muur slopen

Muur slopen in Ridderkerk

Muur slopen in Ridderkerk

Kalkzandsteen muur slopen en afval afvoeren in Ridderkerk. Dit was onze opdracht die we meekregen van Florek Vastgoedonderhoud. Omdat er in het pand mensen aan het werk waren moesten wij onze werkzaamheden zonder overlast en stof uitvoeren. Daarom hebben we een wand van plastic opgehangen om zoveel mogelijk stofoverlast te voorkomen.

De kalkzandsteen muur hebben we verder dan ook zonder al te veel moeite en noemenswaardigheden in een dag verwijderd.

Het vrijgekomen puin hebben we afgevoerd middels een door ons geplaatste container. Daarna hebben we de ruimtes netjes en schoon opgeleverd. Dit tot grote tevredenheid van onze opdrachtgever en de mensen die daar aan het werk waren.

Een muur of een wand laten verwijderen laat je het beste over aan een bedrijf met ervaring. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw muur op een professionele wijze wordt verwijderd. Sloopbedrijf Kalker verwijderd iedere muur in je woning of zoals hier in een bedrijfspand. Draagmuur verwijderen, lange wand verwijderen, ytong blokken, gipsblok of andere wand. Slopen zonder al te veel overlast en alles netjes schoon achterlaten. Dit is de manier waarop wij werken en hoe wij uw ruimtes na die tijd weer achter laten, zoals het hoort!

wand slopen

Wand slopen Barendrecht

Wand slopen en afval afvoeren

Lange hoge wand slopen in bedrijfshal Barendrecht en afval afvoeren, zo luidde de opdracht voor vandaag.

In een bedrijfshal moesten we deze wand slopen en het vrijgekomen afval afvoeren. De wand bestond uit hout en gipsplaat en ertussen zat isolatie materiaal. Ook de deuren en het kozijn moesten we verwijderen. Een muur laten slopen of een wand laten verwijderen? Vraag een offerte aan!

Project foto´s

bedrijfspand strippen

Bedrijfshal ontruimen en strippen

Ontruimen en strippen bedrijfshal

Ontruimen en strippen bedrijfspand in Weesp. Dat was de opdracht deze keer. Het betrof een voormalige bedrijfshal waar allemaal oude achtergebleven spullen lagen en stonden.
Er stond een oude kapotte heftruck, er lagen 2 boten, allemaal papier rommel, etc.

Ook moest er een wand worden gesloopt van gipsblokken.

Zoals altijd hebben we ook hier alles netjes opgeruimd en het vrijgekomen afval afgevoerd middels containers en onze eigen bus en vrachtwagen.

De werkzaamheden

 • Bedrijfshal ontruimen
 • Slopen wanden
 • Verwijderen installaties
 • Afvoer vrijgekomen afval
 • Bezemschoon opleveren

Project foto’s

Wat is een bedrijfspandpand strippen?

Een bedrijfspand strippen houdt in dat we alles weghalen wat er niet in stond toen u het huurde. Vaak moet dit omdat dit in uw huurcontract staat. Wij zijn gespecialiseerd in het casco strippen van allerlei zakelijk onroerend goed zoals bedrijfspanden, kantoorruimtes en gebouwen, winkels en winkelcentra, scholen, instellingen, fabrieken, etc.
Wij ontruimen snel, professioneel en altijd goedkoper!

verbouwing bowling centrum

Stalen spanten verwijderen

Stalen spanten verwijderen 7 meter hoogte

Stalen spanten verwijderen, muur slopen en alles afvoeren en bezemschoon opleveren. dat was deze keer de opdracht.

In een bowling centrum in Utrecht moesten we deze keer op 7 meter hoogte alle stalen spanten demonteren en verwijderen plus enkele staalconstructies waar de airco in had gestaan. Ook moesten we hier een compleet trappenhuis met stalen trappen demonteren en afvoeren. Al dit ijzer hebben we netjes afgevoerd en de ruimtes schoon achter gelaten.

In Oktober gaan we hier verder met de tweede fase waarbij de gehele bowlingbaan zelf wordt gestript.

De werkzaamheden

 • Spanten demonteren en verwijderen
 • Staalconstructies verwijderen
 • Stalen trap verwijderen
 • Trappenhuis verwijderen
 • Stenen muur slopen
 • Puin afvoeren
 • Afval afvoeren
 • Bezemschoon opleveren

Project foto’s