In Arnhem moesten we een aantal woningen strippen. Nou eigenlijk ook weer niet helemaal waar want onze hulp werd ingeroepen door een aannemer die deze grote klus op zich had genomen. vanwege tijdsdruk hebben ze ons ingeschakeld bij het assisteren van de sloopwerkzaamheden die nog gedaan moesten worden.

De werkzaamheden waren per woning weer anders, omdat dar voordat wij kwamen ook al aan was gewerkt. Zo moesten we in de ene woning bijvoorbeeld alleen de keuken en de wandtegels verwijderen, in de andere woning was de keuken er al uit en moesten alleen de wandtegels nog verwijderd worden. Hetzelfde gold voor alle werkzaamheden die we daar gedaan hebben.

Aantal woningen strippen en betonplaten slopen

Het ergste lag buiten in elke tuin van deze woningen te wachten. Dikke keiharde betonplaten waar wel een flatgebouw op kan staan maar ze waren van het schuurtje wat daar eerder stond. Dik, keihard en gewapend betonnen plaat met een nog dikkere betonnen gewapende fundering. Met onze zwaarste breekhamers en heel veel inspanning hebben wij na een flink aantal dagen te hebben door gehakt alle 6 de betonvloeren gesloopt.

De werkzaamheden

  • Keukens verwijderen
  • Badkamers slopen
  • Schoorsteen slopen
  • Wandtegels verwijderen
  • Marmoleum verwijderen
  • Granietvloer badkamers slopen
  • Beton platen slopen tuin
  • Trappen naar boven slopen

Project foto´s

Wat kost een woning strippen?

Wat de prijs is voor een woning strippen kunnen wij hier natuurlijk niet zeggen. dit omdat in de eerste plaats niet iedere woning het zelfde is wat betreft grootte en daarnaast verschilt het ook nogal wat de werkzaamheden allemaal zullen zijn. Iedereen heeft zijn eigen wensen niet waar?
wanneer u via onze website een vrijblijvende offerte voor het strippen van uw woning en u geeft ons zo veel mogelijk informatie, voeg er wat extra foto´s aan toe en wij gaan een geheel vrijblijvende offerte voor u opmaken. Onze offertes zijn overzichtelijk en meteen duidelijk. bovendien zijn zij altijd voorzien van een vaste lage all in prijs. Manuren, materiaalkosten, reiskosten, transport en stort kosten voor het vrijgekomen afval, alles is inbegrepen.