slopen kantine verwijderen

Slopen inpandig kantoor Deventer

Slopen kantoor Deventer

Slopen kantoor en afvoeren afval in bedrijfsruimte. Hier in Deventer hebben we in een bedrijfspand dit inpandige kantoor met sanitaire ruimte moeten verwijderen en afvoeren. We zijn hier in totaal een hele dag bezig geweest met 3 man en hebben alles netjes gedemonteerd en afgevoerd en de ruimtes schoon opgeleverd.

Kalker is gespecialiseerd in het casco strippen, in oude staat terug brengen en leeg opleveren van kantoren en bedrijfsruimtes. Maar ook worden we regelmatig ingeschakeld voor het strippen van winkels, woningen, instellingen, hotels, etc.

Kosten bedrijfspand strippen

Heb je ook een bedrijfspand dat nog ontruimd moet worden vordat je deze kunt opleveren aan de verhuurder? Moeten er misschien nog een aantal zaken gesloopt of verwijderd worden? Vraag dan gewoon eens een vrijblijvende offerte aan via ons offerte formulier. Geef de werkzaamheden zo duidelijk mogelijk aan, voeg een of meerdere fotos toe en verstuur je aanvraag.

Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring in het strippen van bedrijfspanden, winkels en kantoren. Dit doen wij door het hele land. Kleine kantoorruimte of compleet kantoorgebouw. Winkelruimte of compleet winkelcentrum.

strippen winkel retailsloop

Strippen winkel The Sting Enschede

Strippen winkel ruimte

Strippen winkel en leeg opleveren. In Enschede moesten we deze keer assisteren bij het strippen van een winkelruimte van ca 500 m2. Een sloopbedrijf uit Oisterwijk had onze hulp ingeschakeld in de vorm van 4 slopers met eigen gereedschap.

Wij zijn hier zo´n anderhalve dag aan het werk geweest en hebben diverse demontage en sloopwerkzaamheden verricht.

winkelruimte casco strippen

Winkelruimte casco strippen Roermond

Winkelruimte casco strippen

Winkelruimte casco strippen, dak schoonmaken en verhuurklaar opleveren. De opdracht die we deze keer meekregen.

In Roermond moesten we deze winkelruimte geheel casco strippen en leeg en schoon opleveren. Dit winkelpand in het centrum van Roermond en met een totaal oppervlak van zo´n 115 m2 hebben wij in enkele dagen geheel casco gestript. Sloopbedrijf Kalker is dé specialist als het aankomt op casco strippen, klaar voor verhuur opleveren en in oude staat terug brengen van kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Wij zijn werkzaam door het hele land!

Strippen winkel, kantoor of bedrijfspand

Wij weten als geen ander dat tijd geld is en daarom zulen we zo snel en efficiënt mogelijk uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte helemaal strippen en volledig naar de eisen van de verhuurder opleveren. Verwijderen, demonteren, slopen en afvoeren, dat is wat we doen! Vraag een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze vaste, lage all-in tarieven voor casco strippen!

stacaravan slopen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen

Stacaravan slopen Rijssen en de plaats helemaal leeg en schoon opleveren. Dat was onze opdracht deze Maandagochtend. De stacaravan slopen, van hout, ca 800×300 cm was wat afmetingen betreft nog een keer te doen. Ook moesten we behalve de caravan ook de aanbouw plus het schuurtje slopen en alles verwijderen.

We zijn hier 2 volle dagen mee bezig geweest en hebben de plaats weer helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Foto´s stacaravan slopen Rijssen

caravan slopen belgie

Caravan slopen Belgie

Caravan slopen Belgie en aanbouw verwijderen

Caravan slopen Belgie inclusief aanbouw verwijderen, terras en tegels verwijderen. Zo luidde de opdracht die wij meekregen afgelopen week. De caravan stond op een camping in Belgie en moest geheel verwijderd worden en de plaats schoon opgeleverd worden. We hebben hier zo´n 2 dagen werk aan gehad en de plaats helemaal leeg en schoon opgeleverd.

Wij zijn een caravan sloopbedrijf dat werkt in heel Nederland en Belgie.

Project fotos

winkelpand strippen

Winkelpand strippen Amsterdam

Voormalig winkelpand strippen tot casco

Winkelpand strippen en geheel schoon en casco opleveren. Zo luidde onze opdracht deze keer.

In Amsterdam moesten we een winkelpand strippen en al het vrijgekomen afval afvoeren. We hebben hier diverse werkzaamheden verricht waaronder:

  • plafond verwijderen
  • voorzetwanden verwijderen
  • vloeren verwijderen
  • afdoppen leidingen
  • afvoer vrijgekomen afval

Project foto´s