Overkapping slopen

Overkapping slopen

Overkapping slopen en Jacuzzi verwijderen voor een klant in Bavel.
Voor een particuliere klant ging we aan het werk in de buitenlucht. Regelmatig krijgen we de vraag of we overkapping of schuurtjes kunnen verwijderen. Voor Sloopbedrijf Kalker is dat natuurlijk geen probleem. Dit keer moest er ook een defecte Jacuzzi worden afgevoerd. Het tillen van zo’n apparaat is geen doen, dus de Jacuzzi heeft de tuin in stukken verlaten en is door ons afgevoerd.

Te zien is dat de heren planmatig te werk gaan. De overkapping is namelijk verbonden tussen een tuinmuur en een schuurtje. De muur en het schuurtje moesten behouden blijven, dus is voorzichtigheid geboden.
De overkapping is gedemonteerd en in onderdelen afgevoerd, daarna kon de recipozaag in de Jacuzzi.

Gaat u dit jaar aan de slag met de tuin en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het verwijderen van een schutting/schuur/overkapping of iets dergelijks? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Geen overkapping slopen? Toch sloopwerk in huis laten uitvoeren door Sloopbedrijf Kalker? Kijk ook eens op: http://www.keukenlatenverwijderen.nl

Tuinmuur verwijderen

Tuinmuur verwijderen

Een tuinmuur verwijderen in Hengelo. Het ging hierbij niet om de volledige muur, maar om een soort pilaar.
We werken ook regelmatig buiten met de sloopwerkzaamheden. Daarbij zijn we wel afhankelijk van het weer. Als het bijvoorbeeld erg hard regent, dan kunnen onze gereedschappen hier niet tegen. In zeldzame gevallen zullen wij de klus dan moeten verplaatsen. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor.
Dit keer hadden we er juist prima weer bij!

Het slopen gebeurd hier met een elektrische hakhamer. Wij zullen ook altijd stroom nodig hebben als we buiten (en binnen) aan het werk gaan.
Is er geen stroom aanwezig? Dan zullen we met een aggregaat moeten werken. Mocht dit bij u het geval zijn, geef dit dan duidelijk aan tijdens het aanvragen van de offerte.

Een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen doet u via ons online offerteformulier: https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Geen tuinmuur, maar plavuizen laten verwijderen? Kijk dan ook eens op: http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl