Slopen kantoor Deventer

Slopen kantoor en afvoeren afval in bedrijfsruimte. Hier in Deventer hebben we in een bedrijfspand dit inpandige kantoor met sanitaire ruimte moeten verwijderen en afvoeren. We zijn hier in totaal een hele dag bezig geweest met 3 man en hebben alles netjes gedemonteerd en afgevoerd en de ruimtes schoon opgeleverd.

Kalker is gespecialiseerd in het casco strippen, in oude staat terug brengen en leeg opleveren van kantoren en bedrijfsruimtes. Maar ook worden we regelmatig ingeschakeld voor het strippen van winkels, woningen, instellingen, hotels, etc.

Kosten bedrijfspand strippen

Heb je ook een bedrijfspand dat nog ontruimd moet worden vordat je deze kunt opleveren aan de verhuurder? Moeten er misschien nog een aantal zaken gesloopt of verwijderd worden? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier. Geef de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk aan, voeg een of meerdere fotos toe en verstuur je aanvraag.

Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring in het strippen van bedrijfspanden, winkels en kantoren. Dit doen wij door het hele land. Kleine kantoorruimte of compleet kantoorgebouw. Winkelruimte of compleet winkelcentrum.