Keuken in schuur monteren

Dat onze jongens meer kunnen dan slopen, dat moge duidelijk zijn. Met gouden handjes en jaren aan kennis en ervaring, weten zij een heleboel over bouwen en verbouwen. Sommige klanten maken hier gebruik van door ze gewoon eens te vragen of ze wellicht de gedemonteerde keuken weer willen monteren in de schuur.
Door de rustige periode in de vakantie was dit gelukkig mogelijk.

balkon slopen

Balkon slopen Eefde

Balkon slopen en afval afvoeren.

In Eefde hebben we dit balkon netjes en zorgvuldig gesloopt en verwijderd. Ook hebben we het afval afgevoerd en alles weer netjes achter gelaten.

balkon slopen

duivenhok slopen

Duivenhok slopen Deventer

Duivenhok slopen

In Deventer moesten we een duivenhok slopen en het afval afvoeren. Dit duivenhok bestond uit een klein deel en een groot deel welke bovenop het dak van een schuur stond. De werkzaamheden hebben wij in 1 dag afgerond en alles netjes en bezemschoon achter gelaten.

Alle sloopwerk

Sloopbedrijf Kalker kan je goed van dienst zijn bij al het voorkomend sloopwerk. Bijvoorbeeld een verblijf van duiven slopen of een ander dierenverblijf. Of misschien zelfs wel een schuur, garage of aanbouw. Maar we doen nog veel meer sloopwerk. Eigenlijk zo´n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Een badkamer slopen, behang verwijderen of een betonvloer slopen bijvoorbeeld. Maar ook een keuken verwijderen en vloertegels verwijderen zijn enkele werkzaamheden. Voor al je sloopwerk groot of klein moet je toch echt nog steeds bij Kalker zijn!

garage slopen Amstelveen

Garage slopen Amstelveen

Garage slopen achter woning

Garage slopen en het puin meteen afvoeren. De garage staat achter een woning in Amstelveen. Dat was onze opdracht afgelopen keer. De garage slopen was niet even in een vloek en een zucht gedaan. Vooral het beton dak wat er op lag heeft aardig wat tijd gekost. Voor de rest ging het slopen van de garage voorspoedig en in een mum van tijd lag ook al het vrijgekomen puin in de puincontainer.

Kalker sloopwerken kan voor u iedere garage, schuur of ander object slopen en afvoeren. Netjes, veilig en vertrouwd!

kunststof afval afvoeren

Bedrijfsafval afvoeren, terrein opschonen

Bedrijfsafval afvoeren

Bedrijfsafval afvoeren wat in bigbags zit en tevens het gehele terrein bezemschoon opleveren. Zo luidde de opdracht die we afgelopen week meekregen.

Op een bedrijventerrein in Utrecht moesten we bedrijfsafval afvoeren omdat het bedrijf niet meer bestond. En omdat het bedrijfspand weer in de verhuur ging moest dit zo snel mogelijk gebeuren. Zo moesten we ook deze bigbags met kunststof afval afvoeren. Het ging hier om een flink aantal bigbags met bedrijfsafval met een totaal gewicht van zo´n 130.000 kilo.

Ook moesten er een flink aantal pallets worden verwijderd en afgevoerd. Het hele terrein van zo´n 1000 m2 moest geheel bezemschoon worden opgeleverd. Met behulp van een heftruck hebben we de bigbags één voor één in een grote afvalcontainer leeg gegooid. We zijn hier een aantal dagen flink bezig geweest en hebben uiteraard het hele terrein conform de wens van de opdrachtgever leeg en schoon opgeleverd.

 

tussen verdieping slopen rotterdam

Tussenverdieping slopen Rotterdam

Tussenverdieping slopen bedrijfspand

In Rotterdam moesten we een tussenverdieping in zijn geheel demonteren, slopen en het vrijgekomen afval afvoeren.

Foto´s verdieping slopen

schuur slopen

Schuur slopen Nijverdal

Schuur slopen in Nijverdal

Schuur slopen en plaats schoon opleveren in Nijverdal was de opdracht die we deze keer mee kregen.

We hebben hier de schuur geheel gesloopt en het vrijgekomen afval afgevoerd in een dag. Zoals altijd hebben we de plek netjes schoon achter gelaten.

Project foto´s

serre slopen

Serre slopen in Bad Bentheim Duitsland

Serre slopen en afvoeren aval

Een serre slopen die aan de woning was vast gemaakt in Bad Bentheim. Voor ons een klein stukje de grens over dus lekker dicht bij huis deze keer. De serre was gemaakt van hout en was voorzien van plastic golfplaten. Wij hebben deze serre netjes gedemonteerd en weggehaald en het vrijgekomen afval opgeruimd en afgevoerd.

De werkzaamheden

 • Serre slopen achter het huis
 • Vrijgekomen afval afvoeren
 • Plaats netjes schoon opgeleverd

Project foto’s

schuur slopen

Schuur slopen Arnhem

Schuur slopen en tegels verwijderen

Schuur slopen en tegels verwijderen uit de tuin, dat was de opdracht. In Arnhem moesten we een tuin kaal maken. De opdracht was: schuurtje slopen en grindtegels verwijderen. We zijn hier bijna een hele dag bezig geweest en hebben dan ook wel even flink moeten sjouwen met die zware tegels. Gelukkig kon de puincontainer mooi dichtbij staan dus dat scheelde weer een extra stuk lopen.

Het schuurtje was van hout en had een dak van golfplaten. Dat hebben we meegenomen in onze eigen bus en zelf weggebracht naar de afvalverwerker. Waarom niet erbij in de container? Nou om die reden dat een container met alleen puin goedkoper is dan een container met gemengd sloopafval. Het prijsverschil is al gauw € 175,00 op een 10 kuub container. Wij weten wel hoe u geld kunt besparen!

Werkzaamheden

 • Aangebouwd schuurtje slopen
 • Tegels verwijderen
 • Tuin glad maken
 • Afval en puin afvoeren

Project Foto’s

wandtegels verwijderen

Wandtegels verwijderen

In Heemskerk moesten we deze enkele wandtegels verwijderen en het tapijt verwijderen uit een woning. Het tapijt lag in de woonkamer, gang, overloop en de slaapkamers. Gelukkig lag het allemaal los en konden we het in principe in stukken snijden en oprollen.

Wandtegels verwijderen

In de gang, de hal en langs de trap waren wandtegels bevestigd. Het verwijderen van de wandtegels ging op zich prima met behulp van onze elektrische breekhamer. Nadat alles was verwijderd hebben we alles verder opgeruimd, schoon geveegd en kaal opgeleverd.

De werkzaamheden

 • Tapijt verwijderen slaapkamers
 • Tapijt verwijderen woonkamer
 • Wandtegels gang verwijderen
 • Wandtegels langs trap verwijderen
 • Afvoer vrijgekomen afval
 • Netjes en schoon opleveren

Project foto’s