Casco strippen kartbaan

Casco strippen voormalige kartbaan. In Enschede moesten we deze keer een complete kartbaan casco strippen. We zijn hiereen flink aantal dagen mee bezig geweest en hebben alles eruit gesloopt en verwijderd wat er weer uit moest. Boven de kartbaan zaten nog twee restaurants die we ook helemaal casco hebben gestript. Ook hier hebben we al het vrijgekomen afval middels containers en onze eigen aanhanger afgevoerd.

In totaal zijn we hier een flink aantal dagen aan het werk geweest. Zoals je op de fotos kan zien stonden er dan ook heel veel spullen. Ook waren er allerlei dingen ingebouwd, aangebouwd en geinstalleerd en dat moest er dus allemaal uit. Uiteindelijk is er één grote, lege ruimte tevoorschijn gekomen.

Terwijl wij hier aan het werk waren is er op een avond / nacht ook nog ingebroken. Tijdens de inbraak zijn er heel veel spullen gestolen van de eigenaar van het pand en ook van ons waaronder steiger onderdelen.

Fotos sloopwerk casco strippen

Specialist in casco strippen

Sloopbedrijf Kalker heeft zich de laatste jaren gespecialisseerd in het ontmantelen, casco strippen en in oude staat terug brengen van winkels, kantoren en bedrijfspanden. Snel en efficiënt, flexibel en kunnen bijvoorbeeld ook buiten de reguliere werktijden en in de vakanties ingezet worden. En als laatste: Kalker hanteert nog aantrekkelijke prijzen! Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het casco strippen van je bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte en maak kennis met onze vaste, lage, all-in tarieven! Wij zijn werkzaam door het hele land!

Meer sloopwerk

Daarnaast kunnen wij je ook van dienst zijn bij andere werkzaamheden in je kantoor, winkel of bedrijfspand. Denk dan bijvoorbeeld aan tapijt verwijderen, vloertegels verwijderen, systeemplafond verwijderen, systeemwanden verwijderen, etc. Voor alle werkzaamheden die ook maar enigzins met sloop, afbraak, demontage of verwijderen te maken hebben moet je dus gewoon bij Kalker zijn! Van een stuk tapijt verwijderen tot het geheel strippen van een groot kantoorgebouw, wij draaien onze hand er niet meer voor om.