Keuken verwijderen

Keuken verwijderen,

Keuken verwijderen voor een particuliere klant.
Keukens zijn er in alle vormen en maten. Voor ons zijn alle maten en vormen geen enkel probleem om te verwijderen.
In dit geval hadden we een stuk recht en een eiland met daaraan een muurtje. Ook het muurtje hebben we verwijderd voor de klant. Zoals te zien is op de foto’s bleef er een mooie open ruimte over voor en nieuwe keuken die nog ging komen.

Weten wat een keuken laten verwijderen kost in uw geval? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken slopen

Keuken slopen

Keuken slopen in Groenekan, Utrecht.
Zoals eerder geschreven komen wij in heel Nederland. Zo waren we dit keer in Groenekan. Een klein plaatsje dat valt onder de gemeente de Bilt in de provincie Utrecht.
Ook hier hebben we de keuken verwijderd voor een particuliere klant. Dit keer ging het om een U-keuken. Een flinke jongen, maar ook nu ging alles netjes en gesmeerd.
De wandtegels zijn verwijderd, de kastjes afgevoerd en de ruimte is bezemschoon opgeleverd. Bijna klaar voor een nieuwe keuken.

Na ons zal er namelijk wel een iemand moeten komen kijken naar de leidingen en het elektra. Vaak is een keuken namelijk al flink wat jaren oud en dan doet u er verstandig aan om alles te laten controleren (en eventueel verleggen/vervangen) door een erkend bedrijf. Zo voorkomt u kortsluiting of lekkage.

Offerte aanvragen doet u makkelijk en snel via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer weten? Kijk dan ook op http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen, keuken slopen, keuken demonteren. We bedoelen met alle drie hetzelfde.
Een keuken wordt niet in elkaar geslagen, zoals u wel eens ziet in tv-programma’s. Een keuken wordt snel en efficiënt verwijderd, zonder veel rommel.
Efficiënt betekent dat wel snel te werk gaan en daardoor is de keuken ook niet meer bruikbaar na het verwijderen. Sommige onderdelen zullen namelijk gebroken worden in plaats van losgeschroefd.

Wilt u de keuken bewaren om her te gebruiken? Dat kan zeker, maar laat het ons dan van te voren weten! Het heeft invloed op de offerte, maar ook op onze planning
Doe een offerteaanvraag via www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Toch liever de badkamer vernieuwen? Kijk dan ook eens op www.badkamerlatenslopen.nl

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen is een klus die vaak wordt aangevraagd. Zo ook door deze klant.
Het betrof hier een rechte keuken en een stukje inbouwkast.
Het verwijderen van een keuken geeft gelukkig weinig rommel. Het meest stoffige kan het verwijderen van de wandtegels zijn.
In dit geval waren er geen wandtegels aanwezig, maar een spatwand achter het kookgedeelte.
Het afvoeren van de keukenkastjes en het apparatuur ging erg vlot over het balkon rechtstreeks de aanhanger in. Opgeruimd staat netjes. Deze klant was al een heel eind op weg naar zijn nieuwe keuken.

Keuken laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker? Vraag nu wat de kosten zijn! https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over een keuken laten slopen? http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken en plavuizen verwijderen

Keuken en plavuizen verwijderen, 45m²

Keuken en plavuizen verwijderen, een combinatie die nog vaak gevaagd wordt.
In veel keukens liggen plavuizen op de vloer. Dit was altijd makkelijk schoon te maken, maar tegenwoordig willen mensen graag de vloer van het woongedeelte laten doorlopen in de keuken.
Dit kan natuurlijk prima, maar dan moeten de plavuizen wel verwijderd worden.
Als u een offerte aanvraagt, dan willen we graag weten hoe de plavuizen zijn gelegd. Dit kan zijn gelijmd, maar ze kunnen ook in cement zijn gezet.
Verder vragen we of er vloerverwarming aanwezig is en of de vloer wellicht nog geëgaliseerd moet worden. Een paar praktische vragen zijn:
– op welke verdieping bevindt zich het werk
– wat is de woonplaats
– om hoeveel m² gaat het

In ons online offerteformulier worden precies de vragen gesteld om tot een goede offerte te komen. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen


Meer weten? Kijk dan ook eens op http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl

Keuken verwijderen en afvoeren

Keuken verwijderen en afvoeren

Keuken verwijderen en afvoeren in Amsterdam.
We werken vaak in onze hoofdstad. Dit keer gingen we een keuken verwijderen en afvoeren voor een particuliere klant.
Het betrof hier een rechte keuken. Wist u dat het ertoe doet welke vorm een keuken heeft? Een rechte keuken is goedkoper om te verwijderen dan een hoekkeuken. Dit heeft te maken met het hoekstuk. Een U-keuken is dan nog weer wat duurder.
Standaard opgenomen in de offerte is:
– Verwijderen van de aanwezige keukenkastjes
– Verwijderen van het aanwezige apparatuur
– Verwijderen van het werkblad
– Verwijderen van wandtegels en/of een spatwand
– Het afdoppen van de waterleidingen
– Afvoeren van het vrijgekomen afval

Wilt u weten wat het kost om uw keuken te laten verwijderen en te laten afvoeren door Sloopbedrijf Kalker? Vraag dan een offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie? Kijk dan ook ophttp://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken verwijderen en muur zagen

Keuken verwijderen en muur zagen en circe 50 cm verwijderen

Een keuken verwijderen en vervolgens de muur zagen en verwijderen. Op de plek van de hoge inbouwkast, moest de nis verbreed worden, voor het plaatsen van de nieuwe keuken.

Voor een particuliere klant in Oss gingen we aan de slag met het verwijderen van de keuken. Het ging hierbij om een hoekkeuken, met wandtegels en een aparte ingebouwde hoge kast.
Als wij een keuken verwijderen dan denken we standaard aan een aantal zaken:
– Het verwijderen van de aanwezige keukenkastjes
– Het verwijderen van wandtegels of/en een spatwand
– Het verwijderen van aanwezige apparatuur
– Het eventueel verwijderen van een koof van de afzuiging
– Het afdoppen van de waterleidingen
– Het afvoeren van het vrijgekomen afval en de apparaten

Bent u nou benieuwd naar de prijzen van het verwijderen van een keuken? Er zijn veel zaken die invloed hebben op de offerte. Weten wat het zou kosten in uw geval? Vraag dan gratis en vrijblijvend vandaag nog een offerte aan via onze website. www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over het verwijderen van een keuken? Kan dan ook eens op onze andere website: http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Een woonark casco strippen

Een woonark casco strippen, oktober 2022

Een woonark casco strippen is iets dat we nog niet eerder hadden gedaan. We hebben natuurlijk wel ervaring met woonhuizen / appartementen, dus dit was voor ons een erg leuke afwisseling.
Het betrof hier een flinke woonark die niet dicht bij de openbare weg lag. Dit betekende dat onze heren een flink eind moesten lopen om het vrijgekomen afval af te voeren.

De sloopwerkzaamheden waren van diverse aard. Zo moesten we zo’n 85 m² gelijmde plavuizen verwijderen en moesten we de keuken verwijderen. Natuurlijk hebben we toen ook de leidingen netjes afgedopt.
Ook hebben we tapijt verwijderd, een haard verwijderd, diverse kasten verwijderd en de lichtstraat in de keuken verwijderd.

Wilt u ook uw woonark laten strippen of toch liever uw woonhuis? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via ons online offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over plavuizen laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker? Kijk dan ook op: http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl
Wij zijn tevens te volgen op diverse social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. https://www.facebook.com/Sloopbedrijfkalker
https://www.instagram.com/sloopbedrijf.kalker/

Keuken verwijderen en 9 m² laminaat

Een keuken verwijderen voor een klant in Apeldoorn. Ook het laminaat van de keuken moest worden verwijderd. Een klus die we kunnen combineren met bijvoorbeeld een andere keuken.
Het verwijderen van een keuken kost namelijk een paar uur de tijd.

bij het verwijderen van een keuken denken we ook aan:
– Verwijderen van de aanwezige keukenkastjes
– Verwijderen van het werkblad
– Verwijderen van de aanwezige apparatuur
– Verwijderen van wandtegels / spatwand
– Soms het verwijderen van een koof
– Het afdoppen van de waterleidingen

Tegenwoordig krijgen we ook vaak de vraag of we de gasleidingen kunnen afsluiten, want men gaat over op elektrisch koken. Helaas kunnen we dat niet, u kunt dit het best laten doen door de installateur, zodat dit op de meest veilige manier gebeurd.

Weten wat een keuken verwijderen kost in uw geval? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Nog verder lezen? Bekijk ook http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken demonteren / verwijderen

In Ommen gingen we een keuken demonteren voor een particuliere klant.
Bij het verwijderen van een keuken gaan we niet te werk met een voorhamer, maar zorgen we voor een nette en snelle verwijdering. De keuken is nadien niet her te gebruiken. Wilt u de keuken wel hergebruiken, geef dit dan duidelijk aan tijdens de offerteaanvraag.
Bij een keukensloop hoort ook wandtegels verwijderen, afdoppen leidingen en afvoeren afval.

Wilt u weten van een keuken slopen in uw geval kost? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Wilt u nog extra informatie? Kijk dan op www.keukenlatenslopen.nl