Keuken slopen in Hoofddorp

Keuken slopen

Keuken slopen bij een particulier, werkzaamheden die wij wekelijks uitvoeren. Het lijkt een simpele klus, maar er komt vaak net iets meer bij kijken.

Sommige klanten denken wel eens dat we met een voorhamer de keuken in elkaar komen slaan. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ontzettend onhandig!
Keuken slopen is dan ook niet helemaal de juiste benaming. Vaak hebben we het over een keuken verwijderen of een keuken demonteren.
Ook demonteren dekt niet helemaal de lading. Om toch de snelheid in het verwijderen te houden is het soms makkelijker om delen ‘af te breken’. Daardoor winnen we tijd, maar is de keuken ook niet meer geschikt om te hergebruiken.

Is het de bedoeling de keuken een nieuwe plek te geven of verhuist de keuken mee naar een nieuwe woning. Geef dit dan duidelijk aan. Het is namelijk heel goed mogelijk een keuken te verplaatsen.
Vraag naar de mogelijkheden per mail, telefoon of via het offerteformulier op onze website.

Extra informatie is te vinden op http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken demontage

Keuken demontage

Keuken demontage door een professioneel bedrijf? Dat kan bij Sloopbedrijf Kalker.
Bij het demonteren van een keuken gaan we altijd netjes en systematisch te werk. sommige klanten denken dat we langskomen met een voorhamer en alles van de muur slaan, maar zo werkt het natuurlijk niet.

Soms wil men dat wij de looppaden afdekken met stucloop, dan beginnen we daarmee. Daarna zullen de collega’s kijken waar ze zullen starten. Elke keuken kun je namelijk weer anders aanvliegen.
ook is het van belang te kijken of er zaken zijn die de klant graag wil behouden.
Zo zien we tegenwoordig steeds vaker dat bepaalde apparatuur weer terugkomt in de nieuwe keuken. Deze apparatuur zullen we dan voorzichtig demonteren.

Komt er dan nooit een hamer aan te pas? Ja hoor, bij een stenen werkblad. Die zal in de meeste gevallen in stukken de woning verlaten. Dus die slaan we ter plekke stuk, zodat het afvoeren makkelijker gaat.

Weten wat het kost om uw keuken te laten demonteren? Vraag HIER uw offerte aan.

Voor meer informatie over keuken demontage kunt u ook kijken op http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken slopen

Keuken slopen

Keuken slopen, keuken verwijderen, keuken demonteren.
De woordkeuze maakt dat men soms een ander idee heeft bij de werkzaamheden.
Wij noemen het eigenlijk nooit het slopen van een keuken. Men denkt dan namelijk dat we met hamers de hele keuken kort en klein komen slaan. Dat is natuurlijk niet het geval.
Bij demonteren denkt men dat de keuken nog bruikbaar is, ook dat is niet het geval. (Dit kan wel! Vraag naar de mogelijkheden!) Daarom spreken wij vrijwel altijd over het verwijderen van de oude keuken.

Meer weten? Vraag hier uw offerte aan of bekijk ons andere website.

Keuken laten verwijderen

Keuken laten verwijderen

Keuken laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker.
Met enige regelmaat verwijderen wij keukens bij particulieren thuis. Het brengt voor de klant vele voordelen met zich mee.
Binnen enkele uren is de keuken volledig verwijderd, inclusief wandtegels en/of spatwand. Ook doppen wij de waterleidingen af en voeren al het vrijgekomen afval netjes af.
De ruimte is dan klaar, zodat de installateur en de stukadoor aan de slag kunnen.

Offerte aanvragen? Dat doet u gemakkelijk via ons online offerteformulier.

Keuken laten verwijderen is tevens een website van Sloopbedrijf Kalker.

Diverse Sloopwerkzaamheden

Diverse sloopwerkzaamheden

Diverse sloopwerkzaamheden in een woning in Hengelo.
Voor een particuliere klant zijn we aan de slag gewest in een net aangekochte woning. De leisteenvloer, de dekvloer inclusief vloerverwarming en een keukenmuur moesten verwijderd worden.
Leisteen kan een pittige klus zijn, want deze kunnen erg vast zitten op de dekvloer. We zien dan vaak beschadigingen aan de dekvloer, wanneer we een leisteenvloer moeten verwijderen. Dit geldt voornamelijk voor leisteen dat is cement is gezet!
In dit geval moest ook de dekvloer verwijderd worden met de daarin liggende dekvloer. In zo’n geval kunnen de heren iets ruwer te werk gaan en zal de prijs van het verwijderen van de plavuizen iets goedkoper worden.


Let wel op, dat als wij de dekvloer verwijderen er ook een nieuwe dekvloer gestort zal moeten worden. Dit een een specialistisch klusje, dus neem dit mee in de berekeningen en bouwbudget.

Meer weten over diverse sloopwerkzaamheden zoals; keuken verwijderen, badkamer slopen en plavuizen verwijderen? Of toch direct een offerte aanvragen?

Keuken demonteren

Keuken demonteren

Keuken demonteren voor een particuliere klant in Nootdorp.
Na de aanschaf van een nieuwe keuken, moet er ook nagedacht worden over het verwijderen van de oude keuken. Sommige klanten kiezen ervoor dit zelf te toen, maar een groot deel van de menen schakelen hierbij een professional in.
Het is handig een professioneel sloopbedrijf in te huren, zodat ook direct de leidingen kunnen worden afgedopt, de tegels netjes verwijderd en de ouder keuken netjes wordt afgevoerd.

Hou met de planning van het slopen en het plaatsen van de nieuwe keuken ook rekening met een stukadoor en een installateur die ook hun kunsten nog moeten uitvoeren. Vaak moeten er leidingen verlegd worden, extra stopcontact of oude elektra/leidingen vervangen worden en daarna zal de stukadoor de muur weer netjes glad moeten strijken.
Plan dus niet het verwijderen en het plaatsen te kort op elkaar!

Moten wij uw keuken demonteren? Vraag dan een gratis offerte aan via onze website. Klink hier.

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen,

Keuken verwijderen voor een particuliere klant.
Keukens zijn er in alle vormen en maten. Voor ons zijn alle maten en vormen geen enkel probleem om te verwijderen.
In dit geval hadden we een stuk recht en een eiland met daaraan een muurtje. Ook het muurtje hebben we verwijderd voor de klant. Zoals te zien is op de foto’s bleef er een mooie open ruimte over voor en nieuwe keuken die nog ging komen.

Weten wat een keuken laten verwijderen kost in uw geval? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken slopen

Keuken slopen

Keuken slopen in Groenekan, Utrecht.
Zoals eerder geschreven komen wij in heel Nederland. Zo waren we dit keer in Groenekan. Een klein plaatsje dat valt onder de gemeente de Bilt in de provincie Utrecht.
Ook hier hebben we de keuken verwijderd voor een particuliere klant. Dit keer ging het om een U-keuken. Een flinke jongen, maar ook nu ging alles netjes en gesmeerd.
De wandtegels zijn verwijderd, de kastjes afgevoerd en de ruimte is bezemschoon opgeleverd. Bijna klaar voor een nieuwe keuken.

Na ons zal er namelijk wel een iemand moeten komen kijken naar de leidingen en het elektra. Vaak is een keuken namelijk al flink wat jaren oud en dan doet u er verstandig aan om alles te laten controleren (en eventueel verleggen/vervangen) door een erkend bedrijf. Zo voorkomt u kortsluiting of lekkage.

Offerte aanvragen doet u makkelijk en snel via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer weten? Kijk dan ook op http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen, keuken slopen, keuken demonteren. We bedoelen met alle drie hetzelfde.
Een keuken wordt niet in elkaar geslagen, zoals u wel eens ziet in tv-programma’s. Een keuken wordt snel en efficiënt verwijderd, zonder veel rommel.
Efficiënt betekent dat wel snel te werk gaan en daardoor is de keuken ook niet meer bruikbaar na het verwijderen. Sommige onderdelen zullen namelijk gebroken worden in plaats van losgeschroefd.

Wilt u de keuken bewaren om her te gebruiken? Dat kan zeker, maar laat het ons dan van te voren weten! Het heeft invloed op de offerte, maar ook op onze planning
Doe een offerteaanvraag via www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Toch liever de badkamer vernieuwen? Kijk dan ook eens op www.badkamerlatenslopen.nl

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen

Keuken verwijderen is een klus die vaak wordt aangevraagd. Zo ook door deze klant.
Het betrof hier een rechte keuken en een stukje inbouwkast.
Het verwijderen van een keuken geeft gelukkig weinig rommel. Het meest stoffige kan het verwijderen van de wandtegels zijn.
In dit geval waren er geen wandtegels aanwezig, maar een spatwand achter het kookgedeelte.
Het afvoeren van de keukenkastjes en het apparatuur ging erg vlot over het balkon rechtstreeks de aanhanger in. Opgeruimd staat netjes. Deze klant was al een heel eind op weg naar zijn nieuwe keuken.

Keuken laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker? Vraag nu wat de kosten zijn! https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over een keuken laten slopen? http://www.keukenlatenverwijderen.nl