betonvloer slopen

Betonvloer slopen Veldhoven

Betonvloer slopen

In Veldhoven moesten we een betonvloer slopen en het vrijgekomen afval afvoeren. De betonvloer had een totaaloppervlak van 100 m2 en bestond uit een afwerklaag van 4 cm dik, de betonvloer zelf van 8 cm dik, daaronder weer piepschuim van 4 cm en een laag plastic.

Blauw betonvloer slopen

De betonvloer liet zich echter niet makkelijk verwijderen en was dan ook keihard. Ook waren er grote stukken van de vloer dat uit blauw beton bestond en dus nog veel harder was. Al met al zijn we hier 2 dagen aan het werk geweest met een heel team.

Uiteraard is al het puin dat is vrijgekomen tijdens de sloop van deze betonvloer middels containers afgevoerd.

Foto´s betonvloer slopen

plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen Schuinesloot

Plavuizen verwijderen vloerverwarming

Plavuizen verwijderen inclusief vloerverwarming verwijderen en afval afvoeren. Onze opdracht op een briefje vanochtend. In Schuinesloot moesten we deze keer 72 m2 plavuizen verwijderen en tevens de vloerverwarming verwijderen. De beton vloer was op de meeste plekken 2x zo dik als in instantie doorgegeven en er lag tot overmaat van ramp ook nog een rubber laag tussen de plavuizen en betonvloer  met onder de betonvloer weer een laag tempex.

Al met al zijn wij hier 2 dagen hard aan het werk geweest en hebben de vloer er helemaal naar wens uit gekregen en de ruimtes weer netjes bezemschoon achter gelaten.

Project foto´s

betonvloer slopen buiten

Betonvloer slopen buiten Nijmegen

Betonvloer slopen buiten

Betonvloer slopen buiten, gewapend, 12 m2 in Nijmegen. Dit was de opdracht die we meekregen afgelopen Woensdag.

De te slopen betonvloer was gewapend en zo´n 12 vierkante meter. Op zich een klein stukje en de vloer was 15 tot 20 cm dik. Eenmaal begonnen met het hakken van het beton kwamen we tot de ontdekking dat het beton wel heel erg hard was. Het beton was dan ook helemaal zwart en vol kiezels.

We hebben hier 2 dagen werk aan gehad terwijl dit normaal gesproken in een dag klaar had kunnen zijn. Maar goed, zo ziet u maar weer eens dat het niet altijd van een leien dakje gaat en soms voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk hebben we de hele vloer gesloopt en alle stukken beton en kiezels via een container afgevoerd.

Foto´s betonvloer slopen