Keuken en vloer verwijderen

Onze jongens waren in Zaandam bij een klant om de keuken en de vloer te verwijderen. Hier komt geen brute kracht bij kijken, maar vooral slim en en efficiënt werken.

Kijk op onze website voor meer informatie en om een offerte aan te vragen.

Keuken verwijderen

Een keuken slopen gebeurd niet met een sloophamer, maar toch is de keuken na het verwijderen vaak niet meer bruikbaar. Wilt u de keuken hergebruiken? Dan kunnen we de keuken netjes demonteren, maar dit kost meer tijd en daardoor zal de offerte ook hoger uitpakken.

Offerte aanvragen.

Keuken en muur verwijderen

We zien vaak dat mensen graag hun keuken willen vergroten of meer open willen maken. Zo ook in dit geval. De keuken moest verwijderd worden en de doorgang naar de keuken verbreden. Dit is natuurlijk geen probleem.
Met een zaag, zagen we de muur in, zodat er een nette lijn ontstaat. Daarna beginnen we met de verwijderen van de muur.
Het resultaat mag er zijn!

Keuken demonteren

Een spoedklus!
Soms komt het voor dat iemand met spoed onze hulp nodig heeft. Dit kan door verschillende omstandigheden zo zijn. We maken bijvoorbeeld vaak mee dat mensen zelf al begonnen zijn, mar dat het niet lukt. Of door omstandigheden kan de klant niet meer zelf de werkzaamheden kan uitvoeren.
Maar helaas komt het ook wel eens voor dat een ander bedrijf de klant laat zitten.
We proberen in alle gevallen mee te denken en een plekje te zoeken in onze planning. Lukt dat niet, dan proberen we zo goed mogelijk advies te geven.

Keuken in schuur monteren

Dat onze jongens meer kunnen dan slopen, dat moge duidelijk zijn. Met gouden handjes en jaren aan kennis en ervaring, weten zij een heleboel over bouwen en verbouwen. Sommige klanten maken hier gebruik van door ze gewoon eens te vragen of ze wellicht de gedemonteerde keuken weer willen monteren in de schuur.
Door de rustige periode in de vakantie was dit gelukkig mogelijk.

Keuken verwijderen

Heel soms gaat onze oudste medewerker mee met een klusje. Natuurlijk is Jan allang met pensioen, maar hij kan het gewoon niet laten om zijn zoon soms te helpen bij het demonteren van een keuken.
En al helemaal als zij ook nog eens goed verzorgd worden door de klant. Jan viel dus met zijn neus in de boter bij deze keukendemontage in Groningen.

Keuken verwijderen

Keukens verwijderen is iets wat we erg vaak doen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de keuken en op welke verdieping de keuken zich bevindt. Staat een keuken in een appartement zonder lift, dan moeten er al twee personeelsleden naartoe en dat maakt de prijs iets hoger.

In dit geval vroeg de klant ons ook om de woning af te plakken, hier rekenen wij een klein bedrag voor, zodat we de beste materialen kunnen gebruiken.

Wij doppen ook de leidingen af en verwijderen de wandtegels of spatwand. Soms moet er nog een muurtje verwijderd worden. Ook dit is allemaal mogelijk.

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse werkzaamheden onbewoonde woning

Wanneer klanten een nieuwe woning kopen, dan moeten we soms diverse werkzaamheden uitvoeren. In dit geval hebben we een houten vloer verwijderd, een PVC vloer verwijderd, vloertegels verwijderd, keuken verwijderd (inclusief afdoppen van de leidingen), een tweede keuken in de garage verwijderd, een kozijn verwijderd met een deur en alle CV platen verwijderd.

Dee werkzaamheden hebben we binnen een dag kunnen afronden. De klant kan dus snel beginnen met het opbouwen.

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning

Diverse sloopwerkzaamheden in woning