Professioneel keuken slopen

Wilt u graag een nieuwe keuken of specifiek een oude keuken verwijderen? Dan helpen de professionele vakmensen van Sloopbedrijf Kalker u graag. Met onze methodiek slopen we de keuken zorgvuldig een nieuwe keuken eenvoudig geplaatst kan worden.

Moet de keuken in een bedrijfspand, appartement of huis casco opgeleverd worden? Dan verzorgen wij iedere stap van het proces. De pilaren van onze service zijn dan ook:

 • Efficiënte werkwijze.
 • Zorgvuldig keuken slopen en afvoeren van puin.
 • Duidelijke communicatie van begin tot einde.

 

Benieuwd naar onze services of wat wij specifiek voor u en uw keuken kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Als sloopbedrijf Overijssel de expert van de regio

Bij Sloopbedrijf Kalker hebben we een passie voor onze ambacht. Wij zijn dan ook actief op verschillende plekken in Nederland vanuit ons kantoor in Hengelo. Zo werken wij als:

 

 • Sloopbedrijf Hengelo
 • Sloopbedrijf Enschede
 • Sloopbedrijf Almelo
 • En natuurlijk iedere andere locatie in Overijssel.

 

Wij zijn niet alleen in Overijssel actief, ook als sloopbedrijf Gelderland gaan wij dagelijks aan de slag. Denk hierbij aan:

 

 • Sloopbedrijf Eibergen
 • Sloopbedrijf Zutphen
 • En andere nabijgelegen locaties.

Keuken slopen kosten

Zelf een keuken slopen zonder het juiste gereedschap en ervaring kan een hoop werk zijn. Van keukenkastjes tot tegelwerk verwijderen, er komt veel bij kijken. Toch hoeft een keuken verwijderen helemaal niet duur te zijn. Doordat wij alle kennis en gereedschap in huis hebben, kunnen wij de kosten sterk drukken. Juist van dit voordeel profiteert u. Benieuwd naar de keuken slopen kosten? Neem contact met ons op en vraag een gratis offerte aan.

Verbouwing of renovatie

Verbouwen of Renoveren

Plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Sloopbedrijf Kalker kan u bij alle voorkomende sloopwerkzaamheden goed van dienst zijn. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Wij verwijderen uw oude vloer! Of het nu gaat om plavuizen, siergrind, laminaat, tapijt of een andere vloerafwerking: wij verwijderen alle vloeren op een professionele wijze en wij zijn altijd goedkoper dan andere soortgelijke sloopbedrijven!

Keuken verwijderen

Nieuwe keuken? Wij verwijderen uw oude keuken. Netjes, snel en voordelig door het hele land. Of het nu gaat om een klein keukenblok, een hoek keuken of een grote U keuken: wij demonteren, verwijderen en voeren uw oude keuken af binnen een paar uur! Met of zonder wandtegels, wel of geen apparatuur, vloertegels verwijderen of plafond verwijderen: wij doen het allemaal!

Badkamer slopen

Nieuwe badkamer? Wij slopen uw oude badkamer en maken deze helemaal kaal zodat de installateur meteen aan het werk kan om de nieuwe badkamer te installeren! Inclusief verwijderen sanitair wandtegels, vloertegels en indien gewenst plafond. Ook doppen wij uw leidingen af en zorgen we er voor dat het afval van uw oude badkamer wordt afgevoerd. Uw badkamer is binnen een dag helemaal kaal en netjes schoon opgeleverd!

Alle sloopwerkzaamheden

Maar ook voor een schuur of garage slopen, een caravan slopen, een woning of kantoor strippen en alle andere sloopwerken kunt u het best terecht bij Kalker Sloopwerken! Werkzaam door het hele land en altijd voordeliger dan een ander sloopbedrijf!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga naar het offerte formulier

Prijs keuken laten verwijderen

Prijs keuken laten verwijderen weten? Krijgt u een nieuwe keuken en wilt u de oude keuken laten verwijderen en afvoeren? Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring met het demonteren en verwijderen van keukens. Een keuken verwijderen doen wij altijd binnen een dag. Wij verwijderen keukens door het hele land. Snel, netjes en goedkoop!

Keuken verwijderen

Bij een keuken verwijderen komen over het algemeen de onderstaande werkzaamheden kijken:

 • Keukenkastjes verwijderen
 • Keukenblok verwijderen
 • Apparatuur demonteren
 • Wandtegels verwijderen
 • Keukenvloer verwijderen
 • Radiator verwijderen
 • Afdoppen leidingen

Prijs keuken laten verwijderen

De prijs voor het laten verwijderen van uw keuken is ondermeer afhankelijk van de afmetingen, aantal apparaten, aantal m2 wandtegels, etc. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of er nog meer werkzaamheden te doen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van de keukenvloer, de radiator of het plafond. Misschien wilt u zelfs wel een (draag) muur door laten breken.

Prijs keuken verwijderen

Een keuken verwijderen begint al bij €450,- euro voor een simpele keuken en kan oplopen tot wel €800,- euro voor een grote U-keuken. Inclusief verwijderen apparatuur, wandtegels, vloer, etc. Genoemde bedragen zijn inclusief reiskosten, materiaalkosten en kosten voor de afvoer van het afval.

Offerte keuken verwijderen

Wilt u exact weten wat de prijs keuken laten verwijderen in uw specifieke geval zal zijn? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven voor keuken laten verwijderen. Onze prijzen zijn altijd inclusief manuren, reiskosten, materiaalkosten en afvoer van het vrijgekomen afval. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend, het kost niets en het verplicht u verder ook tot helemaal niets! Bovendien hanteren wij zeer scherpe tarieven! Ga naar het offerte formulier en vraag die offerte vandaag nog aan. Elke verbouwing, groot of klein, begint bij sloopbedrijf Kalker!

Kijk ook eens op onze andere website voor keuken laten verwijderen. Hier kunt u ook lezen hoe wij uw keuken verwijderen.

Plavuizen verwijderen en egaliseren

Plavuizen verwijderen en egaliseren

plavuizen verwijderen en egaliserenUw plavuizen verwijderen en egaliseren vloer? Sloopbedrijf Kalker heeft ruime ervaring met plavuizen verwijderen en egaliseren van vloeren. De plavuizen verwijderen doen wij met onze kango. Gelijmde plavuizen verwijderen gaat een stuk makkelijker en sneller dan wanneer de plavuizen in cement zijn gelegd.

Vloerverwarming

Is er vloerverwarming aanwezig en wilt u deze behouden? Wij kunnen uw gelijmde plavuizen verwijderen zonder de vloerverwarming te beschadigen! Ook verwijderen van lijmresten en schuren vloer indien gewenst. Wanneer u de vloerverwarming kwijt wilt dan kunnen wij ook de vloerverwarming verwijderen en voor u afvoeren.

Egaliseren

Het egaliseren van uw vloer doen wij met egaline. Voordat de egaline op de vloer kan moeten we de vloer eerst behandelen met een primer waardoor de egaline zich goed gaat hechten. Het egaliseren van de vloer kan in príncipe meteen dezelfde dag na het verwijderen van de plavuizen. Een en ander is afhankelijk van het aantal m2 en de staat van de vloer wanneer de plavuizen zijn verwijderd. Egaliseren doen wij al vanaf 10,00 euro per m2.

Kosten

De kosten voor plavuizen verwijderen en egaliseren zijn hier niet meteen te noemen. Wij verwijderen (gelijmde) plavuizen al voor ca 11,00 p/m2 en in cement gelegd plavuizen vanaf 13,50 euro per m2. Ook dit is afhankelijk van het aantal m2 en de legwijze.

De prijs voor het egaliseren is afhankelijk van hoe dik de laag egaline moet zijn. Wanneer er slechts 2 mm hoeft te worden geëgalisseerd zijn wij minder zakken egaline nodig dan wanneer er bijvoorbeeld 6 mm dik moet worden geëgalisseerd.

Offerte

Om vandaag nog meteen de exacte prijs te weten te komen hoeft u alleen maar een offerte aan te vragen via deze website. Wanneer u ons kunt vertellen om hoeveel m2 het gaat, hoe de plavuizen gelegd zijn en of er vloerverarming aanwezig is dan kunnen wij u meteen vertellen wat de hele klus in total gaat kosten. Inclusief reiskosten, materiaalkosten, afvoer afval, etc. Een totaalprijs dus.

Sloopbedrijf Apeldoorn

Sloopbedrijf Apeldoorn kan u van dienst zijn bij alle voorkomende sloopwerken in en rondom uw woning of bedrijfspand. U kunt ons inschakelen bij iedere verbouwing, groot of klein. Wij slopen en verwijderen allerlei zaken zoals bijvoorbeeld onderstaand overzicht:

Badkamer slopen

badkamer slopen sloopbedrijf ApeldoornBadkamer slopen omdat u een nieuwe badkamer wilt laten installeren? Het verbouwen van uw badkamer begint met de sloop van de oude badkamer. Sloopbedrijf Apeldoorn heeft ruime ervaring in het slopen en kaal maken van badkamers. Inclusief verwijderen sanitair, wandegels, vloertegels, etc.

En indien gewenst verwijderen we ook radiator, plafond, betonvloer, muur, granitovloer en alle andere zaken die u verwijderd wilt hebben.

Betonvloer slopen

Betonvloer slopen in Apeldoorn of omgeving? Wij kunnen iedere betonvloer slopen, ongeacht de dikte. Een betonvloer slopen doen wij over het algemeen met onze zware breekhamers met daarin een dikke scherpe puntbeitel waarmee we het beton in stukken proberen te hakken.

Ik zeg proberen omdat er soms bij de dikkere en gewapende betonvloer zwaarder materieel nodig is. Denk dan bijvoorbeeld aan een minikraan met een hakbeitel en een bobcat voor het opruimen van het puin. Dit is uiteraard alleen van toepassing bij hele grote, dikke vloeren.

Caravan slopen

Een caravan slopen is ook één van de diensten die wij als sloopbedrijf Apeldoorn aanbieden. Wij slopen caravans op campings door het hele land. Een stacaravan slopen of een chalet laten slopen en afvoeren is wat wij regelmatig doen in de maanden van September tot Maart. Wilt u ook uw stacaravan of chalet laten slopen en de plaats leeg en schoon laten opleveren? Vraag dan een offerte aan voor caravan slopen!

Keuken verwijderen

keuken verwijderen sloopbedrijf ApeldoornHeeft u een nieuwe keuken op het oog? Dan zal de oude keuken eerst verwijderd moeten worden. Sloopbedrijf Kalker kan uw oude keuken verwijderen op een professionele en vakkundige wijze zonder dat er andere zaken kapot gaan.

Wij slopen uw keuken dan ook niet, wij demonteren hem. Inclusief demonteren van apparatuur, verwijderen wandtegels en afdoppen leidingen. Indien gewenst kunnen we ook de keukenvloer verwijderen en/of een muur doorbraak realiseren.

Plavuizen verwijderen

Plavuizen verwijderen doen wij gemiddeld zo´n 2 tot 3 keer per week. Meestal gaat het om het verwijderen van plavuizen bij particuliere opdrachtgevers in hun woning maar we verwijderen ook regelmatig plavuizen uit winkels, bedrijfspanden en kantoren. Plavuizen verwijderen met vloerverwarming? Geen enkel probleem bij Kalker! Gelijmde plavuizen verwijderen of in cement gelegd? Wij verwijderen alle plavuizen. Ook egaliseren van vloeren.

Vloerbedekking verwijderen

Vloerbedekking verwijderen is een ruim begrip, er zijn natuurlijk heel veel vormen van vloerbedekking. Wij verwijderen dan ook alle soorten vloerbedekking. Denk aan tapijt verwijderen, linóleum of marmoleum verwijderen of laminaat verwijderen. Maar ook het verwijderen van pvc vloeren, kurkvloeren, parketvloeren en andere houten vloeren kunnen wij voor u uitvoeren.

Woning strippen

Een woning strippen is één van onze specialiteiten. Wij hebben dan ook ruime ervaring in het strippen van woningen. Bij het strippen van een woning komen verschillende sloopwerken kijken. Denk bijvoorbeeld aan het slopen van muren, verwijderen van plafonds, slopen van badkamer en toilet, vloeren verwijderen, etc. Wij stippen uw woning zoals u dit wilt. Inclusief afvoer afval en bezemschoon opleveren.

Strippen zakelijk

Zoals hierboven ook gezegd, strippen is één van onze specialiteiten. Behalve woningen strippen hebben wij ook ruime ervaring met het strippen van bedrijfsmatig onroerend goed. Wat is nou precies strippen? Het strippen van uw kantoor, winkel of bedrijfspand houdt in dat we alles verwijderen wat er uit moet van uw verhuurder. Wanneer u het gehuurde gaat verlaten dient u alles in oorsprokelijke staat terug te brengen. Het moet er weer uitzien zoals u het in het begin van de huurperiode aantrof. Het strippen wordt dan ook wel ontmantelen genoemd. Wij ontmantelen kantoren, winkels en bedrijfspanden van 50 tot 50.000 m2!

Offerte aanvragen sloopbedrijf Apeldoorn

Een offerte aanvragen is bij sloopbedrijf Apeldoorn altijd gratis en geheel vrijblijvend. Vul het offerte formulier in en u ontvangt meteen dezelfde dag nog een vrijblijvende prijs opgaaf. Onze offertes zijn overzichtelijk en meteen duidelijk en bevatten bovendien altijd een vaste, lage prijs. Inclusief alle kosten: manuren, materiaalkosten, reiskosten, afvoer afval, etc. Altijd de best mogelijke prijs!

Kosten plavuizen verwijderen

Kosten plavuizen verwijderen weten? De kosten voor het verwijderen van uw plavuizen is afhankelijk van het aantal m2 en de legwijze. Zijn de plavuizen gelijmd of in cement gezet? Wilt u de eventueel aanwezige vloerverwarming behouden of mag deze ook weg? Misschien wilt u zelfs wel dat we de hele dekvloer verwijderen. Dit alles is geen enkel probleem en voeren we graag voor u uit!

Prijs plavuizen verwijderen

kosten plavuizen verwijderenBij het verwijderen van gelijmde plavuizen moet u rekening houden met een bedrag van ca € 11 tot € 13,50 per m2 en voor het verwijderen van tegels die in cement gezet zijn mag u uitgaan van ca € 13,50 tot € 15,50 per m2.
Hier komt nog een bedrag van ca € 90 tot € 150 bij voor de afvoer van het vrijgekomen puin. (standaard woonhuis)

Daarnaast scheelt het ook nog wat in de kosten wanneer de vloer zich gewoon op de begane grond bevindt. Liggen de plavuizen ergens in een appartement op 8 hoog bijvoorbeeld, dan zijn we natuurlijk veel meer tijd kwijt met betrekking tot het afvoeren van het puin.

Dit puin moet dan per kruiwagen en met de lift naar beneden moeten worden gebracht. Dit betekent ook dat we de galerij, de hal, de lift zelf en de centrale hal beneden moeten afdekken cq beschermen zodat de andere bewoners hier geen last van zullen hebben.

Kosten plavuizen verwijderen opvragen

Wilt u weten wat de exacte kosten zullen zijn voor het verwijderen van de vloertegels in uw woning of appartement? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven voor het verwijderen van vloertegels. Onze offertes zijn overzichtelijk en meteen duidelijk en zijn altijd voorzien van een vaste, lage prijs. Het bedrag vermeld in de offerte is dan ook geheel inclusief alle kosten, hier komt dus niets meer bij.

Wij verwijderen ook plavuizen uit winkels, kantoren, showrooms, bedrijfspanden en overige. Kijk ook eens op onze andere website Plavuizen Laten Verwijderen

Vloertegels verwijderen

wat kost vloertegels verwijderenVloertegels verwijderen omdat u een nieuwe vloer wilt? Wij verwijderen vloertegels uit woningen, winkels, kantoren, hotels, horeca- en bedrijfspanden. Vloertegels verwijderen doen wij met onze elektrische breekhamers ook wel kango genoemd. Daarin zit een scherpe brede platte beitel waarmee we de vloertegels lostikken of losbreken van de vloer.

Soms gaat dit verwijderen eenvoudig en snel en een andere keer zitten ze zo vast dat we veel meer tijd nodig hebben om de vloertegels te verwijderen. Hoe lang het dus precies duurt om uw vloertegels te verwijderen is nu nog niet te zeggen. Een en ander ligt er aan hoe de vloertegels zijn gelegd.

Vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming liggen onder de vloertegels en wilt u deze graag behouden? Het verwijderen van vloertegels met vloerverwarming is geen enkel probleem. Wij gaan dan een stuk voorzichtiger te werk waardoor we de vloerverwarming niet zullen beschadigen. Wilt u de vloerverwarming ook meteen verwijderd hebben omdat deze bijvoorbeeld te oud is? wij verwijderen ook vloerverwarming als u dit wilt!

Gelijmde vloertegels verwijderen

Wanneer de vloertegels gelijmd zijn aangebracht op de vloer kunnen wij deze relatief eenvoudig verwijderen. Over het algemeen is het verwijderen van gelijmde vloertegels goed te doen. Maar het komt ook voor dat gelijmde tegels goed vast zitten. Een en ander ligt aan de soort lijm dat gebruikt is tijdens het leggen van de vloertegels.

Vloertegels verwijderen in cement

Zijn de vloertegels in cement gelegd? Ook dan kunnen wij deze voor u verwijderen. Omdat de plavuizen in een cement mortel zijn gelegd is dit goed hard geworden en wat moeilijker te verwijderen. Ook in cement gelegde vloertegels verwijderen wij met onze breekhamers. Wanneer de dekvloer ook meteen verwijderd moet worden kunnen wij dit voor u doen.

Egaliseren vloer

vloertegels verwijderen egaliserenNa het verwijderen van de vloertegels kan het noodzakelijk zijn dat uw vloer geëgalisseerd moet worden. Vooral wanneer uw vloertegels in cement zijn gelegd is de kans groot dat er gaten ontstaan in de ondervloer. Dit komt omdat het cement dan zo enorm vast zit dat er soms vanzelf stukken van de vloer meekomen. Maar ook dat kan weer meevallen en is in iedere situatie weer anders. Of egaliseren in uw geval ook nodig is valt vooraf niet meteen te zeggen dus.

Een en ander is afhankelijk van hoe uw vloer er onder weg komt na het verwijderen van de vloertegels en welke soort vloer er u op wilt gaan leggen. Bij een pvc, laminaat of parketvloer bijvoorbeeld is het noodzakelijk dat de ondergrond helemaal egaal moet zijn.

Wij kunnen uw vloer egaliseren en er voor zorgen dat u een strakke gladde vloer terug krijgt die geschikt is voor het leggen van alle soorten vloeren.

Afval afvoeren

Bij het verwijderen van de vloertegels komt natuurlijk afval vrij dat u ook afgevoerd wilt hebben. Bij sloopbedrijf Kalker kunt u er standaard van op aan dat we al het vrijgekomen afval voor u opruimen en dat we de ruimte(s) allemaal netjes leeg en schoon achter laten wanneer wij weer weg gaan. Als u er voor kiest om zelf het afval af te voeren kan dat natuurlijk ook.U bespaart dan op de afvalkosten.

Kosten vloertegels verwijderen

De kosten voor het verwijderen van vloertegels lopen uiteen van 9,50 per m2 tot 15,50 per m2. De prijs is ondermeer afhankelijk van het aantal m2 vloertegels en of de tegelvloer is gelijmd of in cement is gelegd. Daarnaast maakt het ook uit waar de tegelvloer zich bevindt, begane grond of ergens op 5 hoog bijvoorbeeld. Om d exacte prijs te weten te komen kunt u dan ook het beste even een offerte aanvragen en ons zoveel mogelijk informatie doorgeven. Het liefst ook één of meerdere fotos erbij zodat het meteen duidelijk is wat ons te wachten staat.

Ga naar het offerte formulier om een vrijblijvende offerte vloertegels verwijderen aan te vragen en maak kennis met onze aantrekkelijke tarieven!

Sloopbedrijf Deventer

sloopbedrijf deventerSloopbedrijf Deventer laat u geld besparen tijdens uw verbouwing! Bent u op zoek naar een goedkoop sloopbedrijf in Deventer? Bijvoorbeeld om u te helpen bij een verbouwing in uw woning of appartement? Krijgt u een nieuwe badkamer of keuken? Wij slopen uw badkamer en verwijderen uw oude keuken netjes en voordelig.

Plavuizen verwijderen of een draagmuur slopen? Schuur of een stacaravan laten slopen? Ook dat kan allemaal bij Sloopbedrijf Kalker.

Of zoekt u een sloopbedrijf dat u kan helpen wanneer u met uw bedrijf gaat verhuizen of wanneer u stopt met de werkzaamheden en het gehuurde pand gaat verlaten. Wij zijn namelijk gespecialisseerd in het ontmantelen, strippen en in oorspronkelijke staat terug brengen van bedrijfsmatig onroerend goed. Denk dan aan kantoorruimtes of gebouwen, winkelruimtes, bedrijfspanden, instellingen, hotels, etc.

Wij doen dit snel, efficiënt en bovendien altijd goedkoper dan andere sloopbedrijven uit Deventer en omgeving.

Sloopbedrijf Deventer en omstreken

Uiteraard zijn wij niet alleen in Deventer werkzaam. Wij werken ook in alle omliggende plaatsen, dorpen en buurtschappen zoals onderstaande:

Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Lettele, Okkenbroek en Schalkhaar, Apenhuizen, Averlo en Frieswijk, De Bannink, Dortherhoek, Linde, Loo, Molenbelt, Oude Molen, Oxe, Pierkesmars, Rande en Zuidloo. Daarnaast werken wij ook geregeld in Apeldoorn, Almelo, Zutphen en de rest van Nederland.

Sloopwerken Deventer

Zoals gezegd kunt u ons inschakelen voor al het voorkomend sloopwerk tijdens een verbouwing of renovatie. Woont u in of in de buurt van Deventer en gaat u binnenkort verbouwen? Let dan goed op want u kunt meteen aan het begin van uw verbouwing al geld besparen. Een verbouwing begint over het algemeen altijd met sloopwerk of het verwijderen van materialen zoals tapijt, laminaat, behang, etc.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende sloopwerken die wij uitvoeren in Deventer en omstreken:

 • Keuken laten verwijderen Deventer
 • Badkamer laten slopen Deventer
 • Plavuizen laten verwijderen Deventer
 • Betonvloer slopen Deventer
 • Schuur slopen Deventer
 • Stacaravan slopen Deventer
 • Parketvloer verwijderen Deventer
 • Vloerbedekking verwijderen Deventer
 • Woning strippen Deventer

Goedkoop sloopbedrijf Deventer

Wij zijn een goedkoop maar professioneel sloopbedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in deze branche. In de loop der jaren hebben we honderden badkamers, keukens en tegelvloeren verwijderd. En  tevens honderd duizenden vierkante meters kantoor, winkel en bedrijfsanden gestript tot casco.

Wij willen u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen aanbieden en daarom zoeken we altijd per project naar de best passende oplossing. Wij zijn niet alleen goedkoop maar ook vakkundig, professioneel en betrouwbaar.

Vrijblijvende offerte sloopwerk

Bij sloopbedrijf Deventer krijgt u altijd de laagst mogelijke prijs voor uw sloopwerk. Een offerte aanvragen via de website is zo gepiept en het kost u niets meer dan een klein beetje tijd. Daarnaast zijn al onze offertes overzichtelijk en meteen duidelijk en zijn ze altijd voorzien van een vaste, lage prijs. Genoemde bedragen in de offerte zijn altijd inclusief reiskosten, materiaalkosten en kosten afvoer afval tenzij anders is overeen gekomen.

Wij zijn altijd goedkoper dan andere gelijkwaardige sloopbedrijven! Klik hier voor het offerte formulier.

Tegelvloer verwijderen, hoe gaat dat?

 

tegelvloer verwijderen hoe gaat dat

Tegelvloer verwijderen werkwijze

Tegelvloer verwijderen hoe doen jullie dat? Allereerst kijken we hoe de vloertegels gelegd zijn. Zijn de tegels gelijmd of zijn ze in cement gelegd? Over het algemeen heeft u dit tijdens de offerte aanvraag al aangegeven. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u dit niet weet. Ook is het belangrijk om vast te stellen of er vloerverwarming aanwezig is en of deze behouden moet blijven.

Breekhamer tegelvloer verwijderen

tegelvloer verwijderenUw tegelvloer verwijderen doen wij met een elektrische breekhamer. Hierin zit een brede platte beitel waarmee we onder de vloertegel kunnen komen en deze los kunnen wippen van de vloer. Dit los wippen is meestal alleen van toepassing op gelijmde tegelvloeren.

Maar ook dat kan soms wel eens flink tegenvallen. Dit heeft er mee te maken welke soort lijm er is gebruikt tijdens het leggen van de tegels.

Wanneer de tegels in cement zijn gelegd is het vaak een ander verhaal. Vloertegels die in cement zijn gelegd zijn over het algemeen iets lastiger te verwijderen dan gelijmde vloertegels. Dit is mede afhankelijk van welke soort cement er tijdens het leggen is gebruikt.

Tegelvloer verwijderen hoe lang duurt dat?

Een gemiddelde tegelvloer verwijderen wij in een dag, inclusief opruimen en afvoeren afval. Dit bij een gemiddelde woonkamer, gang en hal. Wanneer u een hele grote woonkamer heeft wordt het wellicht iets anders. Vaak moet er ook een gang, een hal, toilet, keuken en misschien zelfs ook nog een bijkeuken vrij worden gemaakt van vloertegels. Dan kan het zijn dat we nog een dag nodig hebben.

Tegelvloer verwijderen egaliseren

tegelvloer verwijderen egaliserenNadat wij uw tegelvloer verwijderd hebben kunnen we de vloer ook egaliseren. Dit egaliseren van de vloer doen we met egaline. Egaline zorgt voor een mooi, dun en strak laagje over de vloer. Maar voordat we de egaline er op doen hebben we de vloer eerst ingestreken met een primer (voorstrijkmiddel) zodat de egaline laag goed hecht aan de vloer eronder.

Als er grote diepe gaten zijn ontstaan door het verwijderen van de tegelvloer en de cementlaag, dan repareren we de vloer eerst en smeren we de ontstane gaten eerst dicht met cement.

We kunnen egaliseren van 1 mm tot 3 cm dikte. Een en ander is afhankelijk van het resultaat van de vloer wanneer de vloertegels zijn verwijderd. De dikte van de egaline laag bepaalt hoe lang u de vloer moet laten drogen. Doorgaans is de droogtijd ongeveer 24 – 36 uur.

Prijs tegelvloer verwijderen

Zoals hierboven al een beetje uitgelegd hangt de prijs voor het verwijderen van uw tegelvloer af van verschillende factoren. Hieronder nog een keer de zaken die voor ons van belang zijn om te weten wanneer wij u een prijs moeten geven voor het verwijderen van uw vloertegels:

 1. Aantal vierkante meter vloertegels in totaal
 2. Legwijze vloertegels: gelijmd of in cement gelegd
 3. Aantal lagen tegels (soms is er over een andere tegelvloer heen getegeld)
 4. Is er vloerverwarming aanwezig, en moet deze behouden blijven?
 5. Moeten we de dekvloer verwijderen?
 6. Moeten we het afval ook afvoeren of doet u dit zelf?
 7. Is het werk op de begane grond of bijvoorbeeld op de vierde etage?

Zoals u ziet moeten we best een aantal dingen weten voordat we kunnen zeggen wat het verwijderen van uw tegelvloer precies gaat kosten. U kunt dit allemaal aangeven op het offerte formulier wanneer u de exacte prijs wilt weten voor het verwijderen van uw tegelvloer.

Gratis offerte, beste prijs!

Een offerte aanvragen voor het verwijderen van uw vloertegels is bij Sloopbedrijf Kalker altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij begrijpen best dat u niet zomaar over één nacht ijs gaat en dat u eerst ook andere bedrijven wilt benaderen om te kijken wat hun prijs is voor het verwijderen van uw vloertegels.

Onze offertes zijn in ieder geval altijd voorzien van de best mogelijke prijs. Daarnaast zijn al onze offertes meteen duidelijk en overzichtelijk. Wij hanteren vaste, lage prijzen en deze zijn altijd volledig inclusief. Dus inclusief reiskosten, materiaalkosten en kosten voor het storten van het afval.

In de offerte staat dan ook de prijs die u moet betalen, geen extra bijkomende kosten! Klik hier voor het offerte formulier en vraag om de prijs voor tegelvloer verwijderen. U ontvangt ALTIJD dezelfde dag een vrijblijvende offerte van ons terug.

De website PlavuizenLatenVerwijderen.nl is ook een website van Sloopbedrijf Kalker.

 

Wat kost vloertegels verwijderen?

vloertegels verwijderenWat kost vloertegels verwijderen bij jullie? Dit is een vraag die we vaak voorgeschoteld krijgen. Net als “wat is de prijs voor plavuizen verwijderen?” of “tegelvloer laten verwijderen, wat kost dat?” Maar niet altijd is daar een eenvoudig antwoord op te geven.

Het laten verwijderen van uw tegelvloer kan al vanaf 15,50 ex btw per vierkante meter en kan oplopen tot 18.00 per vierkante meter ex btw maar dit bedrag is wel inclusief alle andere bijkomende kosten zoals het opruimen en in de container gooien van het puin alsmede onze reis- en materiaalkosten.

Een en ander is allemaal afhankelijk van het aantal vierkante meters te verwijderen vloertegels en wel of geen vloerverwarming aanwezig. Is de tegelvloer gelijmd of zijn de vloertegels in cement gelegd? Is het werk op de begane grond of ergens op de vierde verdieping?

Alle deze factoren bij elkaar opgeteld komen we dan uit op een juiste vierkante meter prijs voor uw klus.

Opbouw m2 prijs vloertegels verwijderen

Hoe de prijs voor het verwijderen van vloertegels is opgebouwd is eenvoudig uit te leggen. Allereerst hebben we onze reiskosten, daar begint het mee. Dan komt het gebruik, slijtage en de schoonmaakkosten voor gebruik van de breekhamers en de beitels er nog bij. En dan hebben we natuurlijk nog de uren dat we met het verwijderen van de tegelvloer bezig zijn. En als laatste moet het puin en afval ook nog gestort worden. Dit brengen wij voor u naar buiten, gooien het in de container of in de aanhanger, rijden er mee naar de afvalverwerker en lossen daar het afval.

Over het algemeen komen wij voor een gemiddelde tegelvloer met 2 tot 3 medewerkers. Een of twee die de tegels eruit halen en de derde ruimte ondertussen het puin op en brengt dit alvast naar buiten. Normaal gesproken kunnen wij in een dag uw tegelvloer helemaal verwijderen. Inclusief het opruimen en afvoeren van het afval.

Gratis offerte vloertegels verwijderen

Op onze website kunt u gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerte formulier. U kunt op het formulier exact aangeven wat wij nodig hebben om tot een juiste offerte te komen. Hoe duidelijker de werkzaamheden voor ons zijn des te eenvoudiger is het om een scherpe prijs te bepalen. Dus als de vraag “wat kost vloertegels verwijderen” ook al een tijdje door uw hoofd speelt dan wordt het tijd om een offerte aan te vragen!

Werkwijze vloertegels verwijderen

Op onze andere website www.plavuizenlatenverwijderen.nl kunt u een beetje zien hoe wij uw vloertegels verwijderen.