Bouwafval afvoeren

Bouwafval afvoeren, 15m³

Bouwafval afvoeren voor een klant.
Voor een klant waar wij eerder zijn geweest hebben we het bouwafval afgevoerd. Deze klant woont niet dichtbij de openbare weg en daardoor moest er een flinke afstand afgelegd worden naar onze aanhangers. Een flinke klus, maar alles weer netjes achtergelaten, zodat de klant weer verder kon met de verbouwing.

Sloopbedrijf Kalker is van alle markten thuis en is dan ook in te huren voor het afvoeren van afval. Dit is echter niet rendabel voorde klant wanneer het om een kleine hoeveelheid gaat. Het is dus goed om een offerte aan te vragen en te bekijken of het voor u fijn is om het afval door ons te laten opruimen of dat u dit beter zelf kunt aanpakken.
Offerte aanvragen doet u gemakkelijk en snel via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Wellicht een offerte voor het verwijderen van uw badkamer? Kijk ook eens op http://www.badkamerlatenslopen.nl

Tuinmuur verwijderen

Tuinmuur verwijderen

Een tuinmuur verwijderen in Hengelo. Het ging hierbij niet om de volledige muur, maar om een soort pilaar.
We werken ook regelmatig buiten met de sloopwerkzaamheden. Daarbij zijn we wel afhankelijk van het weer. Als het bijvoorbeeld erg hard regent, dan kunnen onze gereedschappen hier niet tegen. In zeldzame gevallen zullen wij de klus dan moeten verplaatsen. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor.
Dit keer hadden we er juist prima weer bij!

Het slopen gebeurd hier met een elektrische hakhamer. Wij zullen ook altijd stroom nodig hebben als we buiten (en binnen) aan het werk gaan.
Is er geen stroom aanwezig? Dan zullen we met een aggregaat moeten werken. Mocht dit bij u het geval zijn, geef dit dan duidelijk aan tijdens het aanvragen van de offerte.

Een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen doet u via ons online offerteformulier: https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Geen tuinmuur, maar plavuizen laten verwijderen? Kijk dan ook eens op: http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl

Rookkanaal verwijderen

Rookkanaal verwijderen in jaren ’30 woning

Rookkanaal verwijderen op een zolder van een jaren ’30 woning te Hengelo.
Het kan soms een hoop ruimte opleveren om een oud rookkanaal te laten verwijderen. Op een zolder in onze thuisstad hebben wij dit rookkanaal verwijderd.

Zoals te zien is gaan we hierbij voorzichtig te werk. We beginnen bovenaan en werken rustig naar beneden.
Het afvoeren van het puin gaat het makkelijkst met emmers. Deze worden vervolgens naar beneden gelopen en leeggegooid in de gereedstaande aanhanger.
Vaak kiezen we ervoor om een aanhanger te gebruiken bij het afvoeren van het afval. We zijn hierdoor een stuk flexibeler en zijn niet afhankelijk van een containerbedrijf die een container moet leveren / ophalen / wisselen.

Benieuwd wat het kost in uw situatie om een rookkanaal te laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier: https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Sloopbedrijf Kalker is natuurlijk ook inzetbaar voor andere sloopwerkzaamheden. Wij verwijderen bijvoorbeeld ook keukens.
Meer weten? Bezoek dan eens onze pagina: www.keukenlatenverwijderen.nl

Een woonark casco strippen

Een woonark casco strippen, oktober 2022

Een woonark casco strippen is iets dat we nog niet eerder hadden gedaan. We hebben natuurlijk wel ervaring met woonhuizen / appartementen, dus dit was voor ons een erg leuke afwisseling.
Het betrof hier een flinke woonark die niet dicht bij de openbare weg lag. Dit betekende dat onze heren een flink eind moesten lopen om het vrijgekomen afval af te voeren.

De sloopwerkzaamheden waren van diverse aard. Zo moesten we zo’n 85 m² gelijmde plavuizen verwijderen en moesten we de keuken verwijderen. Natuurlijk hebben we toen ook de leidingen netjes afgedopt.
Ook hebben we tapijt verwijderd, een haard verwijderd, diverse kasten verwijderd en de lichtstraat in de keuken verwijderd.

Wilt u ook uw woonark laten strippen of toch liever uw woonhuis? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via ons online offerteformulier. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Meer informatie over plavuizen laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker? Kijk dan ook op: http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl
Wij zijn tevens te volgen op diverse social media kanalen, zoals Facebook en Instagram. https://www.facebook.com/Sloopbedrijfkalker
https://www.instagram.com/sloopbedrijf.kalker/

Schoorsteen slopen binnen 1 dag

Schoorsteen slopen binnen 1 dag

Voor een particuliere klant gingen we een schoorsteen slopen van een woning.
Het slopen van de schoorsteen is een precies werkje. We kunnen niet zomaar de schoorsteen omduwen en beneden opruimen.
Voor de veiligheid hebben we tevens en steiger gebruikt, zodat onze jongens goed bij de schoorsteen konden komen.
We beginnen bovenaan en werken rustig naar beneden. Het puinafvoeren doen we zelf, door met onze 11m³ aanhanger het puin af te voeren naar de puinbreker.
We gaan het hele rookkanaal slopen, dus ook binnen zal de openhaard worden verwijderd.

Wilt u nou weten wat het zou kosten om uw schoorsteen te slopen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Terras verwijderen op een campingplaats

Op een camping in Ermelo hebben we een terras van ruim 100m² verwijderen voor de klant. Het was een flinke klus, maar gelukkig hadden we er goed weer bij.
Helaas konden we geen containers gebruiken om de tegels af te voeren, dus hebben we gebruik gemaakt van onze extra grote aanhangers. We konden daarmee pendelen tussen de camping en de dichtstbijzijnde puinbreker.

100 m² parket, behang en keuken verwijderen

Vandaag reisden we af naar Arnhem om in een woning diverse sloopwerkzaamheden uit te voeren.
De keuken, het behang en de parketvloer moesten verwijderd worden.
In dit geval is het handig om te beginnen met het verwijderen van de keuken, zo is er meer ruimte voor het verwijderen van de parketvloer.
Indien mogelijk begint een andere medewerker vast op een andere locatie met andere werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van behang.

Keuken in schuur monteren

Dat onze jongens meer kunnen dan slopen, dat moge duidelijk zijn. Met gouden handjes en jaren aan kennis en ervaring, weten zij een heleboel over bouwen en verbouwen. Sommige klanten maken hier gebruik van door ze gewoon eens te vragen of ze wellicht de gedemonteerde keuken weer willen monteren in de schuur.
Door de rustige periode in de vakantie was dit gelukkig mogelijk.

balkon slopen

Balkon slopen Eefde

Balkon slopen en afval afvoeren.

In Eefde hebben we dit balkon netjes en zorgvuldig gesloopt en verwijderd. Ook hebben we het afval afgevoerd en alles weer netjes achter gelaten.

balkon slopen

duivenhok slopen

Duivenhok slopen Deventer

Duivenhok slopen

In Deventer moesten we een duivenhok slopen en het afval afvoeren. Dit duivenhok bestond uit een klein deel en een groot deel welke bovenop het dak van een schuur stond. De werkzaamheden hebben wij in 1 dag afgerond en alles netjes en bezemschoon achter gelaten.

Alle sloopwerk

Sloopbedrijf Kalker kan je goed van dienst zijn bij al het voorkomend sloopwerk. Bijvoorbeeld een verblijf van duiven slopen of een ander dierenverblijf. Of misschien zelfs wel een schuur, garage of aanbouw. Maar we doen nog veel meer sloopwerk. Eigenlijk zo´n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Een badkamer slopen, behang verwijderen of een betonvloer slopen bijvoorbeeld. Maar ook een keuken verwijderen en vloertegels verwijderen zijn enkele werkzaamheden. Voor al je sloopwerk groot of klein moet je toch echt nog steeds bij Kalker zijn!