Vloer egaliseren

Binnen ons team hebben wij ook iemand die vloeren weer spiegelglad krijgt met egaline.
Deze klus kwam als spoedje tussendoor. Gelukkig bood de vakantie ruimte in de planning om de klus uit te voeren.

Voordat er geëgaliseerd kan worden, moet de vloer stofvrij zijn en worden kieren en gaten dichtgesmeerd.

Plavuizen verwijderen en egaliseren

In Dronten mochten we deze plavuizenvloer verwijderen. De tegels lieten zich niet makkelijk verwijderen, maar het is onze jongens gelukt.
Om de vloer weer klaar te maken voor een nieuwe afwerkvloer, kunnen wij de vloer ook egaliseren. Dit betekend dat wij een du laagje aanbrengen waardoor de vloer weer glad word.
Dit egaliseren moet met precisie worden gedaan. De vloer moet eerst goed schoongemaakt worden. De vloer wordt goed gezogen, om zoveel mogelijk stof te verwijderen. Ook worden kieren goed dicht gekit. Dit moet omdat anders de egaline wegloopt de grond in en dat is zonde van de dure egaline.
Als de vloer goed schoon is, wordt deze in de primer gezet. Is de primer droog, dan kan de egaline worden gegoten.
Resultaat: een spiegelgladde vloer.

Let op: heeft u een anhydriet dekvloer? Dan moet er een speciale egaline en primer worden gebruikt. De egaline is duurder en de primer moet 24 uur drogen.

stacaravan slopen camping de jutberg

Stacaravan slopen camping de Jutberg

Stacaravan slopen camping. Op camping de Jutberg in Laag Soeren moesten we deze stacaravan slopen en afvoeren. Inclusief verwijderen en afvoeren van terras en overige tegels.

We zijn hier een volle dag mee bezig geweest en hebben alles netjes leeg en schoon opgeleverd. Vraag een offerte aan als u uw caravan ook wilt laten slopen en afvoeren.

Project foto´s

duivenhok slopen

Duivenhok slopen Deventer

Duivenhok slopen

In Deventer moesten we een duivenhok slopen en het afval afvoeren. Dit duivenhok bestond uit een klein deel en een groot deel welke bovenop het dak van een schuur stond. De werkzaamheden hebben wij in 1 dag afgerond en alles netjes en bezemschoon achter gelaten.

Alle sloopwerk

Sloopbedrijf Kalker kan je goed van dienst zijn bij al het voorkomend sloopwerk. Bijvoorbeeld een verblijf van duiven slopen of een ander dierenverblijf. Of misschien zelfs wel een schuur, garage of aanbouw. Maar we doen nog veel meer sloopwerk. Eigenlijk zo´n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Een badkamer slopen, behang verwijderen of een betonvloer slopen bijvoorbeeld. Maar ook een keuken verwijderen en vloertegels verwijderen zijn enkele werkzaamheden. Voor al je sloopwerk groot of klein moet je toch echt nog steeds bij Kalker zijn!

strippen winkelruimte

Strippen winkelruimte Apeldoorn

Strippen winkelruimte

Strippen winkelruimte op een winkelcentrum. In Apeldoorn moesten we deze voormalige bloemenwinkel strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Deze werkzaamheden zijn in één volle dag uitgevoerd.

Demonteren / verwijderen:
tegelvloer, enkele laag
– systeemplafond, inclusief ophangsysteem
– koelcel
– keuken
– airco installatie
– warmte muur

Strippen winkel snel en netjes

Sloopbedrijf Kalker kan ook uw winkelruimte strippen wanneer u gaat verhuizen of als de winkel gaat sluiten. Wij voeren alle sloop-, afbraak-, demontage- en ontruimings werkzaamheden uit. Denk ook aan afappen, demonteren en afvoeren van installaties. Maar ook het afvoeren van bedrijfsafval. Een offerte aanvragen voor het strippen van een winkelruimte is gratis en geheel vrijblijvend. Net als afspraken ter bezichtiging van de werkzaamheden.

Slopen vuurwerkopslag

Vuurwerkopslag slopen

Vuurwerkopslag slopen en al het achter gebleven inventaris opruimen en afvoeren. Dit was de opdracht die we meekregen.

De vuurwerkopslag stond in Utrecht en we hebben hier diverse muren en vloeren moeten slopen. Eerst hebben we ook alle achter gebleven spullen opgeruimd en afgevoerd. Hier zaten een flink aantal deuren, kozijnen en overig inventaris bij.

bison bowling utrecht

Bowlingcentrum casco strippen

Bowlingbaan slopen

In Utrecht moesten we deze keer een aparte maar leuke klus doen. We moesten namelijk de bowlingbaan van bowlingcentrum Bison casco strippen. We hebben hier verschillende sloopwerken moeten uitvoeren waaronder het verwijderen van de hele inrichting en het slopen van de banen. Daarnaast moesten er wanden worden verwijderd en ook de plafonds moesten er uit.

Foto´s bowlingbaan slopen

woning strippen

Woning strippen Krimpen a/d IJssel

Woning strippen sloopwerk

Woning strippen en afval afvoeren stond er op ons briefje te lezen vanochtend. Nadat we het adres hadden ingetypt in onze navigatie konden we op pad met onze bus.

In Krimpen aan den IJssel moesten we een woning zo goed als casco strippen. We hebben hier dan ook divers sloopwerk uitgevoerd waaronder onderstaande lijst.

  • Slopen en afvoeren van de keuken incl apparatuur
  • Slopen en afvoeren van de vloer beneden (58m2)
  • Verwijderen van de vloerverwarming die onder de vloer beneden zit
  • Slopen en afvoeren van het toilet boven + beneden inclusief de vloer- en wandtegels en fonteintje
  • Slopen en afvoeren van de badkamer
  • Verwijderen van vloerbedekking op de tweede verdieping
  • Verwijderen van de trap + ombouw naar de kamer
  • Verwijderen van alle binnendeuren
  • Afvoer vrijgekomen afval

Fotos woning strippen