kantoorpand casco strippen

Kantoorpand strippen Utrecht

Kantoorpand strippen

Kantoorpand strippen tot casco, afvoer van het vrijgekomen afval en alles in en rondom het pand bezemschoon opleveren. Dit was de opdracht die wij vanmorgen meekregen. Met een bus vol gereedschap en overig materiaal gingen we op pand. Onderweg nog een aantal medewerkers in laten stappen tot het hele sloopteam compleet was.

Kantoorpand strippen Utrecht

In hartje centrum van Utrecht (Hekelsteeg) moesten we dit kantoorpand van 3 verdiepingen geheel van beneden tot aan de zolder casco strippen en bezemschoon opleveren. Dit kantoorpand zal worden omgebouwd tot woonruimte. Het afvoeren van het afval hebben we via de smalle steeg met onze bus en aanhanger moeten doen wegens gebrek aan ruimte voor een container.

Foto´s kantoorpand strippen

kantoor strippen utrecht

Kantoor strippen Utrecht

Kantoor strippen Utrecht en afval afvoeren

Kantoor strippen Utrecht en vrijgekomen afval afvoeren. De opdracht van vandaag was dus in Utrecht, daar moesten we zijn om een kantoorpand deels te strippen. Het totale oppervlak van het te strippen kantoor was 375 vierkante meter. We moesten hier weer allerlei sloopwerk uitvoeren.

Zo moesten we in dit pand de gehele zolder casco strippen en ook moesten we het tapijt verwijderen door het gehele pand. Tevens moesten we hier een keuken verwijderen en de aanwezige toilet ruimtes strippen tot op het casco.

Foto´s kantoor strippen Utrecht