.
Soms zien we ook stacaravans die nog vol zitten met inboedel en/of inventaris. De afvalkosten zijn momenteel hoog, dus we adviseren vaak om zelf zoveel mogelijk spullen te doneren of weg te halen. Zo bespaart u een hoop op de afvalkosten.
Wilt u weten wat het kost om uw stacaravan te slopen? Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan op onze website.
Vergeet niet om voldoende foto’s mee te sturen, de afmetingen en duidelijk te beschrijven wat er allemaal verwijderd moet worden indien de kavel leeg moet. Vergeet niet het aantal m² van eventuele terrassen te vermelden. Dit zijn zaken die invloed hebben op de offerte.
Klink hier om een offerte aan te vragen!

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Interieur van de te slopen stacaravan.

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
De te slopen stacaravan op een camping.

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na het verwijderen van de aluminium stacaravan

Stacaravan verwijderen slopen camping sloopbedrijf
Kavel na verwijderen aluminium stacaravan.

stacaravan slopen camping de jutberg

Stacaravan slopen camping de Jutberg

Stacaravan slopen camping. Op camping de Jutberg in Laag Soeren moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. Inclusief verwijderen en afvoeren van terras en overige tegels.

We zijn hier een volle dag mee bezig geweest en hebben alles netjes leeg en schoon opgeleverd. Vraag een offerte aan als u uw caravan ook wilt laten slopen en afvoeren.

Project foto´s

caravans slopen

Caravans slopen Rijsbergen

Caravans slopen en afvoeren

Caravans slopen doen wij regelmatig aan het eind van de zomer tot eind Februari ongeveer. Zo ook op camping ´t Oekeltje waar we de afgelopen weken weer een aantal stacaravans en een chalet moesten slopen. We hebben hier in totaal 3 stacaravans gesloopt en 1 grote chalet. Later zijn er nog wat bijgekomen namelijk nog een caravan en een chalet slopen op dezelfde camping.

Al het afval is door ons afgevoerd middels containers en de plaatsen zijn leeg, schoon en glad opgeleverd.

Stacaravan laten slopen

Wil je ook je stacaravan, toercaravan of chalet laten slopen en afvoeren? Ieder jaar aan het eind van het camping seizoen krijgen wij elke maand t/m eind Februari tientallen aanvragen binnen van mensen die hun caravan willen laten slopen. Wij slopen stacaravans en chalets op iedere camping door het hele land. Kijk ook eens op www.caravansloopbedrijf.nl

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Camping Emmen in Schoonebeek

Stacaravan slopen

Op de camping Emmen te Schoonebeek moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. De stacaravan was 10 meter lang en 3 meter breed en was van aluminium. Op zich was dit een eenvoudige klus vergeleken bij sommige andere caravans die we hebben moeten slopen. Daar stond dan bijvoorbeeld de gehele inboedel nog in, waren er 2 schuren aanwezig die ook helemaal vol stonden, was er een flinke aanbouw bij aangebouwd, stond er nog een caravan voor de gasten, etc.

Deze keer betrof het alleen een lege caravan zonder inboedel, zonder schuur of andere zaken.

Foto´s stacaravan slopen

toercaravan slopen

Toercaravan slopen Belgie

Toercaravan slopen en afvoeren

In Belgie moesten we op een vakantiepark een oude toercaravan slopen en het afval afvoeren. Het ging hier om een caravan van het merk Hobby Prestige, en was 400 cm lang.
Ook moesten we hier de voortent inclusief houten vloer verwijderen. Het verwijderen van een schuurtje van 2×2 meter en er stond en lag aardig wat rommel in en rondom de caravan. Ook het schuurtje stond vol met spullen die we ook allemaal hebben afgevoerd.

Foto´s toercaravan slopen

caravan slopen

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen en afvoeren

In Belgie moesten we deze caravan slopen, afval afvoeren en de plaats schoon en leeg opleveren. De stacaravan was zo´n 10 meter lang en 3, 5 meter breed en had een aanbouw die ook weg moest.

Project foto´s caravan slopen

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen en de plaats helemaal leeg en schoon opleveren. Dat was onze opdracht deze Maandagochtend. De stacaravan slopen, van hout, ca 800×300 cm was wat afmetingen betreft nog een keer te doen. Ook moesten we behalve de caravan ook de aanbouw plus het schuurtje slopen en alles verwijderen.

We zijn hier 2 volle dagen mee bezig geweest en hebben de plaats weer helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Foto´s stacaravan slopen Rijssen