Schoorsteen slopen

Schoorsteen slopen van jaren ’30 woning

Schoorsteen slopen bij een jaren ’30 woning in Hengelo.
Een schoorsteen slopen doe je niet zomaar even. Daar komt wel een planning bij kijken. Veiligheid staat immers voorop en dat moet ook allemaal maar passen.

Gelukkig hadden we bij deze klus ruimte voor een steiger en kon onze collega Joël gezekerd het dak op.
Op de foto’s is te zien dat de voorbereiding wat tijd kost. De steiger moet gebouwd en er wordt met maatwerk een werkplek gemaakt.

De schoorsteen zelf laat zich makkelijk slopen. Deze klant had nog dakpannen over en daarom was het mogelijk om ook het dak hierbij te dichten. Dit zijn werkzaamheden die wij niet standaard uitvoeren en slechts in sommige gevallen kan.
Het liefst laten we het dakdekken aan de dakdekker over. Wel maken we het dak tijdelijk dicht, zodat de regen niet naar binnen kan tot de dakdekker kan komen om het netjes af te ronden.

Weten wat het kost om een schoorsteen te laten slopen door Sloopbedrijf Kalker? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Klik HIER

Steiger huren deden wij bij Lemerij Verhuur B.V.

Rookkanaal verwijderen

Rookkanaal verwijderen in jaren ’30 woning

Rookkanaal verwijderen op een zolder van een jaren ’30 woning te Hengelo.
Het kan soms een hoop ruimte opleveren om een oud rookkanaal te laten verwijderen. Op een zolder in onze thuisstad hebben wij dit rookkanaal verwijderd.

Zoals te zien is gaan we hierbij voorzichtig te werk. We beginnen bovenaan en werken rustig naar beneden.
Het afvoeren van het puin gaat het makkelijkst met emmers. Deze worden vervolgens naar beneden gelopen en leeggegooid in de gereedstaande aanhanger.
Vaak kiezen we ervoor om een aanhanger te gebruiken bij het afvoeren van het afval. We zijn hierdoor een stuk flexibeler en zijn niet afhankelijk van een containerbedrijf die een container moet leveren / ophalen / wisselen.

Benieuwd wat het kost in uw situatie om een rookkanaal te laten verwijderen door Sloopbedrijf Kalker? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier: https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Sloopbedrijf Kalker is natuurlijk ook inzetbaar voor andere sloopwerkzaamheden. Wij verwijderen bijvoorbeeld ook keukens.
Meer weten? Bezoek dan eens onze pagina: www.keukenlatenverwijderen.nl

Schoorsteen slopen binnen 1 dag

Schoorsteen slopen binnen 1 dag

Voor een particuliere klant gingen we een schoorsteen slopen van een woning.
Het slopen van de schoorsteen is een precies werkje. We kunnen niet zomaar de schoorsteen omduwen en beneden opruimen.
Voor de veiligheid hebben we tevens en steiger gebruikt, zodat onze jongens goed bij de schoorsteen konden komen.
We beginnen bovenaan en werken rustig naar beneden. Het puinafvoeren doen we zelf, door met onze 11m³ aanhanger het puin af te voeren naar de puinbreker.
We gaan het hele rookkanaal slopen, dus ook binnen zal de openhaard worden verwijderd.

Wilt u nou weten wat het zou kosten om uw schoorsteen te slopen? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan via onze website. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen