betonvloer slopen

Betonvloer slopen Veldhoven

Betonvloer slopen

In Veldhoven moesten we een betonvloer slopen en het vrijgekomen afval afvoeren. De betonvloer had een totaaloppervlak van 100 m2 en bestond uit een afwerklaag van 4 cm dik, de betonvloer zelf van 8 cm dik, daaronder weer piepschuim van 4 cm en een laag plastic.

Blauw betonvloer slopen

De betonvloer liet zich echter niet makkelijk verwijderen en was dan ook keihard. Ook waren er grote stukken van de vloer dat uit blauw beton bestond en dus nog veel harder was. Al met al zijn we hier 2 dagen aan het werk geweest met een heel team.

Uiteraard is al het puin dat is vrijgekomen tijdens de sloop van deze betonvloer middels containers afgevoerd.

Foto´s betonvloer slopen

betonvloer slopen buiten

Betonvloer slopen buiten Nijmegen

Betonvloer slopen buiten

Betonvloer slopen buiten, gewapend, 12 m2 in Nijmegen. Dit was de opdracht die we meekregen afgelopen Woensdag.

De te slopen betonvloer was gewapend en zo´n 12 vierkante meter. Op zich een klein stukje en de vloer was 15 tot 20 cm dik. Eenmaal begonnen met het hakken van het beton kwamen we tot de ontdekking dat het beton wel heel erg hard was. Het beton was dan ook helemaal zwart en vol kiezels.

We hebben hier 2 dagen werk aan gehad terwijl dit normaal gesproken in een dag klaar had kunnen zijn. Maar goed, zo ziet u maar weer eens dat het niet altijd van een leien dakje gaat en soms voor verrassingen komt te staan. Uiteindelijk hebben we de hele vloer gesloopt en alle stukken beton en kiezels via een container afgevoerd.

Foto´s betonvloer slopen

 

aantal woningen strippen

Aantal woningen strippen Arnhem

In Arnhem moesten we een aantal woningen strippen. Nou eigenlijk ook weer niet helemaal waar want onze hulp werd ingeroepen door een aannemer die deze grote klus op zich had genomen. vanwege tijdsdruk hebben ze ons ingeschakeld bij het assisteren van de sloopwerkzaamheden die nog gedaan moesten worden.

De werkzaamheden waren per woning weer anders, omdat dar voordat wij kwamen ook al aan was gewerkt. Zo moesten we in de ene woning bijvoorbeeld alleen de keuken en de wandtegels verwijderen, in de andere woning was de keuken er al uit en moesten alleen de wandtegels nog verwijderd worden. Hetzelfde gold voor alle werkzaamheden die we daar gedaan hebben.

Aantal woningen strippen en betonplaten slopen

Het ergste lag buiten in elke tuin van deze woningen te wachten. Dikke keiharde betonplaten waar wel een flatgebouw op kan staan maar ze waren van het schuurtje wat daar eerder stond. Dik, keihard en gewapend betonnen plaat met een nog dikkere betonnen gewapende fundering. Met onze zwaarste breekhamers en heel veel inspanning hebben wij na een flink aantal dagen te hebben door gehakt alle 6 de betonvloeren gesloopt.

De werkzaamheden

  • Keukens verwijderen
  • Badkamers slopen
  • Schoorsteen slopen
  • Wandtegels verwijderen
  • Marmoleum verwijderen
  • Granietvloer badkamers slopen
  • Beton platen slopen tuin
  • Trappen naar boven slopen

Project foto´s

Wat kost een woning strippen?

Wat de prijs is voor een woning strippen kunnen wij hier natuurlijk niet zeggen. dit omdat in de eerste plaats niet iedere woning het zelfde is wat betreft grootte en daarnaast verschilt het ook nogal wat de werkzaamheden allemaal zullen zijn. Iedereen heeft zijn eigen wensen niet waar?
wanneer u via onze website een vrijblijvende offerte voor het strippen van uw woning en u geeft ons zo veel mogelijk informatie, voeg er wat extra foto´s aan toe en wij gaan een geheel vrijblijvende offerte voor u opmaken. Onze offertes zijn overzichtelijk en meteen duidelijk. bovendien zijn zij altijd voorzien van een vaste lage all in prijs. Manuren, materiaalkosten, reiskosten, transport en stort kosten voor het vrijgekomen afval, alles is inbegrepen.